Pupcio 18 271 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 No ja skończyłem botw w ciągu roku ( 2 razy wszystkie świątynie, ostatnie przejście w kwietniu) a teraz najebałem 150h w totku i dalej mi mało bardzo rzadko już tak mam z grami, myśle że ostatnio przy rdr2 się jarałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Godzinę temu, Kmiot napisał: @Butt i @Pupcio z ciekawości zapytam którego Wam brakuje? Ukryj zawartość Pewnie tego z płomieniem? A nawet nie pamiętam, ale chyba Spoiler ikonki pauzy, w sensie dwóch kresek. A może dwóch kropek. Ciul wie. Nie mam jak sprawdzić teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 dobra znalazłem tą yebaną kulke. Bardzo fajny queścik, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Czuję że FF16 dostanie po tyłku przez Zeldę, nie ma opcji bym do 22 zrobił w niej wszystko co chcę, więc kupno ff na premierę nie ma sensu, sądzę że nie jestem jedyny, Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 No trochę się martwię, trzy tygodnie bodaj minęły i nie czuję, że jestem w połowie. Chociaż, pod pewnym względami jestem. Myślę, że jak będę miał porobione świątynie, to zadania pójdą dość szybko. Pewnie będę musiał powiedzieć "dobra, to tyle" szybciej niż bym chciał, ale w sumie tak już jest z grami, a co gorsza ze wszystkim w życiu hehe. Zelda nie zabije mi Fajnala, chociaż chyba znacznie ograniczy moją karierę mistrza Street Fightera. Pamiętacie jesień 2007, jak w ciągu dwóch miesięcy wyszły Mario Galaxy, Rock Band, Metroid Prime 3, Orange Box, Zelda Phantom Hourglass, Bioshock, Halo 3, Persona 3, Call of Duty 4, Mass Effect, Uncharted, Puzzle Quest, Zack & Wiki, Skate itd. hehe. Przynajmniej gry nie były wtedy tak długie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Ja to w sumie sobie ograniczam, bo jyz bym zrobil co chcial i na polke odstawil. Ff16 nie ucierpi u mnie, s i Diablo 4 może jeszcze wleci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 12 godzin temu, Pupcio napisał: dobra znalazłem tą yebaną kulke. Bardzo fajny queścik, polecam Wygooglowałem ostatnią kulkę i słusznie zrobiłem, bo w życiu bym jej nie znalazł sam. Dobrze pisałem, że brakowało mi Spoiler tej z dwiema kreskami. Była ukryta pod piaskiem na dachu. Co za chory poyeb to wymyślił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 No u mnie też ta ale obyło się bez jutubka bo już jestem uczulony na te kupki piasku xD Spoiler a robiłeś fotke tej małej gerudzicy z tarrey town? Niby cyknąłem jej fotke,pokazałem jej starej i tyle, nie miałem żadnego zadania ani nic na to ale dalej jak namierzam ją aparatem to mam przy niej wykrzyknik Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 6 minut temu, Pupcio napisał: No u mnie też ta ale obyło się bez jutubka bo już jestem uczulony na te kupki piasku xD Ukryj zawartość a robiłeś fotke tej małej gerudzicy z tarrey town? Niby cyknąłem jej fotke,pokazałem jej starej i tyle, nie miałem żadnego zadania ani nic na to ale dalej jak namierzam ją aparatem to mam przy niej wykrzyknik Nie robiłem, ale zagadywałem ją bo pamiętałem, że wspominała żeby ją tam odwiedzić w Gerudo. A na miejscu nic ciekawego nie miała do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zacząłem sobie używać tego hero path, w sumie bardzo przydatny bajer, szczególnie na wyspach i podziemiach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Czy w tej części można włączyć przebytą ścieżkę na mapie? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Można ale trzeba to odblokować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zadanie fabularne, poboczne czy gdzieś schowane tylko dla szczęśliwców? