20inchDT 3 361 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Nie no, jest śmiesznie. Nagle wszyscy jacy są inteligentni i obawiają się czy SZARA MASA wybierze odpowiednie pudełko w sklepie. Spokojnie, jak ktoś będzie chciał kupić series X, to taką mu dadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Od razu częściej kupowałbym pudełka. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: gamecube 2.0? poproszę takiego pięknego gałgana pod TVkiem W rzeczy samaj wygląda jak gamecube jedyna konsola jaką kupiłem od Nintendo. Miłe wspomnienia i to ostatni taki sprzęt, który był mega mocny w tamtym okresie. Wtedy Nintendo uśmiechnęło się do innych graczy dając wiele różnych tytułów w tym sporo mroku(czytaj horrorów). Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Takie czarne pudełka i tak znowu dadzą radioaktywną zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Obecne pudełka są moimi ulbionymi ze wszystkich systemów. Jedyne co by było lepsze to steelbooki, ale tego nie dostaniemy oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 18 godzin temu, creatinfreak napisał: No właśnie teraz jest x i s, a zaraz znowu to samo. My wiem bo w tym siedzimy, ale inny pożeracz corocznej Fify i coda przeczyta Xbox x pomysli, że kupuje nowe a wyjdzie z one. Jak to samo jak masz Xbox ONE S/X oraz Xbox S i X i w tym przypadku Xbox S zastąpi na półkach Xbox One X i będzie po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 12 godzin temu, Daddy napisał: Takie czarne pudełka i tak znowu dadzą radioaktywną zieleń Wygladają jak gry na PC, ja tam wole jednak zielone Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Dobra jak juz nawet Spencer mówi że już niedługo to ja mu wierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 oby, po przejęciu PGG w 2018 też tak mówił o ich grze RPG Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 19 minut temu, Daddy napisał: po przejęciu PGG w 2018 też tak mówił o ich grze RPG Ostatnio w podcascie odnosił się do zbyt wczesnego pokazywania gier, zarówno Fable Legends, Scalebound i Crackdown 3 na tym ucierpiały więc po prostu będą pokazywać gry jak już bedą mieli po prostu pewność, że coś się ukaże. W 2018 to wiesz po przejęciu PG to nadal wszystko było w powijakach, skoro oni do tej pory prowadzą rekrutacje do RPG teamu, także Fable bym nie spodziewał się szybciej niż 2022 ale być może pokażą tę grę w końcu aby też zajawić ludzi na nowego Xboxa (skoro Sony tak robi, że pokazuje gry i 3 lata przed jej premierą a ludziom to odpowiada więc dlaczego by mieli tego nie robić). Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Czytałem o tym, mi to nie przeszkadza bo nie jestem zwolennikiem trzepania przez 3-5 lat do zapowiedzi i uzupełniania bełchatowskich tabelek grami widmo. Tylko że te trzy gry w niczym by nie zyskały jakby je zapowiedziano rok później, crack przechodził z rąk do rąk i MS wydał to chyba tylko dlatego żeby nie było (pipi)burzy jak ze SB. Fable Legends to był powalony pomysł już od początku, niby pod naciskiem MS na taki rodzaj gry, do tego LS które miało straszny burdel w studiu i nie ogarniali online. SB to pół na pół, PG wydawało kasę MS na inne projekty, MS naciskał znowu na co-op online w grze która na to się nie nadaje raczej. Teraz jednak czasy się zmieniły i Spencer ogarnął co trzeba, first party powiększyło się 3-4x w porównaniu do 2017 do tego studia dostają więcej czasu na projekty, ludzi, hajsu, koksu i czego dusza zapragnie. Cytat Amazing!New info about FM8:- Full on Photogrammetry now.- They're trying new skybox tech, similar to Red Dead Redemption 2 Skybox. Świetna wiadomość, całe otoczenie FM8 ma być wykonane w tej technice, w FM7 Dubai to była kosa. