Opublikowano 26 maja 20241 r Dlaczego MS się nie przyzna, że przegrał walkę na polu konsolowym otwarcie, i zamienia się w Segę? A, no tak. Bo chcą jeszcze w końcówce swojego konsolowego życia sprzedać jak najwięcej (xd) konsol i mieć jak największą stopę zwrotu poniesionej inwestycji. Jakoś nie wierzę w ich sukces sprzedaży gier na PS (poza wyjątkami). Szkoda mi fanów Xboxa. Tak samo jak mi było szkoda fanów segi (do których sam należałem mając Saturna).
Opublikowano 26 maja 20241 r Lista naprawdę konkretna, ale dwa ALE: - jak mają to być kolejne trailerki CGI bez konkretnych dat to niech SPIERDALAJĄ - jedno nowe IP?
Opublikowano 26 maja 20241 r Jak pokażą datę premiery Avoved na gp to będę zadowolony, lubię sznyt Obsidianu w ich grach.
Opublikowano 26 maja 20241 r 31 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Lista naprawdę konkretna, ale dwa ALE: - jak mają to być kolejne trailerki CGI bez konkretnych dat to niech SPIERDALAJĄ - jedno nowe IP? Oni nowych IP już kilka zapowiedzieli, teraz czas to wydać. Niektóre produkcję wiszą w powietrzu od 4 lat.
Opublikowano 26 maja 20241 r Tak, wiem, że coś się tam pichci, ale nie ukrywam, że mocno czekam na dojebane, wymuskane do granic możliwości IP od czołowych studiów MSu. Nie pogradziłbym AAA dla corowca.
Opublikowano 26 maja 20241 r Pewnie pokażą tego nowego odwiezonego Xboxa, czyli seriex x bez napędu (będzie trochę mniejszy?) W kolorze białym oraz z przeprojektowanym układem chłodzenia.
Opublikowano 26 maja 20241 r 4 godziny temu, devilbot napisał(a): Zagrałbym we wszystkie te tytuły. Co za wydawca Bezpieczne tytuły, ale cieszę się, że idą drogą Segi.
Opublikowano 26 maja 20241 r 4 godziny temu, devilbot napisał(a): Zagrałbym we wszystkie te tytuły. Co za wydawca Kolekcja Gearsów to od trzech lat ma być na E3 Remaster F3 xd A tak jeśli 50% się sprawdzi to masakrator Everwild [*]
Opublikowano 26 maja 20241 r Akurat F3 albo NV to jedyna opcja zarobić na marce po tym jak serial okazal sie sukcesem. F5 pewnie nie zobaczymy w ciagu kilku lat.
Opublikowano 26 maja 20241 r Gears trilogy nawet bym odswiezyl, jeden z niewielu exow z x360 wartych uwagi.
Opublikowano 26 maja 20241 r 5 godzin temu, devilbot napisał(a): Zagrałbym we wszystkie te tytuły. Co za wydawca Mając takie tytuły mogą spokojnie duża część z nich wydawać na konsolę konkurencji i co najwyżej zostawić na wyłączność swojego ekosystemu Gears 6 i Fable, no te marki od lat mi się kojarzą z MS. Dorzucić do tego jakaś naprawdę sensowną chmurę, a nie to badziewie xcloud i każdy zainteresowany mógłby się dodatkowo zapoznać z tymi tytułami nawet bez zakupu XSS/XSX, sytuacja win win. Edytowane 26 maja 20241 r przez Bielik
Opublikowano 26 maja 20241 r 52 minuty temu, pawelgr5 napisał(a): Akurat F3 albo NV to jedyna opcja zarobić na marce po tym jak serial okazal sie sukcesem. F5 pewnie nie zobaczymy w ciagu kilku lat. Z tym, że F3 ma FPS Boost i 4K, więc taki leniwy remasterek z nowym zestawem aczików mam nadzieję nie przejdzie. New Vegas wystarczy podbić rozdziałkę i analogiczna sytuacja.
