May 13May 13 https://www.gameinformer.com/2025/05/13/the-sinking-city-remastered-surprise-launches-today-free-for-existing-ownersI to się szanuje!
May 13May 13 Tak, to bardzo przyjemna wiadomość. No chyba, że będzie chodził jak kupa na SD, wtedy będę wolał poprzednią wersję. Jeszcze jestem w trakcie.
May 13May 13 Ciekawe której wersji się to tyczy - tej pierwszej, co była na PS4, czy tej co już była na PS5?
May 13May 13 4 minuty temu, Wredny napisał(a):Ciekawe której wersji się to tyczy - tej pierwszej, co była na PS4, czy tej co już była na PS5?Ten trailer pewnie z wersji PCtowej, bo potem jest o upscallingu i frame genie, więc ta stara wersja co jest w porównaniu to pewnie z PC jest.
May 13May 13 Masakra z tymi grami, coraz bardziej się opłaca w nie po prostu nie grać żeby potem wjechać w taką wersję na pełnej
May 14May 14 Panowie zakładam że jeżeli teraz kupie kod z stron trzecich na wersję XSX ale bez remastered to nie odblokuje mi się automatycznie ta nowa wersja?
May 14May 14 3 godziny temu, SpacierShark123 napisał(a):Panowie zakładam że jeżeli teraz kupie kod z stron trzecich na wersję XSX ale bez remastered to nie odblokuje mi się automatycznie ta nowa wersja?2 godziny temu, Szermac napisał(a):Czemu nie? To po prostu patch, powinno ściagnąć aktualizacje remasterową normalnie.A to potwierdzone jest, że chodzi o wersję z obecnej generacji, a nie z poprzedniej?Bo pamiętam, że niezły pierdolnik tam był i afera z wydawcą, co biednych Ukraińców z frogwares chciał wydymać i tylko jedna wersja jest "właściwa", a druga nie do końca.
May 14May 14 Nie wiem, mam wersję PS5 i do niej zaciagnęło patcha i się zmieniła w remastered.Chyba logiczne, że takiej podbitki nie dostałaby wersja poprzednia xd
May 14May 14 Zastanawia mnie że gra ma wersję xone/xsx natomiast teraz pytanie czy jak kupie kod na wersję XSX to dostanę patch do wersji remastered bo widzę w sklepie są 2 wersje.