Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
22 godziny temu, Elitesse napisał:

To jakaś wyrywkowa kontrola jak z losowym podawaniem PINu podczas płatnosci kartą za zakupy poniżej 100 zł?

U mnie wszystkie płatne transakcje muszę potwierdzić w apce banku.

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomek P. napisał:

Miał ktoś z Was problem z tv po podłączeniu konsoli. Pilot przestaje działać. Można tylko go włączyć/wyłączyć. Tv to Samsung nu8042

Te piloty działają na interfejs BT i czasem jest kłopot z modułem BT właśnie. Spróbuj odłączyć tv z sieci elektrycznej i potem włączyć. Też tak kiedyś miałem i pomogło. Tylko, że nic do rzeczy nie miała konsola.

Opublikowano

Spróbuję tak zrobić. Tylko, że problemy zaczęły się po podłączeniu xboxa. Mam też plejke podłączona pod ten tv i dekoder upc i nie było nigdy takich cyrków

Opublikowano
Teraz, benito82pl napisał:

Czy mogę kupić z poziomu konsoli zmieniajac region na Turcję gierkę? Bo w polsce gra kosztuje 93 a u nich 30..

Tak, w menu ustawień języka masz różnież region. Konsola uruchomi się ponownie i voila'.

Opublikowano

Kurcze nie rozumiem tego. Wlasnie doczytałem żeby kupowac u kebaba potrzebna jest zabawa w vpn a juz w takiej Islandii nie. chce kupic normalnie karta bankomatowa. Ktos juz tak robił

Opublikowano

Turcja nie jest w Unii Europejskiej, wiec nie kupisz tam karta, jedyna opcja to zdrapki jak w Brazylii czy Argentynie

Opublikowano

Turcja jest zablokowana od dawna ze zwykłą zmiana regionu i płatnością debetówką czy revolutami. Na psn ceny tam popodnosili w tym regionie srogo.

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

tak

czyli jak kliknę next tutaj to go nie aktywuję?image.png.ed27a82aadf57f5c5325b0e09ad17a34.png

Opublikowano
  • Autor

nie aktywujesz

Opublikowano

Problem polega w tym że posiadamy jedna konsole na dwie osoby ale mnie częściej nie ma a lubię pograć zdalnie za to drugi użytkownik często gra że tak powiem stacjonarnie. Oczywiście każde z nas ma osobne konto ale w czasie gdy korzysta z niego jedna osoba druga jest zmuszona czekać aż skończy ponieważ blokujemy sobie ekran. Da się to  jakoś rozwiązać abyśmy sobie nie przeszkadzali grając w tym samym czasie na jednej konsoli ale osobnych kontach profilach.. 

Opublikowano

Witam jakiś czas gram już na fortnite ale ostatnio mam problem z uruchomieniem go, przy wczytywaniu się pojawia się komunikat że wystąpił błąd podczas logowania i nie da sie uruchomić. Nie wiem czy ma to związek ale wcześniej grałem nie mając usługi game pass ale problem pojawił się gdy wykupiłem game pass ultimate. Nie wiem czy faktycznie ma to związek czy chodzi o coś innego.pozdrawiam 

Opublikowano

Kiedy można się spodziewać wycofania ze sprzedaży Forza Horizon 4? Trwa promocja, nie wiem, czy przed samym usunięciem też będzie.

Opublikowano
  • Autor

za około rok, jeśli umowy licencyjne były podpisane na taki sam okres jak w przypadku FH3 i FM7

Opublikowano

Nie tylko TY tak zrobiłeś. A Xbox SX to kawał świetnego sprzętu. Nawet kiedy ma płytę w napędzie konsoli zupełnie go nie słychać. Nie żałuję ani złotówki wydanej na ta konsolę. Nie mogą się do czekać kiedy przybędzie z płyta Halo Infinity.

Edytowane przez Prekor

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, szurubur napisał:

gdzie te muzeum jest dostepne?

pod tym linkiem

https://museum.xbox.com/en/map

swoją drogą zachęcam do dzielenia się tymi statystykami w temacie wspominkowym

Opublikowano

U mnie tak to wyglada

dae17b11f698f0f75d369c7e77398df2.jpg
9d46a4c00d8d6b535aa73eedfcaccaa2.jpg
9d286104bbd0ce55240122b3f6d01449.jpg

Condemned ale to była dojebana gierka :fsg:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

:dunno:

FE41OpkX0AsTeo4?format=jpg&name=large