Shankor 1 595 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Fajnie, że to wrzucą. Z chęcią podbije lvl, bo leci jak krew z nosa. Te plugawe serca wstawiłem raz i od chyba 15-20 lvl ani razu nie zmieniłem. Czy klejnoty do czegoś służą po za wstawianiem w itemy? Mam całą skrzynie zajebana tylko nie wiem po co Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Diablo IV z obniżką o 22%, 54,49€ na battle.net. Mega szybko obniżka, chyba odczuli spadek graczy przez głupie decyzje i premierę BG3. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Ehh, ten ten boss na tier4 trochę mnie przerósł. Robiłem go z kumplem (ja 62 druid, on 67 łotrzyk) no i trochę to się robi gra zręcznościowa. Nie wiem w sumie czy lepiej expić do tego 70 czy poprosić kogoś o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 1 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 18 minut temu, zagul napisał: Ehh, ten ten boss na tier4 trochę mnie przerósł. Robiłem go z kumplem (ja 62 druid, on 67 łotrzyk) no i trochę to się robi gra zręcznościowa. Nie wiem w sumie czy lepiej expić do tego 70 czy poprosić kogoś o pomoc. Spróbuj najmocniejszy jaki masz eliksir przeciw obrażeniom od ognia, lub ewentualnie ten dający dodatkowy pancerz. Też się z nim trochę męczyłem ale z ww eliksirem poszedł do piachu bardzo szybko, solo, łotrem około 65 lvl. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 2 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Po tych wszystkich aktualizacjach gdzie teraz najlepiej expic? Nadal koszmarne podziemia? Jeżeli tak to jaki poziom podziemia względem lvl postaci jest najbardziej opłacalny? Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 W dniu 2.09.2023 o 09:45, zagul napisał: Po tych wszystkich aktualizacjach gdzie teraz najlepiej expic? Nadal koszmarne podziemia? Jeżeli tak to jaki poziom podziemia względem lvl postaci jest najbardziej opłacalny? Mi najwięcej expa leci na tych piekielnych przypływach. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 W dniu 2.09.2023 o 09:45, zagul napisał: Po tych wszystkich aktualizacjach gdzie teraz najlepiej expic? Nadal koszmarne podziemia? Jeżeli tak to jaki poziom podziemia względem lvl postaci jest najbardziej opłacalny? Od 1-50 domhaine tunnels. Necro tam wbiłem w półtorej godziny 50 po tym jak Rax na youtube to pokazał 50-100 Zależnie od buildu, jeśli wszystko skutecznie zabijasz i cię nic nie zwalnia to 3-5 level wyżej niż twój nightmare dungi - Uldur's Cave, Sarat's Lair, Domhaine Tunnels, Mariner's Refuge Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 On 8/23/2023 at 8:41 AM, PanKamil said: Niech poprawią loot bo wszystkie legendy i unikaty jakie lecą to tragiczny szrot. Mam raptem 57 a itemy to leca dla postaci lvl 50. Już wolę aby taka legenda wypadała rzadziej ale, że jak wypadnie to żebym cieszył się jak dziecko, a nie "jezu, pewnie kolejny szrot do przetopienia". Na początku T3 leciały mi itemy około 700 Item powera,teraz robię koszmary lvl 15 i lecą 500-600 XD XD Itemizacja w tej grze to jakiś żart,ma się wrażenie,że to tworzyli goście co nigdy nie grali w żadnego arpg. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 3 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2023 (edytowane) Ogólnie pograłem już trochę w diablo Nekromantą i ta gra jest całkowicie nie zbalansowana. Mam lvl61 i bossow na moim lvl mam czasem na dosłownie 3-4 strzały i dosłownie zero wyzwania i zero lootu. Robię te koszmary np. 66 jest trochę trudniej, ale dalej loot to jakieś gówno. Wszedłem na T4 i misje trochę przechodziłem, bo ginalem na hita lub dwa, ale znowu Boss padł bez problemu. Akurat pojawił się World Boss i padł. I po tej całej akcji wypadł mi w końcu Item na 700+ i mogłem coś zmienić w ekwipunku, bo co najmniej połowę itemow mam od 50 lvl... Jak wypada coś z wysokim item lvl I pancerzem to ma tak beznadziejnie afixy, że w ogóle się nie opłaca. Na siłę idę robić reroll, ale zawsze jakies gówno wylosuje... Musiałem wrócić na T3, bo jednak ginięcie na hita nie jest fajne no i znowu samo gówno leci... Nie wiem co mam o tej grze myśleć. Grałem wcześniej w Inkwizytor Martyr i nie wiem czy nie wrócić. Sam gameplay jest bardzo przyjemny, grafika ładna, muzyka też git, zabija się miodnie, ale no kurwa. Tak jak kolega wyżej piszę. aRPG z beznadziejnym systemu lootu to po chuj w to grać. Już przymkne oko na to, że te koszmary są zjebanie zaprojektowane i praktycznie non stop trzeba wracać przez pustą mapę, bo jakieś