Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DIABLO IV

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 239,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• number_nine
    number_nine

nie zapomnijcie przełączyć sie na brazylijski albo turecki sklep, żeby było jeszcze taniej. a na obiad ryż z gównem 

• Ta gra to jedna wielka beka z masą minusów ale nie mam własnego zdania bo pyerdolę jedno i to samo od początku w tym temacie  a to, że się podpieram opiniami innych recenzentów tylko pokazuje, że sam

Opublikowano
11 minut temu, PanKamil napisał:

Pytanie czego te recenzje będą dotyczyć. Czy recenzenci mieli dostep do całego endgamu i wymęczyli go dobrze, czy tylko kampania i olali sprawę. Jeśli to drugie to te recenzje będzie można sobie w dupe wsadzić.

Raczej w tego typu grach endgame brany jest pod uwage w recenzji, w koncu ważniejszy jest niż sama kampania.

Opublikowano
12 minut temu, Moldar napisał:

Kusi droższa edycja, aby pograć wcześniej 

ja biore na sonke, z doładowaniami z key shopów wyjdzie duzo taniej :lapka:

Opublikowano
4 minuty temu, Shen napisał:

ja biore na sonke, z doładowaniami z key shopów wyjdzie duzo taniej :lapka:

Też tak zrobiłem, za jedno doładowanie płaciłem 80,20zł na kinguinie

Opublikowano
43 minuty temu, PanKamil napisał:

Pytanie czego te recenzje będą dotyczyć. Czy recenzenci mieli dostep do całego endgamu i wymęczyli go dobrze, czy tylko kampania i olali sprawę. Jeśli to drugie to te recenzje będzie można sobie w dupe wsadzić.

Wersje do recenzji z tego co widziałem dostał też np Wudijo z maxroll.gg więc będzie info nie tylko od branżowych serwisów ale też od graczy katujących ten gatunek gier

Opublikowano

Każdą reckę gry usługi można sobie w dupę wsadzić. Dziś jest tak, jutro inaczej.

Opublikowano
40 minut temu, Moldar napisał:

Kusi droższa edycja, aby pograć wcześniej 

No ja jako fanatyk wszystkich części, no poza 3 która dla mnie w momencie jak znerfil inferno przestała mieć rację bytu wymiękłem i wziołem tą droższą. 

Opublikowano

Gdyby nie było bety, to pewnie bym czekał na te recki a tak to po ograniu dwóch bet, wiem że siadło, zażarło i już z czwartku na piątek będzie ostro grane.

Opublikowano
2 godziny temu, PanKamil napisał:

No raczej to będzie TYLKO recenzja kampanii :). Pewnie 90 pęknie, w tym roku lecą 90tki z góry na dół, pewnie dołączy do Zeldy, RE4, SF 6. Obstawiam równo 90, oczko ponad Dead Space i Hifi Rush. 

Opublikowano

Nie no dla ludzi z pod szyldu hack n slash bez względu na recenzje i jak długo Blizzard będzie dbał o sensowne nowości w kolejnych sezonach jak i sam balans class to nadchodząca premiera jest największą premierą w tym gatunku od wielu lat i nic tego nie zmieni. Jeśli zaś chodzi o same recki jestem mega spokojny bo dowieźli na pewno. Sam content jest ogromny,klimat jak i feeling wylewa się z ekranu. 

Opublikowano
1 minutę temu, Rash napisał:

Nie no dla ludzi z pod szyldu hack n slash bez względu na recenzje i jak długo Blizzard będzie dbał o sensowne nowości w kolejnych sezonach jak i sam balans class to nadchodząca premiera jest największą premierą w tym gatunku od wielu lat i nic tego nie zmieni. Jeśli zaś chodzi o same recki jestem mega spokojny bo dowieźli na pewno. Sam content jest ogromny,klimat jak i feeling wylewa się z ekranu. 

Są ludzie co sobie grają 40h dla kampanii i odstawiają na półkę...

Opublikowano

Oczywiście, że są i szczerze myślę, że spora ilość ludzi odpali, pogra dla relaksu od czasu do czasu i tyle. 

Opublikowano

Na razie mam w co grać i poczekam recki potwierdzające kanapowy coop. Poza tym nie wierzę, że obędzie się bez znikacych sejwow/przedmiotow/patchy cofających progres itp. premierowego gówna od blizzarda. Za miesiąc na 100% wezmę. 

Opublikowano
18 minut temu, Plugawy napisał:

czekam recki potwierdzające kanapowy coop.

Co ci maja potwierdzac? Przeciez juz w becie działał.

Opublikowano
24 minuty temu, Plugawy napisał:

Na razie mam w co grać i poczekam recki potwierdzające kanapowy coop. Poza tym nie wierzę, że obędzie się bez znikacych sejwow/przedmiotow/patchy cofających progres itp. premierowego gówna od blizzarda. Za miesiąc na 100% wezmę. 

Działał flawless na xboxie w obu betach, grałem tylko w tym trybie. 

PS. Kupiłem w końcu wersje zwykłą z amerykańskiego sklepu, wyszło coś koło 250zł. 100 więcej za 4 dni wcześniej jakoś nie umiem usprawiedliwić :)

Edytowane przez kislawa

Opublikowano

Grało się z forumkiem na premiere d3, ale najpierw dobije solo do end game.

Opublikowano

Kurde a jak jakoś nie widziałem trybu żeby włączyć coopa na kanapie? Wystarczyło pada odpalić? XD niezle. 

Opublikowano

I tak miałem brać cyfrówkę z psstore... na połowę z bratem :kaz: Czyżby przecierali szlak dla reszty? :)

Opublikowano

Że co? xD jeśli to prawda to jak im tu wierzyć w sprawie braku p2w? Pazerne chooye

Edytowane przez jimmyyy8

Opublikowano
14 minut temu, jimmyyy8 napisał:

Że co? xD jeśli to prawda to jak im tu wierzyć w sprawie braku p2w? Pazerne chooye

A co obiecali ci, że będziesz mógł przebiec grę i szybko na allegro zanim cena spadnie? :kekw:

Opublikowano

Doładowania za 80zł kupione, gram sobie już od piątku bez żonglowania płytami, a pudełkowcy czekają do wtorku i zostaną z bezuzyteczną płytą:kekw: