Opublikowano wtorek o 20:034 dni 11 godzin temu, Bartg napisał(a):Zamowione juz?W butach Xboxa wyjdziesz na wszystko. Edytowane wtorek o 20:074 dni przez Observer
Opublikowano wtorek o 20:424 dni Ciekawe czy m$ wykorzysta skok cen ramu i podniesie cenę kolejny raz w tym roku. Obstawiam promke na święta 999$ za podstawowego seriesX
Opublikowano środa o 10:413 dni 13 hours ago, kudlaty88 said:Ciekawe czy m$ wykorzysta skok cen ramu i podniesie cenę kolejny raz w tym roku. Obstawiam promke na święta 999$ za podstawowego seriesXCiekawe czy w ogóle jeszcze produkują Xboxy Series
Opublikowano środa o 11:003 dni 18 minut temu, Czoperrr napisał(a):Ciekawe czy w ogóle jeszcze produkują Xboxy Series A tam produkują czy nie cenę zawsze można podnieść.
Opublikowano środa o 15:093 dni Godzinę temu, Chewie napisał(a):unboxing nowego xboxaA ja myślałem, że to jakaś beka i wymysł hejterów, by ubliżyć posiadaczom xboxa.
Opublikowano środa o 15:373 dni 23 minuty temu, czarek250885 napisał(a):A ja myślałem, że to jakaś beka i wymysł hejterów, by ubliżyć posiadaczom xboxa.bo tak jest, tylko tymi osobami są Spencer, Nadella i Murzynka
Opublikowano środa o 15:413 dni "Gry i konsole są w mainstreamie, pod względem kasiory dawno rozjebały film i muzykę, grają ludzie w każdym wieku, uczelnie kształcą w temacie, ale buty z motywem konsoli to od razu dla dzieci? Widać kompleks nerda wyśmiewanego w podstawówce wciaż żywy w niektórych graczach, a identyfikować się z tą kulturą to można jedynie na strychu. Ciekawe czy Jordany czy inne sneakersy jakiegoś murzyńskiego rapera są też tak deprecjonowane w środowisku."
Opublikowano środa o 16:303 dni 2 godziny temu, Chewie napisał(a):unboxing nowego xboxaZapakowane lepiej niż PS5.
Opublikowano czwartek o 16:382 dni https://www.facebook.com/share/r/1BZqJYrBvX/Tu jakiś bardziej nakręcony gościu.