Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

K#rwa, Nintendo Direct - indory i pokemony...
Jedynie Crash i dodatek do Control warte uwagi, a ten Godfall :yao:
XBOX chyba wjedzie na premierę jak nic :notbad:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 407,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

co tam bełchatów piszczał spod kamienia?  silent hill, kratos 2 i te listy gier  ''insajderów'' wrzucane na forum  :dynia:

Opublikowano

Najlepsze gierki tez na xboxie. Ogra sie ten klon poksów jak bedzie w gejmpasie

Opublikowano

Ja tam lubię takie arkejdowe slasher-looter. Z dobrym coopem może nieźle wessać.

Opublikowano

Braid i spelunky z humble bundle, dodatek do control i truskawki wyglądające gorzej niż viva pinata a naiwniacy wierzyli w Silent Hill xddd nigdy nie wyjdzie nowy pełnoprawny silent i kto w to wierzy dzięki fejkowemu kontu na twitterze jest po prostu frajerem.

Opublikowano

Nic powalającego. Indory do wywalenia a Godfall nie robi, za wolne, zbyt taktyczne itp.

Opublikowano

o, widzę, że pokazali odnowionego braida

świetna gra to była

Opublikowano

Jeden z pierwszych indykow. Ale ograne juz dawno z jakiej plyki cdaction.

Opublikowano

też ogrywałem z tej płytki, ale zacialem się w którymś momencie i już nie wróciłem

no ale giera była konkret

Opublikowano

to miło ze strony sony, że pokazało gierki do game passa :) 

Opublikowano

Spencerinho taktycznie ich wyczekał, a teraz już napewno wjedzie na białym koniu i uratuje gejming :) tak będzie, wierzę!

Opublikowano
8 godzin temu, Czoperrr napisał:

nigdy nie wyjdzie nowy pełnoprawny silent i kto w to wierzy dzięki fejkowemu kontu na twitterze jest po prostu frajerem.

Zapiszcie to, będzie można kiedyś się śmiać z typa.

Opublikowano

ja to chyba odpuszczam kupno PS5 bo z tego co ja mialem styczność to juz na Playstation 3 byl gigantyczny regres pod wzgledem ilosci gier z ocena 8 wzwyż od konsoli Playstation. Lepsza opcja bedzie wypożyczenie konsoli od Wiktora na jakis rok czas a pozniej papa, czas zmienic przyzwyczajenia growe. SONY to nie ksiądz ze trzeba sie ich słuchać. 

Opublikowano

Nie no Xbox wjeżdża na premierę, a PS5 za 5 lat, jak wyjdą te 2 czy 3 gry warte uwagi. 

Opublikowano

Ja ma Gamepassa wykupionego do końca 2022 co gwarantuje mi dostęp do setki gier i nowych gierek od ekip takich ekip jak Rare czy Obsidian, do tego dochodzi xcloud w cenie i możliwość ogrywania tej biblioteki on the go :banderas:

Więc dla mnie wybór jest prosty, zostaje w ekosystemie Microsoftu :cool2:

PlayStation 5 kupi się w nieokreślonej przyszłości gdy odpowiednio stanieje dla tych kilku singlowych exów z których słynie ta platforma.

Opublikowano

Pamietajcie, zeby kupic uzywki, to sony nie zarobi!

Opublikowano

U mnie za kupnem jakiegokolwiek next-gena przemawia jedynie TLOU2 we wstecznej. Lineup PS5 na start zapowiada się obecnie słąbiutko, a gierki MSu zawsze ogrywać będę na XOS + PC jeśli zabraknie mocy na 1080p/60. Nintendo dalej k,urwą, no układ idealny. :fsg: 

Opublikowano

Paolo k***o je**na przestaniesz mi k***a Switcha prześladować pe**le w dupe je**ny ty

Opublikowano

Paolo zdrajco, to tak matka ciebie wychowała?! Series xyz ma wjechac na premiere.

Opublikowano

W sumie, jakbym grał w wowa, to też bym miał wyjebane na wszystkie inne platformy i gierki. 

No ale mam życie i tutaj Switch świetnie się sprawdza na krótkie sesje, lub do pogrania w indyka na kiblu.

Edytowane przez Hum

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

U mnie za kupnem jakiegokolwiek next-gena przemawia jedynie TLOU2 we wstecznej. 

xD to już wowik lepszy ziomeczku niż ta sraka 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.