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Poboczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Niektóre rzeczy powinny być pd samego początku, to i zapamiętywanie stworzonych pojazdów, ale jak widać nie mieli pomysłów na niektóre nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Pozwolę się nie zgodzić. Zapamiętywanie stworzonych pojazdów już na początku zabiłoby eksperymentowanie u największych leniów już w pierwszych minutach gry a sama umiejętność też jest możliwa do odblokowania bardzo szybko więc nikt nie powinien narzekać. To samo z ulepszeniami pada. Wykrywacz shrinów? Na początku nie jest potrzebny bo te najprostsze widać z daleka + dodać odkrywanie tych trudniejszych dzięki korzonkom i już w ogóle równie dobrze mógłby nie istnieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 (edytowane) Nie napisałem nic o wykrywaczu, czy masce Kroków, a o przebytej trasie. Jak niby zapamiętywanie stworzonych pojazdów itp. miałoby wpłynąć na eksperymentowanie? Przecież to tylko pozwala zaoszczędzić czas, że nie muszę tworzyć drugi raz tego samego na przykład udanego drona, a z łódkami itd. dalej mogę eksperymentować. Poza tym z czasem dochodzą nowe rzeczy, więc eksperymentować można dalej, nie ma to żadnego wpływu. Edytowane 2 Czerwca 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 No wpływa to tak że mówisz a pierdole jakeś budowanie jak moge sobie spawnować łódke z deski i wiatraka. Przebyta trasa też na początku nic nie daje bo przez pierwsze kilkadziesiąt godzin po prostu zaglądamy w każdy kąt więc nie ma mowy o zastanawianiu się gdzie byliśmy a gdzie nie. Jedyne co bym widział od początku to kompendium bo na początku jeszcze miałbym siłe sobie robić zdjęcia zwierzaczkom i grzybom a później to już tak średnio Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 (edytowane) No widzisz, czyli coś jest, ale skoro gra daje nam wolność to po co mam eksperymentować z nową łódeczką, skoro już stworzyłem taką, którą przepłynę gdzie chcę? Jeśli będę chciał inną, szybszą to poeksperymentuję, a tak to gra zmusza mnie do tworzenia drugi raz tego samego, strata czasu w grze, w której i bez tego jest masa do roboty. Oczywiście to drobnostka, ale przy takiej grze devi powinni zrobić wszystko, żeby gracz czasu nie marnował na bzdury, jak wybieranie spośród dziesiątek śmieci tych kilku przydatnych rzeczy na ostrze strzały. Edytowane 2 Czerwca 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Już przestańcie gadać kto jak ma grać, albo jak by grał gdyby. Każdy ma własną wolę, nawet jakbym miał zapamiętane pojazdy od początku to i tak bym się bawił w nowe konstrukcje, a jak będę miał instrukcję to może i tak nie będę miał ochoty ich uzywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 (edytowane) 8 minut temu, Rtooj napisał: Już przestańcie gadać kto jak ma grać, albo jak by grał gdyby. Każdy ma własną wolę, nawet jakbym miał zapamiętane pojazdy od początku to i tak bym się bawił w nowe konstrukcje, a jak będę miał instrukcję to może i tak nie będę miał ochoty ich uzywać. Tu nikt nikomu nie pisze kto jak ma grać, a o rzeczach, które mógłyby być zrobione lepiej. Ja na przykład szanuję swój czas, więc wszystko co mi kradnie go bez sensu mnie irytuje, od przydługich loadingów, przez zbyt rzadkie rozmieszczenie checkpointów, do tracenia rzeczy po zgonie, aż po przedzieranie się przez dziesiątki rzeczy, żeby znaleźć tą jedyną, konkretną na ostrze strzały. Edytowane 2 Czerwca 2023 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Dobra jednak radar wyszukuje studnie a ktoś kłamał w temacie że nie. Ehh masakra tak kłamać dla forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Nie kojarzę. Pamiętam bo się sam pytałem czy wyszukuje i nikt nie odpowiedział z tego co widziałem. Śmieszna sprawa bo to było 8 stron temu hehe. Mało która gra na Switcha ma tyle postów tutaj co temat o Zeldzie przez tylko ostatni tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 (edytowane) Szkoda, że Spoiler Te labirynty niebo ziemią podziemia na tą samą modłę. Ale chociaż zbroja fajna. Ogólnie mam 65h i 105 shirne. Bida w porównaniu z botw jeśli chodzi o poziom trudności. Żaden mi nie sprawił problemu. A może to człowiek po Zeldzie się bardziej kreatywny zrobił. Wchodzi człowiek do shrina i już wie co robić. Może odpuszczę chwilowe grindowanie shrine i znajdę te od ulepszania zbroi itp. Widziałem jedna na początku gry, ale zapomniałem gdzie. Edytowane 3 Czerwca 2023 przez Donatello1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi