Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 363,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 godzinę temu, C1REX napisał:

Zaczynam się gubić na czym dokładnie polega wsteczna kompatybilność na ps5?

Oddzielny produkt za 359zł?

Samo Sony tego nie wie, nie wiadomo nawet czy gry jeśli odpalalą to czy będą jakoś usprawnione czy nie.

Opublikowano

Dlatego do testów dostały ją jakieś Lil' Pumpy, a nie Digital Foundry - żeby się jarać byle czym i przekonywać dzieciaki, że Fortnite śmiga jak ta lala. 

Opublikowano

Delikatny w(pipi)ik zaczyna się pojawiać.

X - Testy na razie pokazują niezły upgrade klatkarzu we wstecznej (nie system seller ta wsteczna ale Aliena bym w 60 fps przeszedł ponownie), płynne przejście między generacjami z save no i quick resume...

PS - Wierzę że nie pokazuja tego co wyżej bo to ma być standard ale jak nie będzie to się w(pipi)., zwłaszcza na te sejwy

Opublikowano

PR sony to coraz większa padaka. Aż trudno uwierzyć, że to ta sama firma, co wypuściła ps4. 
Może ktoś opłacił tych troli od sony, by zniszczyli firmę od środka?

Spencer, Ty chytrusie. To na to wydałeś te 500mln reszty po kupnie Bethesdy?

Opublikowano

Naoglądałem się tych analiz przed snem i śnił mi się Xbox, zastanawiałem się jak go ustawię. Dawać mi już tą konsolę dla prawdziwych koneserów gamingu.

Opublikowano

wczoraj sprzedałem Xbox one X,

kupujący nawet nie chciał oglądać konsoli, nie pytali, zobaczył tylko czy gałki stawiają opór w padzie, nie pytał czy konsola jest głosna i czy ma gwarancje. Zadał tylko jedno pytanie: ile kosztuje gamepass?

a ja na to: 4zł

propaganda się szerzy :xboss:

Opublikowano

900

Opublikowano

O, ja swojego Scorpio Edition planowałem w październiku za 800 :obama:

Opublikowano

Przeglądam sobie forumka i widzę, że popularność XSX wciąż rośnie i to nie tylko wśród niezdecydowanych czy fanów Xboxa z poprzednich generacji. XSX staje się coraz bardziej popularny u niebieskich i paradoksalnie fanów PCMR których przecież gry Xboxowe na PC miały trzymać przy blaszce.

GRY, KOMFORT, MOC 

szykuje się dominacja jak za czasów X360 :banderas:

Opublikowano
28 minut temu, ASX napisał:

900

Kurla ja za 800 nie moge pogonic swojego :sapek:

Opublikowano

fajne czasy były dominacji ps4, ale teraz to co sony wyprawia to kek. Lepsze Karty graficzne + ssd na blache są tańsze niż to co niebiescy proponują w swojej cenie. I ten zestaw gier na start:

- remake gry gdzie biegasz z kamykami

- blmowy dodatek do spidermana

- jakies guwna dla dzieci

No pięknie. 

A co ze wsteczną? Płać piękny kawalerze, bo sony się tłumaczy ze roboczogodziny musieli zwiększyć by zrobić spidermanka w lepszej jakości tekstur. 

TOP KEK

Edytowane przez oFi

Opublikowano
5 minut temu, oFi napisał:

Lepsze Karty graficzne + ssd

to jest top kek bo nie wiesz co piszesz xd

Opublikowano
9 minut temu, oFi napisał:

A co ze wsteczną? Płać piękny kawalerze, bo sony się tłumaczy ze roboczogodziny musieli zwiększyć by zrobić spidermanka w lepszej jakości tekstur.

Hendrix mode on: Jak się nie podoba, to nie kupuj

Opublikowano

Dopóki się nie ogarnę z marketingiem, polityka i antykonsumenckimi zagrywkami to pieniędzy moich nie zobaczą. A chętnie bym nawet i kupił na rynku wtórnym za to, że lecą w wuja. 

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

wlasnie tak zrobie, nie zaplace :usmiech:

Opublikowano
9 minut temu, Faka napisał:

Dopóki się nie ogarnę [...]

Słusznie, ogarnij się!!!

A tak na poważnie to jak Travis Scott zaraz nie napisze ze sejwy przechodzą z 4 na 5 automatycznie to (pipi)ne im!

Opublikowano

Jadę tu po sony, ale mślałem nad ps5 jako dobry dodatek do PC. 

Jednak płacąc bez cebuli za gamepass na PC, to dokupienie series X w all access za pół darmo wychodzi. 

No i kupując grę na jedną platformę mam za free wersję na drugą. Mogę sobie wybrać, która lepiej działa, albo w ktorym pokoju mi się chce zagrać. No i na komórce mogę sobie np. w Disgaea grindować do lvl9999. 

Edytowane przez C1REX

Opublikowano
23 minuty temu, 20inchDT napisał:

,,Pod koniec generacji ssd ps5 nabierze na znaczeniu''

Za 7 lat:

,,Tak jak pisałem w wcześniej...."

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

900

Całkiem niezły piniondz uzyskałeś jeśli sprzedawałeś golasa:notbad: Ja miesiąc temu sprzedałem Skorpiona dokładnie za tyle co Ty, ale w zestawie z MK11. Poszło od strzała.

Tak w ogóle to dzwonił do mnie wczoraj kumpel, posiadacz Koxa i PS4. Poinformował mnie, że planuje sprzedać obie konsole i prosi o radę co wziąć następnego: SeX-a czy PIStację 4.5. Dodam, że jest on graczem raczej okazjonalnym, mającym mało czasu na gry, bo nie dość że jest wysoko postawionym pracownikiem międzynarodowej korporacji to na dodatek uprawia klasyczny triathlon, więc nie jest za bardzo na bieżąco, nie śledzi branży growej jako takiej i nie wie co teraz w trawie piszczy. W kilku żołnierskich słowach wyjaśniłem mu co się bardziej opłaca. Nie musiałem się nawet specjalnie wysilać. Jako wysokiej klasy marketingowiec i handlowiec zrozumiał mnie w lot. Tak mi dziękował na koniec rozmowy, że miałem wrażenie, że choć ewidentny hetero to z wdzięczności wypolerował by mi gałę. Pikanterii tej informacji dodaje fakt, że to ten sam koleś, któremu miałem wg klapów wypiąć za możliwość zagrania W NioH-a:kaz:

Opublikowano

Wszyscy w zielonym obozie tak macie, że jak gadacie z kolegami o konsolach to myślicie o tym jak polerują wam gały a potem im się wypinacie, czy tylko czarek tak ma?

Opublikowano

W zielonym obozie zabawy i orgie a u niebieskich stypa :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.