Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
11 godzin temu, Ukukuki napisał:

NIe no bądźmy poważni, nie porównujmy studia które stworzyło Wiedźmina 3 do gości od Uncharted czy tej gry o grzybach. 

Dokładnie, Uncharted czy The Last of Us przynajmniej miały dobry gameplay. 

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Uncharted? Moze od czworki, bo pierwsze trzy to strzelanie z kapiszonów.

Opublikowano

No ale mimo wszystko Naughty Dog > jakiś CD Projekt Red, który zrobił 3 drewniane gry, a teraz robi kolejna. 

Opublikowano

miejsce crasha bandicoota jest w śmietniku :) 

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Naughty Dog? Najbardziej przehypowane studio w historii gamingu.

skonczyli sie na CTR

Opublikowano
9 minut temu, Figaro napisał:

Ziomek, oni zrobili Crash Bandicoot 3 Warped.

Seria Crash ma tendencję spadkową od fantastycznej jedynki, po nieco gorszą ale wciąż klimatyczną dwójkę, a potem wyszedł ten potworek z trójką w nazwie. Pstrokaty, z jakimiś dziwnymi power-upami. No (pipi)nia. 

Opublikowano

Spokojnie, wycięli już bieganie po scianach, tuning aut, podróżowanie metrem wszystko po to aby się wyrobić na premierę w tym roku. Szczerze mówiąc lepiej poczekać na wersje DE z DLC na XSX/PS5 bo bedziecie grali w półprodukt, który jeszcze przez najbliższe dwa lata bedzie patchowany, tak jak to miało miejsce w przypadku Wiedźmina 3.

Opublikowano

Wazne, ze babe z benisem mozna zrobic.

Opublikowano

Jak zwykle sapiecie a potem bedzie "gdzie dostać bo wyprzedane?"

Opublikowano

na obecna generacje na bank tego nie kupie, bo czuje, ze bedzie jak z bagnami w wiesku na ps4

Opublikowano

No RDR2 wyszło spoko ale oni potrafili wydać gta5 na ps3 więc pewnie masz rację. Na szczęście można jeszcze kupić to na PC. 

Opublikowano
2 godziny temu, Soul napisał:

Cyberpunk w tym roku? bez szans. 

107782565_3106810556072252_8554889782483

Opublikowano
4 godziny temu, suteq napisał:

miejsce crasha bandicoota jest w śmietniku :) 

Trafił do gamepassa? :pawel:

Opublikowano
32 minuty temu, Wredny napisał:

Trafił do gamepassa? :pawel:

O cholera, troche strzał w stopę mając na uwadzę co kupujesz na PS4

W dniu 20.05.2020 o 10:36, Wredny napisał:

Jako że mój nowszy DualShock4 (v2) nabawił się przypadłości zwanej "right stick drift", zniechęcony nieudanymi próbami samodzielnego naprawiania, postanowiłem zakupić nowego, a że przy okajzji w EURO była promocja (pad za 249+gierka za 1zł) to dobrałem Spidermana (wielkiego wyboru nie było), którego z racji posiadania, pogoniłem kumplowi z roboty.

67bbc4c0a0dd5275gen.jpg

A dziś wyjąłem z paczkomatu dwie ostatnie gierki z poniższego zestawienia tytułów niszowych, z lekką nutką survivalu (oprócz MKX ma się rozumieć):
@_White_ - namówiłeś mnie :)

d4c7915dde0fe060.jpg

W dniu 2.06.2020 o 16:20, Wredny napisał:

Wreszcie dotarł długo wyczekiwany Maneater (sprzedawcy na allegro mają urwanie głowy i najpierw dostałem wersję PC:reggie:).
Reszta gierek niejako przy okazji - znajoma na facebookowej grupie przypomniała mi o Genesis Alpha One i Journey to the Savage Planet, co z kolei sprawiło, że przypomniałem sobie o Astroneer, a Yonder jakoś tak niechcący - za 40zł...
Z kolei znajomek z tej samej grupy sprzedawał swoje Assassin's Creed Odyssey i Concrete Genie, a że już raz coś od niego brałem i wiedziałem, że będzie "igła" to skusiłem się na te 55zł od sztuki :)

e224131b3f42ef3d.jpg

W dniu 14.02.2020 o 19:11, Wredny napisał:

Dajcie znać Panowie, jak to cacko się sprawuje, bo też o tym myślałem :lapka:

A żeby nie było offtopu, poniżej moje nabytki z tego tygodnia:

f45d072e4b4e29bf.jpg

0b8bf6c9e824b638.jpg

Bloodstained i "farkraje" miały fajne promki w RTVeuroAGD, więc żal było nie brać, F76 od dawna na celowniku, ale powiedziałem sobie, że więcej jak 50zł nie dam, więc gdy znalazłem za 35zł to wziąłem :)

FF i HK wprost od @Dave Czezky - niesamowity użytkownik, mało znany tutaj chyba, więc polecam :D
Final Fantasy X I X-2 Remastered mam już na PS3, ale aktualnie rzadko tam zaglądam, więc czemu nie brać ładniejszej wersji (choć okładka tamtej jest zdecydowanie lepsza, taka "fajnalowa").

Resident Evil Revelations też posiadam na PS3, ale powód, jak powyżej, plus pokusa strzelania screenshotów seksownej pupci Jill zwyciężyła :bolduper:

No i dzisiejsza premierówka - ponoć bardzo udany diablo-klon w bardzo lubianym przeze mnie uniwersum - Darksiders Genesis.

Opublikowano

:obama: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.