Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Nie mogę :)

tak btw to kim ty jesteś?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

To tylko woda na mój młyn <3 

Pamietam, że ten standby pisał, że zarabia 2k na rękę kiedyś w WKP, może jest jakimś biedakiem i dlatego musi odreagować w internecie?

Opublikowano
5 minut temu, bluber napisał:

To tylko woda na mój młyn <3 

Pamietam, że ten standby pisał, że zarabia 2k na rękę kiedyś w WKP, może jest jakimś biedakiem i dlatego musi odreagować w internecie?

Dostalem podwyzke :nosacz3::nosacz3:

Opublikowano

@Soul weź mnie pozdrów w nowym filmiku Maniaka w którym wystąpisz, dzięki :lapka: 

Tylko Xbox i Playstation.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

KeoXlpo.png

4eHs6lc.png

TEN  DOWNGORADD  :dynia::kaz::dynia:   

Opublikowano

Wiem że konsola xbox one okazała się totalną klapą ale to i tak mega smutne że nie dostała żadnej gry na koniec życia  :) chyba pierwszy taki przypadek w historii naszego hobby. Po co powstał ten sprzęt? Nie mam pojęcia.

Opublikowano

Po nic nie powstał to zwykły niewypał fakt zdarza się najlepszym. Dlatego to pierwsza konsola microsoft którą jako świadomy gracz olałem już po słynnej konfie. Za to Series X na bank nie odpuszczę.

Opublikowano

Pewnie tak bo nigdy nawet nie pamiętam że to istniało. 

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Po co powstał ten sprzęt? Nie mam pojęcia.

Do pobierania aktualizacji

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał:

Wiem że konsola xbox one okazała się totalną klapą ale to i tak mega smutne że nie dostała żadnej gry na koniec życia  :) 

xbox one jeszcze będzie dostawał gry przez 1-2 lata, to plejśmieciarka zakończyła żywot z grą o lesbach której już nikt nie chce pamiętać i średniakoszimą od nieudaczników od niesławnego  :)   

Gorzej że nowy middlegen sony leci w to samo, gry wyglądające jak na ps4 w 30fpsach w kreskówkowej grafice po 300zł na routerze wielkości zmywarki :)  

110199056_176366790668281_83239691638569

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

EdNcAS6XoAANjxT?format=jpg&name=large

EdNdcJwUYAM5Xqz?format=jpg&name=large

Oh, shieeet. Smiec słabszy z dnia na dzień.

bMq0dhc.gif

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

After confirming that Sony’s PS5 will house “a custom AMD GPU based on their RDNA 2 technology,” Cerny added, “if you see a similar discrete GPU available as a PC card at roughly the same time as we release our console, that means our collaboration with AMD succeeded in producing technology useful in both worlds. It doesn’t mean that we at Sony simply incorporated the PC part into our console.”

What he is really emphasising here, then, is that AMD has worked closely with Sony to ensure that the GPU’s feature set is specifically tailored to the PS5’s needs. 

Opublikowano

ale mowcie po ludzku a nie skrotami...co to.jest rdna?? Jestem graczem i interesuja mnie gry a nie glupie idiotyczne, technikalia. Pierwszy xbox tez byl potezny i wiemy jak skoonczyl..

Opublikowano

Architektura GPU, czyli układu graficznego. Ma to znaczenie - jeśli oczekujesz przeskoku od next genów.

Opublikowano

A myślicie, że w nadchodzącej generacji też będą modele poprawione? Jak np PS5 pro?

Opublikowano

Mysle, ze tak. Sa wariacje slabsze, standardowe, z czytnikiem, bez niego to i pojawia sie modele mocniejsze, by udzwignac w koncu 4k przy 60 fpsach bez zadnych kombinacji alpejskich. 

Edytowane przez bebbop

Opublikowano
22 minuty temu, SetoPL napisał:

A myślicie, że w nadchodzącej generacji też będą modele poprawione? Jak np PS5 pro?

jak będą to beka z graczy

Opublikowano

Ogolili frajerów już w tej generacj więc czemu mają się ograniczać?  :)

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Ogolili frajerów już w tej generacj więc czemu mają się ograniczać?  :)

Dokładnie.

A mogli zrobić przystawki do aktualnych konsol np za 150 dolarów i nie trzeba by było kombinować ze sprzedawaniem starej, kupowaniem pro/X itp. Kto by chciał, to by sobie ulepszył.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.