Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Czy zakup Diablo IV: Lord of Hatred – Deluxe Edition, który teraz kosztuje 259 zydli w wersji syfrowej na PSN daje mi dostęp li tylko do dodatku, czy do podstawki + dodatku?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 4 minuty temu, Czezare napisał(a):Czy zakup Diablo IV: Lord of Hatred – Deluxe Edition, który teraz kosztuje 259 zydli w wersji syfrowej na PSN daje mi dostęp li tylko do dodatku, czy do podstawki + dodatku?Nie no bez przesady, tylko do 2 dodatków.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 6 minut temu, Czezare napisał(a):Czy zakup Diablo IV: Lord of Hatred – Deluxe Edition, który teraz kosztuje 259 zydli w wersji syfrowej na PSN daje mi dostęp li tylko do dodatku, czy do podstawki + dodatku?W tym pakiecie masz tylko 2 dodatki:Zawartość Diablo® IV: Lord of Hatred™ – Deluxe Edition: – Diablo® IV: Vessel of Hatred™ – Standard Edition na konsolach PS4® / PS5®; – Diablo® IV: Lord of Hatred™ – Standard Edition na konsolach PS4® / PS5®.Pakiet z "podstawką" masz tutaj Diablo IV: Age of Hatred Collection - 309zł:https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP0002-PPSA08595_00-DIVLOHCOMBO00000Zawartość kolekcji Age of Hatred Collection: – Diablo® IV na konsole PS4® / PS5® (natychmiastowe odblokowanie); – Diablo® IV: Vessel of Hatred™ – Standard Edition na konsole PS4® / PS5; – Diablo® IV: Lord of Hatred™ – Standard Edition na konsole PS4® / PS5.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Dodatek ograny ale te tłumaczenie to jakiś żart, gra AAA a momentami w podziemiach potwory mają jakieś angielskie nazwy wyjęte z kodu gry albo cyfry. Ponownie jak z poprzednim dodatkiem uważam że obecna grupa tłumacząca Diablo 4 robi to po łebkach.