Opublikowano czwartek o 19:244 dni 4 minuty temu, Szermac napisał(a):Jak coś to już jestDaj znać (załóż temat?) czy warto wywalić 70zł.Tylko tak wiesz - realistycznie, a nie jak z Silent Hill f (choć koniec końców uważam, że to była bardzo dobra gra)
Opublikowano czwartek o 19:264 dni Teraz, Wredny napisał(a):Daj znać (załóż temat?) czy warto wywalić 70zł.Tylko tak wiesz - realistycznie, a nie jak z Silent Hill f (choć koniec końców uważam, że to była bardzo dobra gra)W Boomer Horror można, wkleiłem już tam trailer ;) Zawsze realistycznie kuhwa xD
Opublikowano czwartek o 19:284 dni W sumie to od tego samego gościa, który stoi za świetnie ocenianym Turbo Overkill, więc chyba można w ciemno
Opublikowano piątek o 16:094 dni W dniu 19.11.2025 o 12:03, lukas_k96 napisał(a):Na Playstation jest dodatkowa kwestia tego, że jest PS Store i koniec. A tam nadal są abstrakcyjne ceny. Red Dead Redemption 2 - 259 złMasz teraz po 64,75 zł tak jak na Xbox. Obie konsole mają po 2000 gier na Black Friday.W dniu 19.11.2025 o 08:11, lukas_k96 napisał(a):Warto przypomnieć sobie prognozy sprzed kilkunastu lat - gry będą dostępne w cyfrowej dystrybucji to będą tańszeNo i jak dla mnie są, bo dzięki Microsoft mamy wyprzedaże 70-95% (Sony to kopiuje i dobrze). Więc gra przez 2-3-6 miesięcy trzyma skandalicznie wysoką cenę, a potem spada do rozsądnej na tydzień. Choć fakt, że sporo gier nie chce stanieć i RDR2 za tak szaloną kasę nie kupię (podobnie Cyberpunka). Ale za to Wiedźmin 3 jest za 2,99 euro (nie kupię bo już mam 2x, raz kupione za 0, drugi za 39,99 komplet z DLC).Co do ogólnej ceny gier to w USA też jest inflacja, a banksterzy celują w 2% i pudłują (3% w 100 lat to wzrost cen 20x). Za czasów PSX gry były po 50$. Przypomnę też wydania platynowe po 99 zł (i chyba za 79 zł, gdy na PC za 10-20 zł).
Opublikowano piątek o 20:163 dni Działa wam live? No kurwa żeby sobie nie móc wejść w bibliotekę gier bo awaria to jest kurwa szczyt.
Opublikowano piątek o 21:183 dni to samo, odpaliłem pierwszy raz od kilku miesięcy konsole i awaria biblioteki xd kroplowka coraz bardziej odłączana
Opublikowano piątek o 22:403 dni Wyjątkowo też odpaliłem Xboxa bo oglądamy filmy na HBO Max i biblioteka działa mi normalnie, ściągnąłem sobie nawet gierkę. W testach sieci jest komunikat że mogą występować problemy ze sklepem.
Opublikowano sobota o 11:013 dni Jak ktoś jeszcze nie wziął z Islandii to u Arabów jest za 35zl https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/gra-silent-hill-2-remake-na-xbox-za-35-zl-zamiast-149-zl-w-xbox-store-sa-nie-wymaga-vpn/
Opublikowano sobota o 15:593 dni 23 godziny temu, Arek_ napisał(a):Masz teraz po 64,75 zł tak jak na Xbox. Obie konsole mają po 2000 gier na Black Friday.No i jak dla mnie są, bo dzięki Microsoft mamy wyprzedaże 70-95% (Sony to kopiuje i dobrze). Więc gra przez 2-3-6 miesięcy trzyma skandalicznie wysoką cenę, a potem spada do rozsądnej na tydzień. Choć fakt, że sporo gier nie chce stanieć i RDR2 za tak szaloną kasę nie kupię (podobnie Cyberpunka). Ale za to Wiedźmin 3 jest za 2,99 euro (nie kupię bo już mam 2x, raz kupione za 0, drugi za 39,99 komplet z DLC).Jak są wyprzedaże to OK, natomiast jak cię najdzie nagle ochota na dany tytuł i nie ma promocji to często ta cyfrowa cena jest nieakceptowalna i wyższa kilkukrotnie niż używka w pudełku. Edytowane sobota o 16:003 dni przez lukas_k96
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. idealne laczki dla wezyra do chodzenia po oddziale
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 4 minutes ago, jimmy said:idealne laczki dla wezyra do chodzenia po oddzialePóki co się ZASTANAWIA i czeka, MOŻE kupi. Najlepiej jakby wpadły do Gamepassa.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. A Wezyr czasem nie przesiadł się znów na PlayStation bo generalnie ceni płytki i fizyczność a przy okazji dali Sh2 w plusie?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 25 minutes ago, krzysiek923 said:Kurde, w mojej głowie 20 lat to ma nadal Super Nintendo.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie mogli ciągle być tak zajebiści bo skończyłoby to się stagnacją.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Te buty do chwalenia Spencera tańcem to jest taka wisienka na torcie xboxowego spierdolenia.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Niesamowite jak takie nic nie znaczące pierdoły wzbudzają emocje w graczach xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No Xbox to takie dogasające ognisko, więc fajnie jest tam trochę pogrzebać w popiele patykiem póki się jeszcze tli.
Opublikowano 1 minutę temu1 min Ciuszki plejstejszon takiego bałaganu w głowach nie robią, po tym poznaje się marki wybitne