Opublikowano wczoraj o 07:34 1 dzień Możesz nie grać na premiere, ale będziesz spalony w oczach społeczności psxextreme.info
Opublikowano wczoraj o 07:36 1 dzień Ale ja nie mam tyle pieniędzy i czasu a chciałbym być częścią tej społeczności.Co robić
Opublikowano wczoraj o 07:56 1 dzień Wiadomo ze to co tam na Steam to bedzie w formie krotkiego trailera, ale nie ma mowy ze to chociażby połowa contentu z pokazu. Aż tak by sie nie kompromitowali.
Opublikowano wczoraj o 07:56 1 dzień O co dokładnie pytasz? O ten amerykański slop z grafiki xboxa? Nie ma tam nic dla mnie
Opublikowano wczoraj o 09:10 1 dzień 1 godzinę temu, devilbot napisał(a):Bez sensu gdyby tylko to było.Przecież o każdej z tych gier wiemy od dawnaKoleś zrobił sobie grafikę z grami o których każdy wiedział że będą na pokazie, no może sod3 byl pod znakiem zapytania.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 22 godziny temu, drozdu7 napisał(a):Rozwiniesz? O co w tym chodzi?W skrócie i na chłopski rozum to kopiują twoje dane sesji (cookiesy) i dzięki nim jak odpalą przeglądarkę na swoim kompie to są zalogowani na wszystkich usługach i stronach na których ty byłeś na swoim komputerze. Wszystkie strony po prostu uznają że to ty je przeglądasz. Nic nie dają więc skomplikowane hasła, inne hasło do każdej strony, potwierdzenia logowania na sms albo inne zabezpieczenia - jak jesteś na kompie zalogowany przykładowo do konta google, facebooka i konto MS, to oni tym sprytnym sposobem też będą i je przejmą. Tu więcej:https://www.cognity.pl/kradziez-ciasteczek-i-tokenow-session-hijacking-jak-wykrywac-w-logachNa chromie możesz odpalić beta wersje DBSC która przypisuje cookiesy do konkretnie twojego pc i na innym pc teoretycznie nie będą działać, ale chuj wie czy tego też nie da się obejść.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 6 minut temu, Observer napisał(a):Na chromie możesz odpalić beta wersje DBSC która przypisuje cookiesy do konkretnie twojego pc i na innym pc teoretycznie nie będą działać, ale chuj wie czy tego też nie da się obejść.Możesz podesłać swoje ciasteczka to stestujemy
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Nie wylogowywac sie z uslug nawet na wlasnym kompie, no gratuluje i wcale mi nie zal.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Jesli wciąż wyjdzie na Steam to wciąż nie ex.Ale jeśli to prawda to napiszę to samo co w przypadku gdy gry zaczęły wychodzić na PS5, dla mnie to nie ma znaczenia to czy Gearsy czy inna gra wyjdzie lub nie wyjdzie na inne platformy. Ekskluzywność nie wpływa na moje doświadczenie z grami i sprzętem. Nic nie zyskam na tym że gra nie wyjdzie na inną platformę. Ale współczuję posiadaczom PS5 bo niestety wygląda na to że z powodu decyzji MS ominie ich dobrze zapowiadający się tytuł. Na pewno nie byłaby to dla nich pozytywna decyzja.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Fable? Dorosłe brzydkie baby.Mam dosyć.Kupuje PlayStation i gram dziećmi w lateksie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor 26 minut temu, devilbot napisał(a):A miało być grane w najlepszej wersji na ps5proBtw Jeszcze wczoraj:Teraz pewnie pójdzie zmiana narracji, że w sumie to nigdy nie byli zainteresowani xd
Opublikowano 40 minut temu40 min 1 godzinę temu, ASX napisał(a):Btw Jeszcze wczoraj:Teraz pewnie pójdzie zmiana narracji, że w sumie to nigdy nie byli zainteresowani xdWróci klasyk że każdy klap na mocarnego PC. To tylko plota, zobaczymy czy Asia ma jaja żeby stawić się wizji Nutelli w przeciwieństwie do miękkiej kluchy Spencera.