Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 253,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja teoria jest taka, że Pipolino napisał posta, włączył powiadomienia, ustawił telefon na wibracje i wepchał go sobie do dupy.

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Ahh te podwójne standardy recenzji gier Nintendo, z recek wynika max 8/10, sporo zarzuceń do story i performance'a, ale 10/10 i tak xD. No nic trzeba się przywyczaić, oby tylko po takich akcjach Ninte

• PiPoLiNiO
    PiPoLiNiO

Hahahaahha, ja jebie, co za ludzie. Prują się jak szmaty w innych tematach, że gra nie ma 60,albo nie ma 120, albo nie daj Boże spadnie z 60 do 55.   Tu jest poniżej 20, a Wy pierdolicie o G

Opublikowano
W dniu 2.04.2025 o 18:25, Rozi napisał(a):

Pewnie jak się skończy subskrypcja, to zabiorą XD

na trialu NSO to nie pozwolą Ci na zakup awatara za 10 srebrnych monet to by upgrade do gierki zostawili? :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zostal ostatni fabularny quest do wykonania, za ktorego zabiore sie niedlugo. Idealnie bedzie zamknac ten chapter przed premiera Switcha 2.

Wszystkie shrines i Korzenie Swiatla w podziemiach zaliczone. Podziemia gdzies tak po 60% wymeczyly, wiec potem tylko latalem od korzenia do korzenia juz omijajac walke i w miare szybko to poszlo. Teren czasami byl jednak trudny i nawet znajac lokalizacje danego korzenia, znalezienie niektorych bylo malym wyzwaniem.

Na liczniku 185 godzin.

8D505CC4-30C7-4C92-BCE3-77D603A5D30B.jpeg

67487894-F9F7-4206-81A6-5C608B45936B.jpeg

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Ja pewnie wróce na chwile do wersji s2 żeby sie pobawić i sprawdzić te gówno notatki z lore które dodadzą, ale ogólnie po dwóch latach zero chęci na replay xD a żeby nie grać w botw to musze się powstrzymywać bo teraz troche szkoda czasu na trzecie przejście jak tyle gier do sprawdzenia xD

Opublikowano

A ja planuję na S2 zacząć od nowa, odpocząłem od tej gry i w nowych ciuszkach wleci elegancko. Trochę szkoda będzie wywalać sejw z ponad 40-50h na liczniku, ale gdybym w niego wskoczył od razu to chyba bym nie pamiętał jak się gra w tę grę, więc gruba kreska i heja od początku.

Opublikowano
3 godziny temu, Bzduras napisał(a):

A ja planuję na S2 zacząć od nowa, odpocząłem od tej gry i w nowych ciuszkach wleci elegancko. Trochę szkoda będzie wywalać sejw z ponad 40-50h na liczniku, ale gdybym w niego wskoczył od razu to chyba bym nie pamiętał jak się gra w tę grę, więc gruba kreska i heja od początku.

też rozważałem zacząć od początku, ale pewnie znowu po 100h by mi się znudziło. Może gdyby był hero mode.

Opublikowano

Ja sobie dokończę na S2, bo i tak mam mało godzin nabite, a ostatnio grałem jakoś miesiąc temu, to nawet nie zdążyłem niczego zapomnieć

Opublikowano

O ile obie Zeldy uwazam za gry wybitne, to nigdy po ukonczeniu gry bym nie zaczal od nowa. To moim zdaniem nie typ gry, do ktorego sie wraca. To dla mnie przygoda na raz. Zbyt duzo godzin spedzilem na lazeniu po mapie, by teraz to powtarzac.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
3 hours ago, Lukas_AT said:

O ile obie Zeldy uwazam za gry wybitne, to nigdy po ukonczeniu gry bym nie zaczal od nowa. To moim zdaniem nie typ gry, do ktorego sie wraca. To dla mnie przygoda na raz. Zbyt duzo godzin spedzilem na lazeniu po mapie, by teraz to powtarzac.

Ja się nie zgadzam, do Breath of the Wild wracam cyklicznie od lat, ta gra działa na mnie jak najlepsza terapia :)