Opublikowano 25 listopada25 lis 11 godzin temu, Bartg napisał(a):Zamowione juz?W butach Xboxa wyjdziesz na wszystko. Edytowane 25 listopada25 lis przez Observer
Opublikowano 25 listopada25 lis Ciekawe czy m$ wykorzysta skok cen ramu i podniesie cenę kolejny raz w tym roku. Obstawiam promke na święta 999$ za podstawowego seriesX
Opublikowano 26 listopada26 lis 13 hours ago, kudlaty88 said:Ciekawe czy m$ wykorzysta skok cen ramu i podniesie cenę kolejny raz w tym roku. Obstawiam promke na święta 999$ za podstawowego seriesXCiekawe czy w ogóle jeszcze produkują Xboxy Series
Opublikowano 26 listopada26 lis 18 minut temu, Czoperrr napisał(a):Ciekawe czy w ogóle jeszcze produkują Xboxy Series A tam produkują czy nie cenę zawsze można podnieść.
Opublikowano 26 listopada26 lis Godzinę temu, Chewie napisał(a):unboxing nowego xboxaA ja myślałem, że to jakaś beka i wymysł hejterów, by ubliżyć posiadaczom xboxa.
Opublikowano 26 listopada26 lis 23 minuty temu, czarek250885 napisał(a):A ja myślałem, że to jakaś beka i wymysł hejterów, by ubliżyć posiadaczom xboxa.bo tak jest, tylko tymi osobami są Spencer, Nadella i Murzynka
Opublikowano 26 listopada26 lis "Gry i konsole są w mainstreamie, pod względem kasiory dawno rozjebały film i muzykę, grają ludzie w każdym wieku, uczelnie kształcą w temacie, ale buty z motywem konsoli to od razu dla dzieci? Widać kompleks nerda wyśmiewanego w podstawówce wciaż żywy w niektórych graczach, a identyfikować się z tą kulturą to można jedynie na strychu. Ciekawe czy Jordany czy inne sneakersy jakiegoś murzyńskiego rapera są też tak deprecjonowane w środowisku."
Opublikowano 26 listopada26 lis 2 godziny temu, Chewie napisał(a):unboxing nowego xboxaZapakowane lepiej niż PS5.
Opublikowano 27 listopada27 lis https://www.facebook.com/share/r/1BZqJYrBvX/Tu jakiś bardziej nakręcony gościu.
Opublikowano 1 grudnia1 gru 10 października do Windows Store dodano kompletną edycję pierwszej części Little Nightmares - jak ktoś miał kupione na konsoli, to ma też na PC w PA, z tym, że może jej nie wyświetlać na liście posiadanych gier na WinStore, ja się dzisiaj połapałem dopiero jak przeglądałem ostatnio dodane gry do sklepu i tam wyświetliło mi się, że już ją posiadam, a jeszcze ze 2 dni temu przeglądałem bibliotekę posiadanych gier na PC i mi jej nie uwzględniało na liście.
Opublikowano 11 grudnia11 gru Nie wiem dlaczego Microsoft tak długo zwleka z kolejną podwyżką cen konsol. Powinni szybciej reagować w tak dynamicznych rynku kości pamięci!!
Opublikowano niedziela o 11:405 dni Otwieram apkę Xbox na PC, a tam ankieta...Oczywiście to tylko ułomne tłumaczenie, bo chodzi o samą apkę.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ten artykuł powyżej jest niesamowity. Jez wychodzi na wyżyny swojego odbytowego lizańska. Next year will kick off a confluence of major anniversaries not just for Xbox, but some of its subsidiary properties too. Xbox is having its 25th anniversary, alongside Halo itself. Blizzard is also having its 35th anniversary, and Bethesda is having its 40th anniversary too. Xbox was launched as a brand on November 15, 2001. Blizzard launched in February, 1991, and Bethesda launched in June, 1986 (ironically sharing a 40th anniversary with me!)As such, a lot of the "marketing budget" that would've typically been allocated to something like an "Xbox Wrapped" is being poured into efforts to celebrate these major milestones for Xbox, its brands, and some of its games.For sure, I'm told Microsoft has some big plans to celebrate Xbox's 25th anniversary in 2026, which is why you've seen some decreased activity for Xbox community events in 2025. Some of that budget was moved through to next year to accommodate.multimilardowa korporacja nie chce wydać dosłownych groszy z budżetu na wrapped xDDDD ale to super, bo Xbox ma mnóstwo rocznic w następnym roku, to dlatego. Bez kitu, taki ASX nigdy nie podskoczył Jezowi w departamencie PRowym.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 7 hours ago, Figaro said:Ten artykuł powyżej jest niesamowity. Jez wychodzi na wyżyny swojego odbytowego lizańska.multimilardowa korporacja nie chce wydać dosłownych groszy z budżetu na wrapped xDDDD ale to super, bo Xbox ma mnóstwo rocznic w następnym roku, to dlatego. Bez kitu, taki ASX nigdy nie podskoczył Jezowi w departamencie PRowym.Nie mógł im tego zrobić Copilot?