Opublikowano środa o 15:242 dni Ciekawe co im tam się stało z tym licznikiem czasu spędzonego w grze. Skończyłem Doom The Dark Ages w jakieś 30 parę godzin, a na liczniku były 72 godziny. Najlepsze jest to, że ten czas ciągle się nalicza dodatkowo po tym jak już grę odinstalowałem. Wczoraj było 50 godz, dzisiaj 72, a gry już nie ma na dysku xD To samo z zainstalowanym i odpalonym wczoraj remasterem Obliviona. Pograłem może ze dwie godziny wczoraj i 2–3 godziny dziś, a na liczniku 26. Zdaję sobie sprawę, że niektórzy wcześniej raportowali takie problemy ale ja sam osobiście nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem. Zresztą czytałem o błędnie naliczonych kilku dodatkowych godzinach, a nie kilkunastu czy kilkudziesięciu. Jeśli sam miałem wcześniej jakieś problemy z tym, to musiały to być jakieś niezauważalne błędne pomiary, które nie różniły się mocno od realnego czasu.Po ostatniej aktualizacji zaczęło się tak rypać wszystko. Wiadomo, że nie jest to jakaś super istotna rzecz (trofea i inne funkcje działają normalnie), ale ciekawe co oni tam odjebali znowu. Edytowane środa o 15:282 dni przez Czokosz
Opublikowano środa o 16:182 dni też mam ten problem na windzie, odpale gre rano, to potem cały dzień nabija godziny, mimo że jest wyłączona, jedyna opcja to restart kompa albo downgrade gamebara do wersji 5, tylko potem on sie sam za dwa dni aktualizuje znowu
Opublikowano środa o 16:592 dni Też to miałem, myślałem, że gra nie ubiła jakiegoś procesu w tle i w hollow knight mi nabiło 9 dni grania.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 13 minut temu, wrog napisał(a):Sky is the limit. Zasłaniają się taryfami, ale żeby 5 letnia konsole i to jeszcze taki XSS tyle kosztował, to chyba na głowę upadli.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Podwyżka jest czysto teoretyczna bo i tak tych konsol nikt już nie kupuje.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Dziękuję Trump. Ale @Homelander i tak będzie coś pierdolił o braku zmian cen. Dziwne że tak głośno kwiczył o jajkach za Bidena.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 5 hours ago, Figaro said:Dziękuję Trump. Ale @Homelander i tak będzie coś pierdolił o braku zmian cen. Dziwne że tak głośno kwiczył o jajkach za Bidena.Wow. Twoja troska o portfele Amerykanów jest godna podziwu.I tak, interesują mnie jajka. Bo to towar pierwszej potrzeby. Interesuje mnie benzyna. Chleb. Proszek do prania. A nie kurwa Xbox Series X, albo PS5, albo Switch. Coś co kupuję raz na wiele lat. Dorośnij
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor amerykanie mogą podziękować prezydentowi którego sami wybrali.
Opublikowano 34 minuty temu34 min 13 minutes ago, ASX said:amerykanie mogą podziękować prezydentowi którego sami wybrali.To nie jest odpowiedni temat do tego typu dyskusji. Powiem tylko tyle: cena paliwa średnia w stanie Nowy Jork w 2022 4.03$ za galon. W 2023 3.76$ za galon. Teraz 3.06$ za galon. https://www.eia.gov/petroleum/data.phpCeny jajek i innych produktów spożywczych wklejałem. Myślisz, że kogokolwiek obchodzi cena Xboxa? Tak, Trump pieprzy głupoty, jest egocentrykiem. Ale gospodarczo Stany powoli wygrzebują się z tego dziadostwa i drożyzny. I to się liczy, a nie pieprzenie od rzeczy starego dziada. Jak chcesz temat kontynuować i rozmawiać z kimś kto faktycznie tam żyje to możemy to robić w odpowiednim temacie. Obiecuję, że nic nie będę słodził, ani przeinaczał. Twarde fakty z dowodami
Opublikowano 8 minut temu8 min Idą ciężkie czasy dla amerykanów jeśli chodzi o zakupy agd czy elektroniki no ale na własne życzenie. Ciekawe czy podniosą jeszcze raz ceny przed końcem generacji xd