Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

:bad:

Trochę mi to kupno Acti popsuło plany, bo chciałem coś z tego:

1) Studia WB. Może discovery je opchnie dalej

2) Zachodnie studia square, bo ciągle są z nich niezadowoleni

3) Pojedyncze studia, które robią teraz exy dla xboxa i te projekty są pewnie testem - IOI czy Avalanche

Skończy się na tym, że za rok kupią EA, którego nikt z graczy forumowych nie chce :yao:

• Odpowiedzi 35,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
4 godziny temu, SnoD napisał:

No już bardziej dobitnie nie da się powiedzieć, że Sony może się pożegnać z nowymi grami od Acti.

I bardzo dobrze bo jakiegos swojego fps beda musieli zrobic. 

Opublikowano

Jestem tylko ciekaw, czy dadzą radę to ogarnąć. Po wtopie z Halo, mam nadzieję, że jakieś wnioski zostały wyciągnięte. 

Opublikowano
  • Autor

Akurat Halo ciężko nazwać wtopa, no chyba że wtopą są problemy w czasie produkcji, ale jeśli przyjmiemy taka definicje to gry takie jak god of war czy tlou2 to też wtopy

Opublikowano
11 minut temu, ASX napisał:

Akurat Halo ciężko nazwać wtopa, no chyba że wtopą są problemy w czasie produkcji, ale jeśli przyjmiemy taka definicje to gry takie jak god of war czy tlou2 to też wtopy

Jak się ogłasza hucznie, że gra pojawi sie na premierę konsoli, a wychodzi dopiero rok pozniej to jednak coś tam bardzo nie halo w zarządzaniu według mnie. Teraz jeszcze + 10 tys nowych pracowników do ogarnięcia. Mam nadzieję, że zapanują nad tym "chlewem". 

Edytowane przez bebbop

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Jeśli tak będzie, to najlepsze co mogło spotkać ActiBliz :)

Opublikowano
6 godzin temu, ASX napisał:

nazywali go szaleńcem

Ale jest pewna różnica pomiędzy "building", a "buying" :reggie:

Opublikowano

Każdy wydawca większość swoich studiów kupił i później je rozwijał. MS robi dokładnie to samo, kupuje i na tej bazie rozwija je dalej, wystarczy prześledzić co dzieje się w studiach kupionych w pierwszym rzucie.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
4 minuty temu, Wredny napisał:

Ale jest pewna różnica pomiędzy "building", a "buying" :reggie:

Nie mylić z "bullying" :yao:

Opublikowano
  • Autor

Good guy Phil

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

:pawel:

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

20220120_202331.jpg

Na to właśnie liczę :notbad:

10 minut temu, ASX napisał:

Logiczne posunięcie - kasa i tak pójdzie do Microsoftu, więc co mają sobie od ust odejmować 

Opublikowano

No na PS zostanie Warzone, wszystkie wydane do tej pory części i te na które Sony ma jeszcze prawa marketingowe. Później wszystko tylko na XS i PC.

Opublikowano

Lenin kiedyś powiedział: "Kapitaliści sprzedadzą nam sznurek, na którym ich powiesimy"

Phil może ten cytat trochę zmienić: "Sprzedamy Sony sznurek, na którym ich powiesimy"

Opublikowano

Najważniejsze, że Kol of dudi będzie w Game Passie. A ciekawsze, mniej lub bardziej zapomniane marki, staną się exami. :sapek:

edit:

Aczkolwiek jakby się zastanowić. :D

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

No to nie musi oznaczać, że będą nowe części wydawać na PS. Warzone jako platforma - jak Minrcraft, a cała reszta na X i PC.

Opublikowano

To "desire to keep" to bedzie nowe "case by case". Nie wierze, ze z wlasnej woli zostawia cod multiplatforma.

Opublikowano
24 minuty temu, Bigby napisał:

Najważniejsze, że Kol of dudi będzie w Game Passie. A ciekawsze, mniej lub bardziej zapomniane marki, staną się exami. :sapek:

edit:

Aczkolwiek jakby się zastanowić. :D

Będą CODy na PS5 dopóki nie wygaśnie umowa z Sony + rozwijanie tych wydanych np: Warzone, tak samo jak z Bethesda. Osobiście stawiałem że COD zawsze będzie wychodził na sprzęty Sony :reggie: