Opublikowano 12 czerwca 20222 l Flintlock straszne drewno, ale przypomina mi ELEXa, więc pewnie zagram - choć ten brzydki babsztyl był niezbyt sympatyczny. Lightyear Frontier mi się podoba, ale ja lubię takie survivale.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz, messer88 napisał: Poza Scornem to coś w ogóle miało konkretną datę? Miało pełno chyba ale już nie pamiętam o tych grach
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Teraz, Bielik napisał: Gdzie jest Incz kiedy Microsoft i Spencer go najbardziej potrzebują W pubie
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Serio, żenada na sto pro. Kiedyś to nawet trzeba było się wykazać żeby pociągnąć bekę, teraz nie trzeba się starać.
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Family show to jest jak stary z roboty po 0.7 wróci uhhhhh, ale zjazd ta konfa
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 1 minutę temu, Pupcio napisał: <Soul.gif>
Opublikowano 12 czerwca 20222 l Czy jakiś mod może zagwarantować, że za wklejanie tych gówno insajderów piszących że będzie sztos konfa jest potencjalnie ban?