Opublikowano 30 lipca 20204 l Co mnie cieszy, to obecność tych wszystkich opcjonalnych asyst. Dla takiego simowego każuala jak ja będzie to w sam raz do spokojnego polatania i podziwiania widoczków.
Opublikowano 30 lipca 20204 l Jak to wygląda w 4k i Ultra.... masakra... RTX2080 Ti walczy jak może momentami, żeby utrzymać 30fps
Opublikowano 31 lipca 20204 l Oglądałem przed chwilą materiał Digital Foundry i nie tylko ja byłem pod wrażeniem. Moja żona jak to zobaczyła to powiedziała, że kupi mi nowego Xboxa w prezencie, żeby patrzeć jak latam Mam nadzieję, że dadzą to blisko premiery konsoli edit: Marzy mi się, żeby za dwa - trzy lata na tym enginie wyszedł też Microsoft Combat Flight Simulator albo Microsoft Train Simulator, bo to też klasyki warte odświeżenia Edytowane 31 lipca 20204 l przez funditto
Opublikowano 31 lipca 20204 l Nie tylko na XSX, ale i na Xbox One. Nie wyobrażam sobie jednak jak to ma działać na tak słabym sprzęcie. Ale to pewnie przyszły rok. Edytowane 31 lipca 20204 l przez Bigby
Opublikowano 31 lipca 20204 l Mogliby sobie nie robić jaj i odpuścić zwykłego XO bo to nie ma prawa działać na tym szrocie.
Opublikowano 31 lipca 20204 l Myślę, że wersję na XO skasują. Ogólnie kilka razy potwierdzali, że wersja PC jest priorytetem, ale na Xboxa później też się pojawi
Opublikowano 31 lipca 20204 l Godzinę temu, suteq napisał: Mogliby sobie nie robić jaj i odpuścić zwykłego XO bo to nie ma prawa działać na tym szrocie. Ale ma być chyba chmurze grana na konsolach, Co?
Opublikowano 31 lipca 20204 l 27 minut temu, XM. napisał: XD Jest pierwszy screen Latanie w SA Mnóstwo maszyn, 4 lotniska, bardzo fajnie wyważony model latania. No była frajda.
Opublikowano 31 lipca 20204 l Autor 3 minuty temu, krupek napisał: Mnóstwo maszyn, 4 lotniska, bardzo fajnie wyważony model latania. No była frajda. Rolplejowało się w San Andreas latając samolotem pasażerskim między miastami, piękne czasy
Opublikowano 31 lipca 20204 l 5 godzin temu, SlimShady napisał: Hed jak zwykle dostarcza. Liczę na to, że będę reagować tak jak on gdy gra wyląduje w mojej konsoli
Opublikowano 31 lipca 20204 l 9 godzin temu, Basior napisał: A było gdzieś, że to na XSX też wyjdzie? Czy tylko przypuszczamy? 8 godzin temu, Bigby napisał: Nie tylko na XSX, ale i na Xbox One. Nie wyobrażam sobie jednak jak to ma działać na tak słabym sprzęcie. Ale to pewnie przyszły rok. Oficjalnie jest że gra jest w produkcji na XBOXa i nie są sprecyzowane konsole ale chodzi pewnie o XSX/XSS no sorry ale na jaguarze 1.3TF Podoba mi się że to gigantyczny projekt który będzie usprawniany przez wiele osób spoza Asobo/MSu przez lata i jak czyjeś miasto/okolica odstaje wykonaniem od NYC to znajdzie się grupa zapaleńców co z czasem ogarnie dany region + cała scena modów. To jest gra w której mogę przybić pionę z Asaxem że GAAS wjedzie jak złoto.
Opublikowano 31 lipca 20204 l Na Spiderweb pojawił się wywiad z twórcami MSF i padło pytanie o wersję na Xboxa. Wątek jest dosyć spory, ale powiedzieli min. że mają prototyp gry, który działa z xboxowym kontrolerem, ale będzie można też grać na konsoli myszką i klawiaturą oraz dedykowanymi kontrolerami. Wspominali o wersji na XO i Series X
Opublikowano 5 sierpnia 20204 l Nie wiem czy można w tematach wrzucać promki, ale całkiem spoko promo na MFS-a jeśli ktoś szuka kupić. https://www.pepper.pl/promocje/microsoft-flight-simulator-2020-premium-deluxe-za-20505-zl-zamiast-519-zl-na-microsoft-store-287297 Edytowane 5 sierpnia 20204 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 17 sierpnia 20204 l Autor jeśli ktoś jest ciekawy czy warto wydawać 4 złote w gampassie to dzisiaj ukazały się recenzje https://www.metacritic.com/game/pc/microsoft-flight-simulator?ref=hp
Opublikowano 17 sierpnia 20204 l No i jednak się pobiera, mimo tego, że myślałem, że to gierka totalnie nie dla mnie. Wygląda zjawiskowo i dobrze się gra? Dawać mi to, panie Game Pass.