Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, SlimShady napisał:
Powinna być emotka, śmiech przez łzy.

Taka. e5a43016b94b90fdb2567b02a87ab2e8.jpg

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Jak to wychodzi też na ps5, tylko w 60fps zamiast 120 xDDD

Nieeeee, (pipi)a, trace argument w wojence na forum:/

Opublikowano
4 minuty temu, Square napisał:

Jak macie jakieś propozycje to zawsze możemy dodać.

:pirate:

Opublikowano

2f7.jpg

Tej bardzo potrzebujemy bo będzie trzeba ją wklejać co chwilę jak już wyjdzie ten śmieć xbox  :)

Opublikowano

Zgadzam się, bardzo potrzebujemy bo będzie trzeba ją wklejać do tematu co chwilę jak już wyjdzie ten śmieć playstation :)

Opublikowano

Trochę szacunku do PlayStation chłopcze  :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
W dniu 17.07.2020 o 15:14, Shen napisał:

Spoiler

109467694_10224366109484270_407530028960

Wersja dla botów:

Ge2KGlV.png

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Eeee, ten screen jest na serio jest z tsushimy? Ja myślałem, że to z któregoś way of the samurai z ps3.

Opublikowano

Taka grafa jak w GoT, to dopiero na jakiś 20tfl u tych partaczy z microsoftu. 

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Fajna kompilacja: trzy ubisofciaki, słabsze Tomb Raider i jeden dobry BB z 2015. :banderas:Wszystko, poza tym ostatnim, na jedyny schemat z którym sobie Sony jako tako radzi.

słabszy tomb raider i the last of us II/God of War ubisofciak :pawel:

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

2020 A NA XBOXIE

Na Xboxie :dynia:

Opublikowano

czemu pominąłes God od wara i the last of us, huh? 

BO TO DOBRE GRY? 

Opublikowano
21 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

2020 A NA XBOXIE JUŻ FOTOREALIZM, YETI PO(pipi)EŃCU WYJMIJ GŁOWĘ Z SZAMBA PLAYSTATION 

Przygotowania do premiery już trwają?
Jak sobie strzelisz takie zdjęcie do zakupów growych, to dopiero będzie obama. Wezyr, co oni z tobą mają w tej choroszczy, wariacie. be93277fc08e07c105ee2ea6d7227cab.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Są dwie rzeczy, które ps4 ma naprawdę złe i mam nadzieję na dużą poprawę - system OS i ps store.

System konsoli jest mega wolny i wszystko działa z mega lagiem. Chcę zrobić screenshot i przycisk share ma lag.

Chcę sprawdzić trofea i ps button ma lag. Na wyświetlenie podsumowania trzeb poczekać. Wyświetla 88%, ale jak klikniemy i znowu chwilę poczekamy na szczegóły, to jest 92%.

Wracamy na poprzedni ekran i ciągle jeszcze jest 88%. Za jakiś czas zatrybi.

Ps store to też padaka. Inne oferty widać z konsoli, mobile app i z PC. Jak się ma wersję deluxe gry jeszcze przed wydanien DLC, to ps4 nie ściągnie tego DLC automatycznie.

Piszę to, bo na forach NIOH2  jest zamieszanie, bo właściciele season pass nie wiedzą jak w niego zagrać. Ludzie piszą mini guide jak dodać zapłacony już DLC do gry. I od razu dodam, że to nie jest wina gry, bo w EDF5 to samo było 2 razy.

Niby drobiazg, ale jak lider na rynku mógł ten drobiazg tak zawalić?

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
Są dwie rzeczy, które ps4 ma naprawdę złe i mam nadzieję na dużą poprawę - system OS i ps store.

System konsoli jest mega wolny i wszystko działa z mega lagiem. Chcę zrobić screenshot i przycisk share ma lag.
Chcę sprawdzić trofea i ps button ma lag. Na wyświetlenie podsumowania trzeb poczekać. Wyświetla 88%, ale jak klikniemy i znowu chwilę poczekamy na szczegóły, to jest 92%.
Wracamy na poprzedni ekran i ciągle jeszcze jest 88%. Za jakiś czas zatrybi.

Ps store to też padaka. Inne oferty widać z konsoli, mobile app i z PC. Jak się ma wersję deluxe gry jeszcze przed wydanien DLC, to ps4 nie ściągnie tego DLC automatycznie.
Piszę to, bo na forach NIOH2  jest zamieszanie, bo właściciele season pass nie wiedzą jak w niego zagrać. Ludzie piszą mini guide jak dodać zapłacony już DLC do gry. I od razu dodam, że to nie jest wina gry, bo w EDF5 to samo było 2 razy.

Niby drobiazg, ale jak lider na rynku mógł ten drobiazg tak zawalić?
Spróbuj odbudować bazę danych,jest pełno filmików na ten temat.
Moje PS4 chodzi bardzo szybko i mam sporo gier zainstalowanych.
Szybkość menu PS4 to chyba ostatnia rzecz o jaką można się przyczepić.
Opublikowano
9 godzin temu, Pupcio napisał:

Nie wiem czy wezyr jest zabawnieszy z graniem w wowa czy twierdzeniem że te nowe tomb raiderowe spyerdoliny są lepsze od uncharted xD

zabawniejsze są osoby, które narzekają na ostatnie asasyny a potem zachwycają się tymi samymi mechanikami w asasynie od sucker punch :kaz: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.