Opublikowano 4 listopada4 lis 6 minutes ago, krzysiek923 said:Czoper, jesteś mocno zaangażowany w temacie Xbox, jak na osobę, dla której obecna generacja jest DEFINITYWNIE ostatnią. No będzie PREMIUM, będzie curated Windows, będzie bez płyt i jedziesz z tym dalej, albo wysiadasz z pociągu. Ile można męczyć to samo, że był stary Xbox i nie ma starego Xboksa?Ten temat nazywa się Xbox Series. Mam w domu Xbox Series i go używam, więc piszę w tym temacie.
Opublikowano 4 listopada4 lis Na Twoim miejscu nie wypominałbym komuś pisania o nowym Xboxie w temacie Seriesa, bo to bardzo krótki miecz obosieczny
Opublikowano 5 listopada5 lis Nie no, serio fajny ten ekosystem Xboksa, naprawdę nie ma różnicy na czym grasz! - na konsoli split screen w GoW: Reloaded, na PC nie ma
Opublikowano wtorek o 23:465 dni Będzie jakaś większa wyprzedaż na MS Store z okazji Black Friday? Edytowane wtorek o 23:475 dni przez SnoD
Opublikowano środa o 23:004 dni Musi być, to taki sam pewniak jak świąteczny steam sale. Jakoś Spencer musi zarobić na kajzerki
Opublikowano sobota o 19:151 dzień Ogrywam sobie ponownie na Rog Ally pierwsze Halo Wars. Jaka to jest ponadczasowa gra. Wszystko tu się zgrało :) Może jeszcze dożyję 3 z bitwami w kosmosie :)
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 4 godziny temu, pawelgr5 napisał(a):Ja się zastanawiam nad kupnem dwójki.Myślę, że nie jest aż tak dobra pod względem struktury misji jak jedynka (HW1 to IMHO perfekcja jeśli chodzi wykreowanie kampanii fabularnej w grze RTS), ale i tak jest BDB. Cutscenki to poziom ultra, design jednostek TOP, a i warstwa techniczna mocno daje radę przez co te wszystkie potyczki są bardzo widowiskowe.