Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz, Ludwes napisał: ty, no ale kiedy ten hollow knight xd W ciągu 12 miesięcy! xD
Opublikowano 12 czerwca 20222 l No trochę szybko przeszli do "console launch exclusive" i gadaniu o gamepassie na komórkach
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Izi zawsze będzie srał, a potem pójdzie grać w gierki od MS. Gra, ale się nie cieszy.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz, Bigby napisał: Ja pierdole, wiecznie narzekacie. Grać w lola i valoranta na konsoli na padzie
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Jezu LOL niech umrze w koncu. Ale zajebiscie ze pokazują tylko to co wyjdzie w ciągu 12miesięcy. Oznacza to, że jakis feedback dociera.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l jeszcze 1 czesci w sumie nie przeszedlem, zmeczyla mnie ta gierka, nie wiem moze przez ten jej wkurwiajacy francuski akcent
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz, Donatello1991 napisał: Widzę forzy zjadły własny ogon Bo Gran Turismo to prawdziwy powiew świeżości.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Dobra HK wygrywa z palcem w dupie wszystko do tej pory. Oby tylko FM8 nie było przypałemjak GT7 i będzie spoko.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Nie wiem czy to jakość streama, ale ta Forza nie wygląda super, trochę kek