Opublikowano środa o 18:333 dni 6 minut temu, Figaro napisał(a):wam też xbox store nie działa? boże co za badziewiepo wypowiedziach nadelli serwery nie wytrzymały wzrostu zainteresowania officem
Opublikowano środa o 19:592 dni Chciałem zagrać w grounded z koleżanką, która gra przez chmurę i nie działało jej. Szkoda, że ma szanse pograć tylko raz dziennie ale co to pana microsoft obchodzi. Biedaki podnieśli cenę game passa i nadal na serwery ich nie stać Dopiero co był jakiś outage i mi nie wchodziły acziki w star warsach a teraz to https://www.trueachievements.com/news/microsoft-azure-outage-xbox
Opublikowano środa o 20:082 dni Jak coś to PlayStation network działa bez problemu. Co tak nagle wszyscy chcą grać na martwym Xboxie.
Opublikowano środa o 20:302 dni MS postanowił zaprezentować malkontentom zaletę swojej przyszłej konsoli. Padła platforma Xbox Live? Żaden problem kolego, odpalaj Steam i baw się dobrze!
Opublikowano środa o 21:272 dni 33 minuty temu, Patapon napisał(a):Jak się gra w tej chwili w Outer Worlds 2 w GamePass'ie na Xboxie?Normalnie, jak masz grę zainstalowaną to włączasz i grasz. Właśnie konsolę wyłączyłem, Ball xPit z GP to jest samo zło
Opublikowano środa o 23:212 dni W abo na pc też się dziwne rzeczy dzieją. Próbowałem odpalić Outer Worlds 2 i mnie wywaliło do pulpitu. Po dwóch próbach podjąłem trzecią, znów wyskoczył jakiś komunikat o błędzie, ale gra ruszyła. Póżniej wyłączyłem OW2 na jakiś czas i odpaliłem ponownie. Znów musiałem trzy razy podjąć próbę zanim ten nowy wspaniały erpeg od Obisdianów uruchomił się. Może u Spencera tak teraz jest, że do trzech razy sztuka.
Opublikowano czwartek o 05:092 dni 8 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):To koniec XboxaJezu że wam się to nigdy nie znudzi xd
Opublikowano czwartek o 06:482 dni Xbox to final boss w uniwersum The Walking Dead. Niby martwy, ale...
Opublikowano czwartek o 06:542 dni Już za chwilę Xbox podzieli los segi, już za chwilę.Zabawne klauny.
Opublikowano czwartek o 07:012 dni Sega jeszcze tak źle na tym nie wyszła. Takie Atari czy 3DO zdechło całkowicie.
Opublikowano czwartek o 08:022 dni Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Ciekawe czy pad i dashboard znowu będą takie same.będzie joy-cono myszka jak u Nintendo do nawigacji w środowisku Windows.
Opublikowano czwartek o 08:532 dni Pierwsza hybryda PC-KonsolaGram znów w RE2 tym razem w wersji Dreamcast i na bootscreenie mamy piękne logo Windows CE :)
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Kupiłem ostatnio na Windows Store tego zachwalanego Księcia Persji w 2D - po fakcie okazało się, że nie ma osiągnięć. Wczoraj patrzę, fajne promo na pierwszego Alana za 5 zł, patrzę, również bez osiągnięć. Zajebisty ten ekosystem, taki upośledzony trochę.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. A w Game Passie z osiągnięciami, co prawda Ubisoft, ale zawsze xD
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 38 minut temu, easye napisał(a):A w Game Passie z osiągnięciami, co prawda Ubisoft, ale zawsze xDNa konsoli są. Na PC nie ma.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 3 hours ago, SnoD said:Kupiłem ostatnio na Windows Store tego zachwalanego Księcia Persji w 2D - po fakcie okazało się, że nie ma osiągnięć. Wczoraj patrzę, fajne promo na pierwszego Alana za 5 zł, patrzę, również bez osiągnięć. Zajebisty ten ekosystem, taki upośledzony trochę.Lepiej było kupić Alanka za 5 zł na GOG co sam zrobiłem.