Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz, mersi napisał: Nie wiem czy to jakość streama, ale ta Forza nie wygląda super, trochę kek Oczywiście że jakość streama.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Tyle się dowiedzieliśmy nowego o premierze Silksong, że głowa mała xD
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 1 minutę temu, bartiz napisał: A śmiali się jak mówiłem że za chuja nie wyjdzie w tym roku XD Nie było przypadkiem jakiegoś zakładu o premierę Forzy?
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 5 minutes ago, sprite said: Grać w lola i valoranta na konsoli na padzie to gówno wychodzi tylko PC + mobile, nie na xboxa.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Wygląda ja fm6. Fajnie ze posiadacze xone też pograją Edytowane 12 czerwca 20222 l przez Donatello1991
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 1 minutę temu, Square napisał: Nie było przypadkiem jakiegoś zakładu o premierę Forzy? Zeby to jeden
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz, Pupcio napisał: Dobra już wystarczy tych brum brum Przecież muszą pokazać sonce jak się robi racera nie
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz, Donatello1991 napisał: Wygląda ja fm6 Czyli trochę lepiej od GT7?
Opublikowano 12 czerwca 20222 l 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: Wygląda ja fm6 Serio ślepy jesteś.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz, Bielik napisał: Przecież muszą pokazać sonce jak się robi racera nie I tak się nie nauczą i dalej gran turismo będzie wyglądać jak wiadomo co
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Przynajmniej pokazali jakąś ciekawą trasę a nie pusty, realistyczny tor (jak w GT).
Opublikowano 12 czerwca 20222 l ja jebie znowu bedzie grzanie na forum tematu gierki na ktora nikt by nawet nie zwrocil uwagi jak by nie byla za darmo xD
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz, Il Brutto napisał: ja jebie znowu bedzie grzanie na forum tematu gierki na ktora nikt by nawet nie zwrocil uwagi jak by nie byla za darmo xD Coś jak Sniper Elite 5