Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
19 minut temu, izon napisał:

Co to za wał? Chop ma jakąś projekcję tego, o czym myślą inni. Nie wiem kto będzie miał takie dylematy, może Ty byś miał?

Gość podjął niczym nieuzasadnioną decyzję o kupnie konsoli, która na DZIEŃ DZISIEJSZY niczym się nie broni i próbuję wszystkich przekonać, że jako jedyny wybrał mądrze a reszta to tłuki. Jeszcze śmieszy mnie to nazywanie "botami" ludzi, którzy w 90% spędzili kilka ostatnich generacji u Sony, ale nie chcą się dawać dymać i na ten moment wybrali zdecydowanie lepszą opcję.

Od przekonywania są działy PS5 i XSX. Tu jest CW. Jade po botach i ich konsoli. Do działu XSX nie przychodze bo to by było nie na miejscu. 

200w.webp?cid=ecf05e47987f5ac2c2160e07e0

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
51 minut temu, ListuniO napisał:

Od przekonywania są działy PS5 i XSX. Tu jest CW. Jade po botach i ich konsoli. Do działu XSX nie przychodze bo to by było nie na miejscu. 

200w.webp?cid=ecf05e47987f5ac2c2160e07e0

No i super, a my jedziemy odpustowym PS5 z gierkami w cenie rocznego gamepassa, pozdrowionka:)

Opublikowano

Nie ma Yetiego i Mendrka, jest Ci.pciuni0, równowaga zachowana.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Nie ma Yetiego i Mendrla, jest Ci.pciuni0, równowaga zachowana.

Widzę @MYSZa7 ze już psycha na wykończeniu. :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie, ty po prostu jesteś debil, nawet większy od yetiego i mendrka. 

Opublikowano

Yeti i Mendrek nie pokazują się w tym temacie, nie dlatego że nie czują się na siłach bronić Sony, im jest wstyd być po tej samej stronie co liść, nazwa użtkownika pokrywająca się z porą roku i premierą Xboxa Series X, przypadek? nie sądze.

Opublikowano

Dawajcie dalej, spływa to po mnie jak deszcz po jesiennym lisciu :dynia:

Kółko wzajemnej adoracji od siedmiu boleści. 

Opublikowano
15 godzin temu, ListuniO napisał:

GRY NA XBOXA BĘDĄ KOSZTOWAŁY TYLE SAMO CO NA PLAYSTATION.

MS nie podniósł póki co cen gier 1st party :usmiech:

Opublikowano

Myślę, że nadchodząca generacja mocno namiesza. Być może to jest końcówka klasycznych konsol. 

Sony i nintendo robią mega gierki, ale to są pionki względem Microsoft, Amazon i Google. 

AMD pokazało też, że potrafi robić konsole. Być może amazon i Google też sobie kupią. 

Ludzie lubią proste rozwiązania. Podobnie z przenośnymi urządzeniami. Gry na komórki to rynek większy od PC i konsol razem wziętych. Jeśli Sony będzie ignorować trendy, to może się nieźle przejechać. M$ jednym ruchem walczy z nintento, sony, steam, epic i firmami na komórki. 

Apple też podobno ma mocniej wejść w rynek gier. 

Opublikowano

Apple już pokazało na co ich stać wypuszczając Apple Arcade, o którym nikt już nie pamięta. Wątpię w ich walkę o gaming. 

Opublikowano

Sorry Cirex, ale te Twoje wywody w CW są mega nudne i nie chce się tego czytać.

Opublikowano
21 minut temu, bluber napisał:

MS nie podniósł póki co cen gier 1st party :usmiech:

Nie podniósł, bo nie ma żadnej gry first party w najbliższym czasie.

Opublikowano
3 minuty temu, SlimShady napisał:

?

Opublikowano
Teraz, bluber napisał:

?

Miało być Halo na premierę, a teraz chyba nie ma nic od wewnętrznych zespołów. Jak wydadzą nową ForzęHaloGearsy w starej cenie 60 euro, to wtedy propsy.

Opublikowano
5 minut temu, SlimShady napisał:

Gears Tactics?

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Gears tactics pecetowy indyk a nie aaaaa

Opublikowano

Wyszło pół roku temu, poczekałbym co się stanie przy nextgenowych premierach.

Opublikowano

Spiderman wyszedł 2 lata temu, nie przeszkodzilo to $ony podnieść ceny

Opublikowano

O Sony już wszystko wiemy, zobaczymy co tam zielonki wymyślą. W sumie Morales to nowa gra, więc też nie do końca pasuje.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano
42 minuty temu, Czoperrr napisał:

Apple już pokazało na co ich stać wypuszczając Apple Arcade, o którym nikt już nie pamięta. Wątpię w ich walkę o gaming. 

Próbowałem tego shitu, ale to jest dramat. Niech Apple trzyma się od gierek możliwie daleko.

Opublikowano

Apple Arcade? bardzo fajna usluga do kazulowego grania, niektore gry sa naprawde spoko 

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Yeti i Mendrek nie pokazują się w tym temacie, nie dlatego że nie czują się na siłach bronić Sony, im jest wstyd być po tej samej stronie co liść, nazwa użtkownika pokrywająca się z porą roku i premierą Xboxa Series X, przypadek? nie sądze.

YETI się nie pokazuje, ponieważ prawdopodobnie poddał się klasycznej lobotomii, albowiem nie chciał już nic odczuwać, a już na pewno ze spokojem patrzeć na powolną degrengoladę i przyszłą marginalizację jego ukochanej firmy. Ja nie ukrywam, że po megachu.jni zaprezentowanej przez obu głównych aktorów też przeżyłem niemały wstrząs, ale jakoś doszedłem do siebie. Rzecz jasna nie na tyle, aby na premierę nextgenów pobiec z kasiorą w zębach. Co to to nie. Ale jestem i się od czasu do czasu odzywam, natomiast YETI...no cóż...zapaść większa niż można było przypuszczać. Silna psychika to nie jest to co jest dane każdemu na zawsze:frog:

Opublikowano
4 minuty temu, kubson napisał:

Apple Arcade? bardzo fajna usluga do kazulowego grania, niektore gry sa naprawde spoko 

Dokładnie, a teraz w abonamencie z muzyką i chmurą to będzie :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.