Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 35,1 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

No i dobrze, dawać jak najszybciej kolejne GOTY :banderas:

Opublikowano

Ja bym powiedział, że mieli 5 gier w produkcji, których nigdy nie zapowiedzieli, ale 4 skasowali. Brzmiałoby bardziej dramatycznie ;) 

Sporo pomagają/pomagali innym studiom w kwestiach technologicznych, niech robią te Girsy, może nie będzie trzeba czekać 6 lat na koniec trylogii.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
  • Autor

Szkoda, chętnie zobaczyłbym jak Coalition poradziłoby sobie z mniejszą grą która nie jest Gearsami.

Opublikowano
  • Autor

Niepokojące bo może Kamil chciał sobie ściągnąć pudełko gry na Xboxa z Brazylii, a teraz  mogą zabrać mu tę możliwość

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Niepokojące bo może Kamil chciał sobie ściągnąć pudełko gry na Xboxa z Brazylii, a teraz  mogą zabrać mu tę możliwość

Spokojnie, zaraz będzie Polska. Ale wiadomo, to prokonsumenckie i dobre dla branzy;) na co komu konkurencja wśród dystrybutorów gier.

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Patrzcie na rynek PC, Steam zabił gaming pecetowy :sonkassie:

Opublikowano

Na pc wbrew pozorom jest mocna konkurencja i nazywa się zatoka piratow;)

Opublikowano
  • Autor

Na rynku PC jest duża konkurencja bo w przeciwieństwie do konsol to otwarta platforma, na której funkcjonują obok siebie wiele różnych sklepów cyfrowych.

Natomiast kupując konsole zmuszeni jesteśmy kupować gry tylko z jednej dystrybucji. Co prawda istnieją też sklepy cyfrowe odsprzedajace klucze do gier na konsole jak cdkeys czy eneba, ale to trochę co innego bo nie pochodzą z oficjalnej dystrybucji.

Tak czy inaczej, jeśli to prawda że w Brazylii znikną pudełka to słabo. Zawsze lepiej jest mieć wybór. Chociaż ja osobiście odkąd kupiłem XSX ponad dwa lata temu skorzystałem z tego napędu dwa razy, więc nawet gdyby pudełka z grami zniknęły jutro to  szczerze mówiąc bym tego nie odczuł.

Opublikowano

Jeśli dzisiaj kupię jakąś grę na GBA z 2001 to będę miał pewność, że będzie działać. Gier cyfrowych które kupiłem na 3DSa nie zobaczę zapewne nigdy, nie wiem czy tak samo nie będzie z cyfrówkami ze Switcha. Wygoda dystrybucji cyfrowej jest zgubna, ale polukrowana abonamentami i promkami więc wydaje się być super. 

Opublikowano
53 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli dzisiaj kupię jakąś grę na GBA z 2001 to będę miał pewność, że będzie działać

No chyba ,że bateria wyleje :notlikethis:

53 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Gier cyfrowych które kupiłem na 3DSa nie zobaczę zapewne nigdy, nie wiem czy tak samo nie będzie z cyfrówkami ze Switcha.

Jeśli pozbędziesz się konsoli albo padnie za 10 lat to tak, jest to prawda. 

54 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wygoda dystrybucji cyfrowej jest zgubna, ale polukrowana abonamentami i promkami więc wydaje się być super. 

GoG jest wzorem dla mnie jeśli chodzi o cyfrowa dystrybucję. Ubolewam ,że czegoś takiego nie ma dla filmów. 

Opublikowano
23 minutes ago, Ukukuki said:

No chyba ,że bateria wyleje :notlikethis:

Jeśli pozbędziesz się konsoli albo padnie za 10 lat to tak, jest to prawda. 

GoG jest wzorem dla mnie jeśli chodzi o cyfrowa dystrybucję. Ubolewam ,że czegoś takiego nie ma dla filmów. 

Dla filmów jest Zatoka.

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli dzisiaj kupię jakąś grę na GBA z 2001 to będę miał pewność, że będzie działać. Gier cyfrowych które kupiłem na 3DSa nie zobaczę zapewne nigdy, nie wiem czy tak samo nie będzie z cyfrówkami ze Switcha. Wygoda dystrybucji cyfrowej jest zgubna, ale polukrowana abonamentami i promkami więc wydaje się być super. 

Tylko że to dział xboxa więc to co się kupiło na one jest dostępne na series x i będzie dostępne na następnej generacji. Tylko Nintendo zmienia store co generację.

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Patrzcie na rynek PC, Steam zabił gaming pecetowy :sonkassie:

No tylko ze do stema możesz kupic klucze na tryliardzie stron, tak jak pisze ASX - otwarta platforma powoduje, że kupujesz grę tam gdzie jest najtaniej, dodatkowo masz tyle luncherów że większość gier możesz spokojnie ogrywać w abonamentach - czy to MS, EA, Ubi itp.

Opublikowano

Trochę lipa, że to nie będzie zintegrowane z gp. Ale w sumie kod za 5 zł ultimate i pewnie za 30 zł na miesiąc będą żądać za ten Ubi+. Z resztą jaka jest cena na PC?

Opublikowano

O chuj. Nie opłaca się.