Opublikowano 26 maja 20241 r A ten Fallout to na premierę drugiego sezonu serialu, czy kiedy? Bo na premierę nie wyrobili się nawet z patchem do 4, na którego mieli z rok, jesi nie dwa. Fachowcy Edytowane 26 maja 20241 r przez ProstyHeker
Opublikowano 26 maja 20241 r Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Z tym, że F3 ma FPS Boost i 4K, więc taki leniwy remasterek z nowym zestawem aczików mam nadzieję nie przejdzie. New Vegas wystarczy podbić rozdziałkę i analogiczna sytuacja. Kolego, ale to nie bedzie pierwsze dymanie graczy jak jednak pójdą w tę stronę. Cos tam powygładzają, dorzucą milion gówno dodatków jak do Skytim Anniversary i pyk 200zl piękny kawalerze.
Opublikowano 26 maja 20241 r Ja przyznam ze 200zl to nie ma mowy ale 80 pewnie juz bym dal. Powodem dla, którego dam sie wyruchać jest fakt, że mój jedyny, trwający okolo 70h kontakt z F3 mial miejsce na konoli PlayStation 3 firmy Sony w zwiazku z czym końcówka byla momentami niegrywalna i opatrzona miliardem zwiech i restartów. Jeszcze zastanawiam, sie nad wersja na xsx tego co jest. Gral ktos dluzej? Nie ma tam juz żadnych problemów?
Opublikowano 26 maja 20241 r Możesz normalnie skończyć od początku do końca w 4K60, zdecydowanie bliżej jej do wrrsji PC aniżeli temu tworowi z PS3.
Opublikowano 26 maja 20241 r Fallout 3 na PS3 był kompletnie niegrywalny, chodził jak kupa. Zresztą jak spora część multiplatform. Miejscami to nie trzymał 20 klatek do tego te zwiechy. Później kupiłem na X360 i sztosik, wyglądała lepiej i działała o wiele lepiej. Za to New Vegas nie dałem rady ograć na X360 działało lepiej niż Fallout 3 na PS3 ale dalej poniżej standardu który toleruje. Ograłem dopiero na PC parę lat później.
Opublikowano 26 maja 20241 r Dziwne, że na liście nie ma Obliviona, bo też był tesowany razem z Falloutem, tyle, że Obliviona to raczej nikt nie chce z racji zaawansowanych prac nad fanowskim remakiem.
Opublikowano 26 maja 20241 r Realna lista gier które mogłyby i powinny się pojawić na tym pokazie jest bardzo długa i powinna wyglądać tak: 1. Gears 6 2. Doom 3. Perfect Dark 4. Avoved 5. Fable 6. Clockwork Revolution 7. Contraband 8. Everwild 9. Age of Mythology: Retold 10. South of Midnight 11. State of Decay 3 12. Ara History Untold 13. Towerborne 14. MFS2024 15. Indiana Jones Wszystkie te gry są już bardzo długo w produkcji i żadna z nich nie została do tej pory anulowana, więc jeśli wszystkie są nadal aktualne, to powinny być gotowe na jakiś gameplay slice. Edytowane 26 maja 20241 r przez SnoD
Opublikowano 27 maja 20241 r W dniu 25.05.2024 o 19:14, SnoD napisał(a): Ponownie, o czym ty pierdolisz? XD chłop ma mega ból dupy od tygodni z powodu swoich projekcji, straszny tryhard. Stęka wiecznie o te cebulowego game passa bo wie że na sonce za każdego xboxowego "exa" będzie śpiewał trzy i pół bomby i śni po nocach o podwyżce ceny game passa, taki zawistny xD moderatorowi bym zasugerował by wysłać chłopa na urlop by mógł sobie podotykać trawę, bo tutaj tylko shitpostuje.
Opublikowano 28 maja 20241 r Koreańska strona Xboxa wysypała zapowiedź, nie zdziwię się jeśli to miało być jutro tylko strefy czasowe pomylili i rozesłali powiadomienia. W powiadomieniu jest po prostu mowa o GP, więc raczej nie będzie żadnego dodatkowego tieru ponad GPU tylko dla CoDa. Edytowane 28 maja 20241 r przez SnoD
Opublikowano 28 maja 20241 r Po miesiącach walki z MS o odzyskanie konta otrzymałem odpowiedź, że nie mogą pozytywnie zweryfikować, iż ja jestem jego właścicielem. Nieważne, że podałem wszystkie informacje. Nieważne, że mail podany do konta to moje imię i nazwisko. "Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi". Szkoda mi tych paru gier, które tam kupiłem, szczególnie wszystkich Gearsów