Opublikowano 31 marca31 mar Ale wiesz, że to remaster, a nie remake ? Czy Ty z tych co nie odróżniają XD
Opublikowano 13 maja13 maj https://www.gameinformer.com/2025/05/13/the-sinking-city-remastered-surprise-launches-today-free-for-existing-ownersI to się szanuje!
Opublikowano 13 maja13 maj Tak, to bardzo przyjemna wiadomość. No chyba, że będzie chodził jak kupa na SD, wtedy będę wolał poprzednią wersję. Jeszcze jestem w trakcie.
Opublikowano 13 maja13 maj No kurde, nie popierdółkowato zrobione bądź co bądź. Przed dwójeczką na pewno skończe
Opublikowano 13 maja13 maj Ciekawe której wersji się to tyczy - tej pierwszej, co była na PS4, czy tej co już była na PS5?
Opublikowano 13 maja13 maj 4 minuty temu, Wredny napisał(a):Ciekawe której wersji się to tyczy - tej pierwszej, co była na PS4, czy tej co już była na PS5?Ten trailer pewnie z wersji PCtowej, bo potem jest o upscallingu i frame genie, więc ta stara wersja co jest w porównaniu to pewnie z PC jest.
Opublikowano 13 maja13 maj Masakra z tymi grami, coraz bardziej się opłaca w nie po prostu nie grać żeby potem wjechać w taką wersję na pełnej
Opublikowano 14 maja14 maj Panowie zakładam że jeżeli teraz kupie kod z stron trzecich na wersję XSX ale bez remastered to nie odblokuje mi się automatycznie ta nowa wersja?
Opublikowano 14 maja14 maj Czemu nie? To po prostu patch, powinno ściagnąć aktualizacje remasterową normalnie.
Opublikowano 14 maja14 maj 3 godziny temu, SpacierShark123 napisał(a):Panowie zakładam że jeżeli teraz kupie kod z stron trzecich na wersję XSX ale bez remastered to nie odblokuje mi się automatycznie ta nowa wersja?2 godziny temu, Szermac napisał(a):Czemu nie? To po prostu patch, powinno ściagnąć aktualizacje remasterową normalnie.A to potwierdzone jest, że chodzi o wersję z obecnej generacji, a nie z poprzedniej?Bo pamiętam, że niezły pierdolnik tam był i afera z wydawcą, co biednych Ukraińców z frogwares chciał wydymać i tylko jedna wersja jest "właściwa", a druga nie do końca.
Opublikowano 14 maja14 maj Nie wiem, mam wersję PS5 i do niej zaciagnęło patcha i się zmieniła w remastered.Chyba logiczne, że takiej podbitki nie dostałaby wersja poprzednia xd
Opublikowano 14 maja14 maj Zastanawia mnie że gra ma wersję xone/xsx natomiast teraz pytanie czy jak kupie kod na wersję XSX to dostanę patch do wersji remastered bo widzę w sklepie są 2 wersje.