Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

teddy jak biega z cieczką :)  jak nie płacze na forum że tematy przenoszą do działu nadkonsoli XSX to zainteresowanie grami na XO, słychać wycie, znakomicie  :)

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jeszcze sierpnień się nie skończył, a za moment Tell Me Why, CrossFire X, Wasteland 3, The Medium i kto wie jakie jeszcze dobra. W 2020 XGS nie bierze jeńców. :obama: 

Liczę, że takie trend będzie utrzymywał się przez większość następnej generacji.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Znowu ci przekupni recenzenci. Attack of the playstation fanboy pisze, że levele sie zróżnicowane. No zupelnie jak nie w oryginale :pechowiec: Mocna wada.

Opublikowano

Spoko kiedyś spencer dostarczy gre na 7!

Opublikowano

Yakuze juz wrzucił, teraz liczę na gry na 8.

Opublikowano

Na 7? Po co jak zaraz kolejne 80+ przy Wastelands 3. Dosłownie chwilę po pierwszej next-genowej grze tej generacji która niczym Japończycy na PearlHarbor wjechała w końcówkę generacji zganiając topowe oceny. 7? To można zostawić "mesjaszom" niebieskich, Days Gone czy inne The Order 69. ;) 

Opublikowano
1 godzinę temu, teddy napisał:
s6weTnd.png
tiYXk2u.png
QMNAZSj.gif?noredirect

Spencer ty (pipi)u przestań mi xboxa prześladować!!!11
c4c8d96b92b1a59407e9c6ae1607f4b3.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeszcze sierpnień się nie skończył, a za moment Tell Me Why, CrossFire X, Wasteland 3, The Medium i kto wie jakie jeszcze dobra. W 2020 XGS nie bierze jeńców. :obama: 

Liczę, że takie trend będzie utrzymywał się przez większość następnej generacji.

No akurat jedyna w miarę dobrze zapowiadająca się gra z twojej listy wychodzi też na Polystation :dunno:

Opublikowano

Dla mnie najlepiej zapowiada się kampania od Remedy do CrossFire X i The Medium, dla kogoś innego Wasteland 3 lub Tell Me Why i ostatecznie pienązki trafiają do Xboxa, ku chwale Phila Spencera. Mi pasuje taki układ, nie muszę leczyć kompleksów jednego sprzętu jaraniem się czy dana gra jest exem czy nie. To są problemy jednoplatformowców.

Opublikowano

No ale nadal słabo to świadczy na korzyść Xboxa, a przecież tym tu wojujemy :reggie:

Opublikowano

Akurat jest to za(pipi)isty rok dla Xboxa i fakt, że coś wychodzi na inną platformę mi zwisa. Z resztą, dzięki dobroci Króla Wasteland 3 ogram jak człowiek na PC z precyzyjnym sterowaniem i 60 klatkami, a nie męczył się na konsoli która ze swoim podrzędnym prockiem i dyskiem talerzowym słabo się do takiej gry nadaje.

Tak czy inaczej XGS dostarczyło. :lapka: 

Opublikowano

to że Wasteland 3 trzeba będzie kupić za ponad 200zł, a jednocześnie bedzie dostępne w gamepassie za 4zł słabo świadczy na korzyść xboxa?

Jeśli komuś nie wystarczają takie korzyści z xboxa, jak to że dostaje dużo dobrych w cenie w cenie taniego taniego abonamentu i przy okazji najlepszy kawałek konsolowego plastiku na rynku i woli sobie łechtać ego poczuciem fałszywej ekskluzywności, bo inne platfromy nie dostaną "jego" gier, to xbox raczej nie jest platformą dla niego.

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Zobaczyłem parę recek Battletoads i wpadają same 8 i 9. Nie zdziwię się, jeśli średnia przekroczy Ghost of Tsushima.

Opublikowano

Ach ten mit czterech złotych.

Opublikowano
12 godzin temu, Mejm napisał:

Plan jest kupic w czarny piatek ale cos czuje, ze w tym roku albo zlikwiduja albo tego dnia sklepy beda plonac. Wiec pewnie na promocji gwiadkowej.

Na następnych zawodach się uda!

Godzinę temu, YETI napisał:

Żaby już dogoniły grę roku 2019 na PS4 :obama:

qc2Zn8V.png

Edytowane przez bluber

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nawet za 40zł to wciąż najlepszy deal na rynku.

Nie, najlepszy deal na rynku to

xrrszWn.png

Opublikowano
1 godzinę temu, YETI napisał:

To nadal lepszy wynik niż

117998345_2624479367771376_3922549594410202707_n.png?_nc_cat=101&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=hTiZnjMuYbcAX9cQCd_&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=543388a3fc4b5f08ab0c99a8ece532b0&oe=5F61DEA4

PS na meta już Żaby mają 71 kierwa gierka jak Days Gone, która klapy tak zachwalają :obama:

Opublikowano

Metacritic i tak stracił jakąkolwiek wiarygodność przez review bombing. Z drugiej strony, jak wejdą recki graczy to średnia będzie 90.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Przy tytułach Słony nie stracił, przy całej reszcie już tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.