potwora czy klucza nie znalazło... Edytowane 3 Września 2023 przez Sedrak Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Zrobiłem cały seasson pass i co mogę powiedzieć. Kosemtyki jakieś piekne nie są ale może za 10 sezonów wśród świeżaków będą się wyróżniać. Większość tych nagród to do smieci. Dopiero wbiłem na 4 lvl inferno przy 66 lvl i leci zobaczyć co się wydarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Za 10 sezonów to w to nikt nie będzie grał,jak będą odwalać takie partactwo. Dziś dropnelem 3 unikaty szkoda, że grając magiem mrozu,3 unikaty pod ogień XD Ten system jest tak kretyński XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Zupełnie nie rozumiem niemożności powtarzania walk z bossami, biorąc pod uwagę historię serii jest to zupełnie nie zrozumiałe. Gdybym mógł walczyć z którymś tam bossem zamiast czyścić chujowy dungeon, to raczej szedłbym na bossa. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 (edytowane) 13 godzin temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Za 10 sezonów to w to nikt nie będzie grał,jak będą odwalać takie partactwo. Dziś dropnelem 3 unikaty szkoda, że grając magiem mrozu,3 unikaty pod ogień XD Ten system jest tak kretyński XD Ponoc co roku chcą jakieś płatne dlc wydawać aby golić. Z diablo chcą zrobić cod jeżeli chodzi o monetyzacje. Za 10 sezonów zostaną tylko ludzie z hajsem i o to im chodzi xd Edytowane 8 Września 2023 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 14 minut temu, PanKamil napisał: Ponoc co roku chcą jakieś płatne dlc wydawać aby golić. jeśli to beda dlc na poziomie lord of destruction czy reaper of souls, to śmiało, po zakonczeniu fabuły już było widać, że od poczatku był taki plan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 14 godzin temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Za 10 sezonów to w to nikt nie będzie grał,jak będą odwalać takie partactwo. A gra w to ktoś jeszcze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 11 minutes ago, jimmyyy8 said: A gra w to ktoś jeszcze? Gram z wyłączonym cross Play i serio sezon 1 To "tu wstaw mema tu nikogo nie ma" Serio, świat pusty. Chcę zrobić world bossa to praktycznie jak się znajdzie chłopa co stoi i czeka to cud , lepiej na weekend ale nadal ma się wrażenie,że 90% graczy uciekło,albo gra kompletnie nie wynagradza bicia w otwartym świecie. Teraz moby mają mniejszy lvl niż ty,więc czujesz się silniejszy ale mniej expa to ludzie to mają gdzieś i robią dungeony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 34 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał: Gram z wyłączonym cross Play Chcę zrobić world bossa to praktycznie jak się znajdzie chłopa co stoi i czeka to cud to włacz crossplay 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 No nie wiem co tak słabo Na twitchu już też wyjebka w to Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 13 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Nie ma co się dziwić. Każdy zainteresowany tą grą już zobaczył dosłownie wszystko co ma ona do zaoferowania. Pewnie będzie delikatny ruch jak ruszy nowy sezon, bo niektórzy będą chcieli zobaczyć "nowe doświadczenie" w D4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Czy też wskaźnik "mocy ataku" czy jak to się nazywa w głównym, menu inventory jest miarodajny? Bo mam dwa itemu gdzie jak je przeczucam to różnica w liczbach jest bardzo duża, ale jak patrzę na statystki to ta słabsza ma dużo więcej plusów do umiejętności, które korzystam np. +X% do głównego ataku czy obrażeń od kości, a to się za pewne nie sumuje do tej statystyki. I teraz przez to, że to gra Blizzards to ja mam całkowicie olać na tą sumująca statystykę czy tylko i wyłącznie nią się kierować Wczoraj wskoczyłem na T4 przy jakość 65 lvl no I teraz exp leci jak szalony i w końcu jakieś itemy wypadają, ale trochę nie ogarniam tych statystk, więc może ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 16 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Jak zmienisz item, to zobacz dmg na danym skillu. To jest najbardziej miarodajne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gandalf77Pl 4 Opublikowano 19 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 czy jest tu kiler co by pomógł kropnąć uber mamę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 A czy tu jeszcze ktoś w to gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 niestety @GearsUp miał racje xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi