Opublikowano 18 listopada 20204 l tak, znajdź w ustawieniach konsoli opcję przechwytywanie i coś tam, a następnie zaznacz tylko opcję "moje ujęcia" Edytowane 18 listopada 20204 l przez Gość
Opublikowano 18 listopada 20204 l 3 minuty temu, messer88 napisał: To automatyczne robienie screenów i filmików można wyłączyć? Podpinam się pod pytanie.
Opublikowano 18 listopada 20204 l 1 minutę temu, messer88 napisał: dzięki wieczorem pogrzebię bo denerwujące to jest tutaj, "captures by me"
Opublikowano 18 listopada 20204 l 11 minut temu, 20inchDT napisał: Mi tylko ori 1 samo robiło filmiki No właśnie w to wczoraj grałem Przy Gears Tactics faktycznie nic mi gry nie zakłóca
Opublikowano 18 listopada 20204 l 2 godziny temu, messer88 napisał: No właśnie w to wczoraj grałem Przy Gears Tactics faktycznie nic mi gry nie zakłóca a to przypadkiem nie nagrywa momentu zdobycia tego diamentowego achivka ?
Opublikowano 18 listopada 20204 l 4 godziny temu, krzysiekp392 napisał: tutaj, "captures by me" Heh, dopiero wlazłem w te opcje i widzę, że w tym temacie Microsoft nadal w lesie - minuta filmiku max? Na nowej generacji? Trochę to żenujące jest w porównaniu z konkurencją i to mam na myśli PS4
Opublikowano 18 listopada 20204 l Chyba jednak wolę zapisy w chmurze za free niż dłuższe nagrywanie klipów
Opublikowano 18 listopada 20204 l Można nagrywać dłuższe filmiki na Xboksie do 1h z tego co pamiętam. Trzeba tylko podpiąć dysk zewnętrzny i ustawić go jako źródło przechwytywania.
Opublikowano 18 listopada 20204 l No bieda właśnie z tym nagrywaniem. A jakoś zapisu na dysku zew podobno dosyc słaba jest. No i też to dodatkowy koszt. Może jakiś firmware? Jakiś czas temu ktoś mnie cytowal o długość kabla do ładowania. Dziś zmierzyłem z ciekawości i długość to 2.70 Edytowane 18 listopada 20204 l przez Szymek
Opublikowano 18 listopada 20204 l A ktoś z tego w ogóle korzysta? Do profesjonalnego użytku to w ogóle się nie nadaję, a tak dla siebie? Po co to komu?
Opublikowano 18 listopada 20204 l No ja nie rozumiem po co im to. Nikt i tak waszych filmików nie ogląda
Opublikowano 18 listopada 20204 l 9 hours ago, maciekww28 said: Wszystkie upłynniacze w TV powinny być wyłączone Dzisiaj grając w a plague tale innocence kiedy przesuwałem kamerę zauważyłem dziwne artefakty w okół mojej postaci. Okazało się, że miałem ustawiony tryb własny zamiast gra oraz motionflow włączony...
Opublikowano 18 listopada 20204 l @20inchDT Moje czasem ktoś ogląda i jak coś fajnego nagram to lubię się tym podzielić - lubię coś sklecić na Shareplayu, pociąć, zrobic przejścia, a później podlinkować paru znajomkom - zajebista sprawa. Myślałem, że na XSX będzie pod tym względem wypas, bo nareszcie nagrywanko w jakiejś ludzkiej rozdzielczości, a tu widzę sto lat za
Opublikowano 18 listopada 20204 l Mi to się wydawało, że można nagrywać jakieś dłuższe filmiki. Usunęli to czy mi się przewidziało
Opublikowano 18 listopada 20204 l Jak sprawuje się pad w porównaniu do wcześniejszej wersji? Jak chodzi krzyżak? Jak leży w dłoni?
Opublikowano 18 listopada 20204 l Autor Krzyżak jest lepszy, a pad lepiej leży w dloni (kształt jest bardziej ergonomiczny i dzięki fajnej fakturze pewniej trzyma się w dłoni).
Opublikowano 18 listopada 20204 l No jak widzę ten krzyżak, to fajnie się go operuje, tylko ten dźwięk trochę lipa, że tak słychać. Myślę po raz kolejny o kupnie THPS 1+2 na Xboxa. Mam nadzieję, że nie będzie gorszy od krzyżaka DS4.