Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ja myślę, że 2% ludzi tutaj zna w ogóle angielski. Ja mam wujka w Chicago, poproszę go o komentarz. Odniosę się do tego o 15 publicznie na łamach forum. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez ProstyHeker
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Jakie ma znaczenie o co chodzi w reklamie? W dobie wycofywania się z pudełek, konsol bez napędów i głośnych protestów graczy oni coś takiego wypuszczają? Totalna odklejka. Sam fakt, że trzeba tłumaczyć o co chodzi w reklamie jest całkowicie oderwany od rzeczywistości. Przekaz jest jasny. Pudełkowcy siedzą w kontenerze czekając na swoją kopię, master race cyfrowiec siedzi wygodnie w domku. Zamień kontener z sklepem, co się zmieni? Albo pokaż kolejkę przed sklepem w dniu premiery. Przekaz jest identyczny
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 40 minut temu, łom napisał(a):Poprzedniej reklamy nikt nie wrzucił xdw 28 sekundzie mówi o osiągnięciach, szkoda ze zdobyte w grach ubi, ea czy battle.net nie mogę synchronizować z kontem xbox live czy kontynuowac grania na innym sprzęcie
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Fajne stanowisko komputerowe, takie dla antygracza z trzema ipsami walącymi po oczach
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Najpierw disc free console u Sony a teraz MS pluje na pudełka xd wspaniałe korporacje.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Godzinę temu, Figaro napisał(a):Tylko Don mógł napisać takiego posta. Winszuję.MS zrobił reklamę, którą nikt nie zrozumiał, nawet fani Xboxa - i jakimś cudem to my popełniliśmy błąd, a nie MS tworząc kompletnie niejasną reklamę dla mas.Wiesz, jeśli dla mnie reklama jest jasna i oczywista, to wnioskuję, że będzie taka sama dla innych ludzi.Jeśli Ty jej nie zrozumiałeś, to też z automatu wnioskujesz, że inni są tak samo niekumaci ;)
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 6 minut temu, SnoD napisał(a):Jeśli Ty jej nie zrozumiałeś, to też z automatu wnioskujesz, że inni są tak samo niekumaci ;)Wchodze do sekcji komentarzy pod filmem i pierwszy komentarz, ktory widze:“The disrespect and dismissal towards physical games says a lot.”To cos chyba nawet Ci Amerykanie nie zrozumieli. Reklama tragedia i niewazne czy dotyczy wypozyczania fizykow czy nie. Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Snod jako jedyny zrozumiał reklamę bo był w sali konferencyjnej marketingu w Redmoncie podczas burzy mózgowej.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Reklama, ktora zostawia miejsce do interpretacji i wypunktowania no zostanie wypunktowana. Tylko czy kogos serio dziwi i obraza fakt ze ms pcha sie cyfre i swoje abo? Przeciez to juz dwano sie dzieje.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. No przecież jasne jest, że chodzi o wypożyczanie gierek, nie bardzo kumam czemu sie tak obesraliście z tego powodu.Inna sprawa, że reklama jest fatalna i dodatkowo wysmiewa sporą grupę ludzi. Pogratulować tylko debilom co to stworzyli i tym co przyklepali.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie wiem czy zrozumiałem, ale ten kto to klepnął naprawdę musi nienawidzieć Xboxa - w czasie, gdy ich PR szoruje już nawet nie po dnie tylko tapla się w mule jeszcze poziom niżej oni wyjeżdżają z genialnym inaczej pomysłem obsrania starych gejmerów pamiętających dawne czasy Powodzenia do iksboksa z takim marketingiem
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 52 minutes ago, GearsUp said:Fajne stanowisko komputerowe, takie dla antygracza z trzema ipsami walącymi po oczachAle tapetę ma z dashboardu PS3.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Chociaz mogliby nie podtrzymywac stereotypow i powiedziec typowi zeby sie nie garbil.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 6 minutes ago, Mejm said:Chociaz mogliby nie podtrzymywac stereotypow i powiedziec typowi zeby sie nie garbil.To prawdziwy koneser, ma plakat z Avowed.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. This is how we play now a nie kurwa płaczące tatuśki zagrajmerskie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 3 godziny temu, drozdu7 napisał(a):Najlepsze że na tej reklamie nie ma konsoli ;)No właśnie według Microsoftowej nowomowy jest - jak odpalamy apkę Xboxa na PC to wyświetla się teraz na dole napis "włączam konsolę xbox"😄Rzadko tam ostatnio zaglądam ale to też chyba jakieś nowe zjawisko, bo nie zauważyłem tego wcześniej.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 5 minutes ago, Gregorius said:No właśnie według Microsoftowej nowomowy jest - jak odpalamy apkę Xboxa na PC to wyświetla się teraz na dole napis "włączam konsolę xbox"😄Rzadko tam ostatnio zaglądam ale to też chyba jakieś nowe zjawisko, bo nie zauważyłem tego wcześniej.Ktoś już pisał, że to błąd w polskim tłumaczeniu. Normalnie jest Launching Xbox.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 39 minut temu, Czoperrr napisał(a):Ktoś już pisał, że to błąd w polskim tłumaczeniu. Normalnie jest Launching Xbox.Raczej to, ze "uruchamianie xbox'a" brzmi głupio, więc dodali konsole w polskim tłumaczeniu
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 minutes ago, wojtas011 said:Raczej to, ze "uruchamianie xbox'a" brzmi głupio, więc dodali konsole w polskim tłumaczeniuNo i wyszło jeszcze gorzej. Przynajmniej nie ma jak na konsoli po instalacji gry "użytkownik Halo Infinite jest gotowy do gry".
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 godziny temu, GearsUp napisał(a):Fajne stanowisko komputerowe, takie dla antygracza z trzema ipsami walącymi po oczachSkąd wiesz, że to nie oledy? Ja rozumiem, jak ktoś potrzebuje tyle monitorów do pracy ale do grania dla mnie to zabija immersje. Mam drugi monitor w pionie i używam go raz na rok w sumie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minute ago, Chewie said:Skąd wiesz, że to nie oledy?Ja rozumiem, jak ktoś potrzebuje tyle monitorów do pracy ale do grania dla mnie to zabija immersje. Mam drugi monitor w pionie i używam go raz na rok w sumie.Bogactwo, targetem jest klientela gotowa płacić za PREMIUM doświadczenie. Highly curated.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Czoper, jesteś mocno zaangażowany w temacie Xbox, jak na osobę, dla której obecna generacja jest DEFINITYWNIE ostatnią. No będzie PREMIUM, będzie curated Windows, będzie bez płyt i jedziesz z tym dalej, albo wysiadasz z pociągu. Ile można męczyć to samo, że był stary Xbox i nie ma starego Xboksa?