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 5 godzin temu, Daddy napisał: oby, po przejęciu PGG w 2018 też tak mówił o ich grze RPG Spoiler Spoiler pierwszy obrazek drugi Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 11 godzin temu, Daddy napisał: Tylko że te trzy gry w niczym by nie zyskały jakby je zapowiedziano rok później Gry same w sobie może i nie, ale nie byłoby smrodu związanego z anulowaniem tylu projektów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 12 godzin temu, Daddy napisał: SB to pół na pół, PG wydawało kasę MS na inne projekty, MS naciskał znowu na co-op online w grze która na to się nie nadaje raczej. Scalebound od pierwszych konceptów miał mieć co-opa, nie wiem skąd więc wniosek że gra się do tego nie nadawała Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Czy są jakieś dowody na to, że Platinum zdefraudowało pieniążki ze Scalebounda? Obiło mi się to już o uszy, ale nigdy nic konkretnego. Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Tak, wykorzystali kasę do produkcji NieR Automata, jak to w CW było podawane swojego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) byłoby to niełatwe, bo gierki funduje się w transzach za osiąganie poszczególnych milestone'ów. Więc to raczej bzdura na poziomie tego że Microsoft zmuszał Platinum do robienia coopa multi. Dobrze że Microsoft ma teraz swoje kilkanaście studiów wewnętrznych studiów first party z czego większość z nich jest już zaprawiona i nie musi już tak polegać na umowach z zewnętrznymi developerami, bo te jak widać w przypadku Scalebounda czy crackdowna różnie się kończą. Wyjdzie im to na dobre imo Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 16 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Czy są jakieś dowody na to, że Platinum zdefraudowało pieniążki ze Scalebounda? Obiło mi się to już o uszy, ale nigdy nic konkretnego. No raczej nikt ci tego nie powie, to są nadal spekulacje https://twitter.com/MasterKhan_/status/1224704433755512832?s=20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 https://www.windowscentral.com/platinumgames-says-scalebound-was-cancelled-because-both-sides-failed Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 1 minutę temu, ASX napisał: Więc to raczej bzdura Nikt prawdy nie powie, bo jednak i MS i PG elegancko się zachowują i nic złego nie mówią na siebie. Jednak Gearbox taki numer wywinął z Aliens Colonial Marines, a PG robiło w tym czasie inne gry, więc wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 no to prawda że zaróno MS jak i PG zachowują się honorowo, nawet Kamiya znany przecież z niewyparzonego języka złego słowa na MS nie powie, a nawet blokuje na twitterze ludzi którzy sugerują mu że skasowanie Scalobunda to wina amerykanów xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 12 minut temu, ASX napisał: większość z nich jest już zaprawiona i nie musi już tak polegać na umowach z zewnętrznymi developerami, bo te jak widać w przypadku Scalebounda czy crackdowna różnie się kończą. Wyjdzie im to na dobre imo To też nie ma co iść w ekstrema. Jeśli MS ma duże zaplecze 1st party to wciąż nie oznacza, że nie powinni korzytać z exów 2nd party. Cuphead, Sunset Overdrive czy Quantum Break to przykłady udanych gier które zaczynały jako exy i dołożyły swoją cegiełkę do biblioteki Xboxa. Zwłaszcza, że XGS miałoby celować raczej w tytuły AA czy takie o mocnym aspekcie sieciowym. 17 minut temu, bluber napisał: No raczej nikt ci tego nie powie, to są nadal spekulacje https://twitter.com/MasterKhan_/status/1224704433755512832?s=20 Plotki ploteczki właśnie. Cóż, może kiedyś ktoś ożywi trupa, ale na razie zlewam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 napisałem tylko nie muszą już tak polegać na umowach zewnętrznych bo teraz sytuacja jest diametralnie różna od momentu kiedy mieli 6 czy 7 ekip wewnętrznych, wiadomo że gry "second-party" też będą wychodzić 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Zwłaszcza, że XGS miałoby celować raczej w tytuły AA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Tytuły AA kojarzą mi się albo z niedopracowanymi grami ze średnią w okolicach 6.5 albo symulatorami chodzenia. Stąd moje obawy. Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez Paolo de Vesir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi