Opublikowano 31 marca 20251 r Ale wiesz, że to remaster, a nie remake ? Czy Ty z tych co nie odróżniają XD
Opublikowano 13 maja 20251 r https://www.gameinformer.com/2025/05/13/the-sinking-city-remastered-surprise-launches-today-free-for-existing-ownersI to się szanuje!
Opublikowano 13 maja 20251 r Tak, to bardzo przyjemna wiadomość. No chyba, że będzie chodził jak kupa na SD, wtedy będę wolał poprzednią wersję. Jeszcze jestem w trakcie.
Opublikowano 13 maja 20251 r No kurde, nie popierdółkowato zrobione bądź co bądź. Przed dwójeczką na pewno skończe
Opublikowano 13 maja 20251 r Ciekawe której wersji się to tyczy - tej pierwszej, co była na PS4, czy tej co już była na PS5?
Opublikowano 13 maja 20251 r 4 minuty temu, Wredny napisał(a):Ciekawe której wersji się to tyczy - tej pierwszej, co była na PS4, czy tej co już była na PS5?Ten trailer pewnie z wersji PCtowej, bo potem jest o upscallingu i frame genie, więc ta stara wersja co jest w porównaniu to pewnie z PC jest.
Opublikowano 13 maja 20251 r Masakra z tymi grami, coraz bardziej się opłaca w nie po prostu nie grać żeby potem wjechać w taką wersję na pełnej
Opublikowano 14 maja 20251 r Panowie zakładam że jeżeli teraz kupie kod z stron trzecich na wersję XSX ale bez remastered to nie odblokuje mi się automatycznie ta nowa wersja?
Opublikowano 14 maja 20251 r Czemu nie? To po prostu patch, powinno ściagnąć aktualizacje remasterową normalnie.
Opublikowano 14 maja 20251 r 3 godziny temu, SpacierShark123 napisał(a):Panowie zakładam że jeżeli teraz kupie kod z stron trzecich na wersję XSX ale bez remastered to nie odblokuje mi się automatycznie ta nowa wersja?2 godziny temu, Szermac napisał(a):Czemu nie? To po prostu patch, powinno ściagnąć aktualizacje remasterową normalnie.A to potwierdzone jest, że chodzi o wersję z obecnej generacji, a nie z poprzedniej?Bo pamiętam, że niezły pierdolnik tam był i afera z wydawcą, co biednych Ukraińców z frogwares chciał wydymać i tylko jedna wersja jest "właściwa", a druga nie do końca.
Opublikowano 14 maja 20251 r Nie wiem, mam wersję PS5 i do niej zaciagnęło patcha i się zmieniła w remastered.Chyba logiczne, że takiej podbitki nie dostałaby wersja poprzednia xd
Opublikowano 14 maja 20251 r Zastanawia mnie że gra ma wersję xone/xsx natomiast teraz pytanie czy jak kupie kod na wersję XSX to dostanę patch do wersji remastered bo widzę w sklepie są 2 wersje.
Opublikowano 3 lutego3 lut Kupilem kiedyś za jakies grosze w pakiecie z Sherlockami i mimo poczatkowych niesmaków (oraz zniechęcenia sie recką pierwowzoru na PS4 - Gamespot 3/10 xd) to wpadłem.Lubiłem Szerloki, Vampyra no i to drewno siadło. Typowe motywy - zagadki detektywistyczne, dedukcja, inscenizacje, do tego brak wskaźników celu (samemu trzeba rozkminiac na mapie wg notatek z adresami).Dialogi spoko, dopiero potem cos mi brzmiało znajomo i główny bohater to Joker z Persony 5 Grafika znosna, level Vampyr. Gram w remastered na PS5.Walki tragiczne - drewno i pifpafy na kapiszony, a to uderzanie bronią ręczną, jak Gothik 1.Sceny pod wodą - zabiłbym tworcow za to sterowanie w kombinezonie i zahaczanie się o wszystko, podczas gdy atakują nas ryby.Jak ktos dodatkowo jest fanem Lovecrafta to pewnie to robi połowę roboty. Dla mnie całkiem przyjemny wciągający sredniak do przelecenia przez wątek główny w przerwie między ambitniaczkami.Aha i wybory tu praktycznie nie mają znaczenia, to złudzenie.