Opublikowano 15 listopada 20213 l Jakby komuś Halo się nie chciało pobierać, pomaga wywalenie tych 280 mega i reset konsoli. Ściągam właśnie, pełna prędkość, serwery działają.
Opublikowano 15 listopada 20213 l 6 minut temu, GearsUp napisał: Asasyn 1 też w 4k 60fps Ciekawe czemu Fable tylko 1 i 3 dostały boosta a 2 już nie, z tego co widziałem na YT to ta druga część chodzi fatalnie na emulatorach, pewnie coś z kodem samej gry Wszystko zależy od konkretnej gry. MS w tym przypadku dokonuje niemożliwego i z pewnością są jakieś ograniczenia tej metody. Każdą grę muszą testować z osobna wzdłuż i wszerz.
Opublikowano 15 listopada 20213 l Godzinę temu, GearsUp napisał: Szybkie zakupy po ogłoszeniu Współczuję. Kupiłem stamtąd kilka tytułów z X360 i pudełka oraz okładki w opłakanym stanie 56 minut temu, 20inchDT napisał: Szkoda, że już więcej nic nie dodadzą. W sensie, że już nigdy? Ever?
Opublikowano 15 listopada 20213 l 2 minuty temu, Wredny napisał: Współczuję. Kupiłem stamtąd kilka tytułów z X360 i pudełka oraz okładki w opłakanym stanie Ja u nich też już kupowałem i te gierki, które były opisane jako nowe faktycznie zafoliowane jak nowe
Opublikowano 15 listopada 20213 l Autor 30 minut temu, Bigby napisał: Na Steamie już prawie 100 tys. osób gra jednocześnie w Halo. Ja jestem pod wrażeniem że serwery jeszcze działają ;D
Opublikowano 15 listopada 20213 l Rozumiem że max to żadnych ulepszeń nie dostanie? Jak tak to niech leży.
Opublikowano 15 listopada 20213 l Zajebista wrzutka, większość gier mam już w cyfrze i fajnie ze koniec końców nie wtopiłem kasy kupując cyfrówki x lat temu dziekuje panie Spencer
Opublikowano 15 listopada 20213 l Szkoda trochę że nie ma boosta do 4k i 60 ramek dla tych gier bo tak to w sumie nie czuje jaranaka.
Opublikowano 15 listopada 20213 l Dobrze, ze jednak udało im sie znalezc sposob na fps boost niektorych gier z 360. Ciekawe ile gier z całego katalogu uda im sie finalnie ulepszyc.
Opublikowano 15 listopada 20213 l 3 minutes ago, Daddy said: Z Maxem może R* chce zrobić kolekcję jak z GTA zrobili Po porażce jaką jest GTA collection raczej nie liczyłbym na remastery inne niż kolejny remaster GTA V.
Opublikowano 16 listopada 20213 l Ciekawe jak szybko Allegro opustoszeje z gier, które wczoraj weszły do BC. Najszybciej pewnie zniknie Max i Fear. PS. Mocna końcówka roku w przypadku Xboksa wystarczyła żeby internetowe szambo z fanbojami wybiło. Tryby XGS dopiero się rozkręcają, a internetowi frustraci już szaleją...
Opublikowano 16 listopada 20213 l 12 minut temu, SnoD napisał: Ciekawe jak szybko Allegro opustoszeje z gier, które wczoraj weszły do BC. Najszybciej pewnie zniknie Max i Fear. Tych gier wala się pełno tak jak i tycb co doszły lata temu do wstecznej. Osobiście mimo że mam dużo pudeł na xa360 to biorę wszytsko na wyprzedażach w Brazylii itp. przecież nie będę wsadzał plyty żeby grę i tak pobrać. Edytowane 16 listopada 20213 l przez devilbot
Opublikowano 16 listopada 20213 l 1 godzinę temu, SnoD napisał: Ciekawe jak szybko Allegro opustoszeje z gier, które wczoraj weszły do BC. Najszybciej pewnie zniknie Max i Fear. Ridge Racery już znikły od wczoraj. Tak samo ta gra Gearso podobna z 50 Centem (na reseterze pisali, że całkiem fajnie się w to gra). Jej zresztą wcale ma nie być w digitalu więc inaczej nie zagrasz. Ja wolę mieć licencję przypisaną do płyty niż do konta ale jak ktoś lubi przełączać co chwilę gry w Quick Resume to lepiej mieć wersje cyfrowe Edytowane 16 listopada 20213 l przez GearsUp
Opublikowano 16 listopada 20213 l 16 godzin temu, Figuś napisał: Jakby ktoś szukał https://allegro.pl/oferta/xbox360-max-payne-3-nowa-folia-9476370131?snapshot=MjAyMS0xMS0xNVQxODo0NzowNy42NTZaO2J1eWVyOzE4OWJmYjY2Y2U4NmViN2UxZGE3MmViZjE3MzFjZjk1NjMxNjBiYWFlYzk5YmE3YjIxNWEzY2MzMDJjZWZkMGE%3D Już podniósł cenę XD na 80zł https://allegro.pl/oferta/xbox360-max-payne-3-nowa-folia-9476370131
Opublikowano 16 listopada 20213 l 4 minuty temu, Figuś napisał: Już podniósł cenę XD na 80zł https://allegro.pl/oferta/xbox360-max-payne-3-nowa-folia-9476370131 Widać, że jest graczem I Januszem biznesu
Opublikowano 16 listopada 20213 l Ja dwa dni wcześniej kupiłem nówkęw folii jakby dopiero co do sklepu weszła za 43 zł
Opublikowano 16 listopada 20213 l Jeszcze dzisiaj z rana było po 40zetta , ale jak zobaczyłem że nie będzie 4k/60 to nie wziąłem