Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

K#rwa, Nintendo Direct - indory i pokemony...
Jedynie Crash i dodatek do Control warte uwagi, a ten Godfall :yao:
XBOX chyba wjedzie na premierę jak nic :notbad:

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

co tam bełchatów piszczał spod kamienia?  silent hill, kratos 2 i te listy gier  ''insajderów'' wrzucane na forum  :dynia:

Opublikowano

Najlepsze gierki tez na xboxie. Ogra sie ten klon poksów jak bedzie w gejmpasie

Opublikowano

Ja tam lubię takie arkejdowe slasher-looter. Z dobrym coopem może nieźle wessać.

Opublikowano

Braid i spelunky z humble bundle, dodatek do control i truskawki wyglądające gorzej niż viva pinata a naiwniacy wierzyli w Silent Hill xddd nigdy nie wyjdzie nowy pełnoprawny silent i kto w to wierzy dzięki fejkowemu kontu na twitterze jest po prostu frajerem.

Opublikowano

Nic powalającego. Indory do wywalenia a Godfall nie robi, za wolne, zbyt taktyczne itp.

Opublikowano

o, widzę, że pokazali odnowionego braida

świetna gra to była

Opublikowano

Jeden z pierwszych indykow. Ale ograne juz dawno z jakiej plyki cdaction.

Opublikowano

też ogrywałem z tej płytki, ale zacialem się w którymś momencie i już nie wróciłem

no ale giera była konkret

Opublikowano

to miło ze strony sony, że pokazało gierki do game passa :) 

Opublikowano

Spencerinho taktycznie ich wyczekał, a teraz już napewno wjedzie na białym koniu i uratuje gejming :) tak będzie, wierzę!

Opublikowano
8 godzin temu, Czoperrr napisał:

nigdy nie wyjdzie nowy pełnoprawny silent i kto w to wierzy dzięki fejkowemu kontu na twitterze jest po prostu frajerem.

Zapiszcie to, będzie można kiedyś się śmiać z typa.

Opublikowano

ja to chyba odpuszczam kupno PS5 bo z tego co ja mialem styczność to juz na Playstation 3 byl gigantyczny regres pod wzgledem ilosci gier z ocena 8 wzwyż od konsoli Playstation. Lepsza opcja bedzie wypożyczenie konsoli od Wiktora na jakis rok czas a pozniej papa, czas zmienic przyzwyczajenia growe. SONY to nie ksiądz ze trzeba sie ich słuchać. 

Opublikowano

Nie no Xbox wjeżdża na premierę, a PS5 za 5 lat, jak wyjdą te 2 czy 3 gry warte uwagi. 

Opublikowano

Ja ma Gamepassa wykupionego do końca 2022 co gwarantuje mi dostęp do setki gier i nowych gierek od ekip takich ekip jak Rare czy Obsidian, do tego dochodzi xcloud w cenie i możliwość ogrywania tej biblioteki on the go :banderas:

Więc dla mnie wybór jest prosty, zostaje w ekosystemie Microsoftu :cool2:

PlayStation 5 kupi się w nieokreślonej przyszłości gdy odpowiednio stanieje dla tych kilku singlowych exów z których słynie ta platforma.

Opublikowano

Pamietajcie, zeby kupic uzywki, to sony nie zarobi!

Opublikowano

U mnie za kupnem jakiegokolwiek next-gena przemawia jedynie TLOU2 we wstecznej. Lineup PS5 na start zapowiada się obecnie słąbiutko, a gierki MSu zawsze ogrywać będę na XOS + PC jeśli zabraknie mocy na 1080p/60. Nintendo dalej k,urwą, no układ idealny. :fsg: 

Opublikowano

Paolo k***o je**na przestaniesz mi k***a Switcha prześladować pe**le w dupe je**ny ty

Opublikowano

Paolo zdrajco, to tak matka ciebie wychowała?! Series xyz ma wjechac na premiere.

Opublikowano

W sumie, jakbym grał w wowa, to też bym miał wyjebane na wszystkie inne platformy i gierki. 

No ale mam życie i tutaj Switch świetnie się sprawdza na krótkie sesje, lub do pogrania w indyka na kiblu.

Edytowane przez Hum

Opublikowano
20 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

U mnie za kupnem jakiegokolwiek next-gena przemawia jedynie TLOU2 we wstecznej. 

xD to już wowik lepszy ziomeczku niż ta sraka 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.