Skocz do zawartości

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, czarek250885 napisał(a):

Oczywiście masz rację, jednakże gracze playstation czy nintendo kupują znacznie więcej gier

Kupowanie używek w pudełku się nie liczy.

• Odpowiedzi 34,4 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
2 godziny temu, drozdu7 napisał(a):

Nie ma co tu bronić MS czy robić z nich mastermindów grających w szachy 5d wyprzedzających swoje czasy.

Tak naprawdę nie wiem czy oni od 15 lat wiedzą po co to robią

Czasem mam wrażenie, że start X360 był wypadkiem przy pracy. Jak mogli zmarnować taki potencjał w dalszych generacjach to ja nie wiem.

Opublikowano
  • Autor

Od 15 lat to oni przede wszystkim prowadzą biznes i od tego czasu udało im się urosnąc ponad dwukrotnie, mimo słabszej sprzedaży własnej konsoli.

I choć nie wszystkie ich decyzje okazały się trafione, w tym przede wszystkim wizja konsoli jako dekodera do TV za czasów Xboxa One. To jednak część okazała się na tyle trafiona że potem była kopiowana przez konkurencje.

Opublikowano
11 godzin temu, ASX napisał(a):

Swoją drogą, to po zapowiedzi Helldivers 2 na Xboxa, to wciąż uważacie że Sony będzie blokowac swoje gry na nowych Xboxach?

Nic nowego w temacie. Helldivers 2 wychodzi na Xa półtora roku z okładem po premierze gry.

O Astro nadal nic nie słychać a we wrześniu minie rok.

Mimo Twoich wykresów chyba nie idzie w stronę ogólnokonsolowych premier tytułów od PS Studios jak zapowiadałeś, przynajmniej na razie.

Opublikowano
  • Autor

Nic nowego? To przecież pierwsza gra Sony w 24 letniej wspólnej historii obu platform, kiedy PlayStation z własnej inicjatywy wydaje grę na Xboxa.

Wcześniejsze przykłady gier Sony jak MLB czy Death Stranding były wydawane przez innych wydawcow.

A czy nie idzie to poczekamy, zobaczymy.

Opublikowano
3 godziny temu, Beelzeboss napisał(a):

Kupowanie używek w pudełku się nie liczy.

Jeszcze w życiu używki nie kupiłem. To brak szacunku do twórców gry, która przypadła mi do gustu. W ten sposób dziękuję im, że zrobili coś co sprawiło, że przez chwilę można było zapomnieć o sprawach życia codziennego. No i daję sobie nadzieję, że studio nie upadnie i może stworzy w przyszłości coś równie udanego.

Opublikowano
15 minut temu, ASX napisał(a):

Wcześniejsze przykłady gier Sony jak MLB czy Death Stranding były wydawane przez innych wydawcow.

Ale w MLB leci piękne intro PS Studios

Opublikowano
  • LEGO na switcha

• hot shots golf na switcha,

• Death stranding na xboxa

• mlb na xboxa

• helldivers na Xboxa

• Gry day one na pc

• Patapony

Niech mnie chuj, PlayStation stało się wydawcą jak Sega i Xbox reggie

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał(a):

Nic nowego? To przecież pierwsza gra Sony w 24 letniej wspólnej historii obu platform, kiedy PlayStation z własnej inicjatywy wydaje grę na Xboxa.

To także dobrze zarządzany hicior sieciowy, który półtora roku po premierze ma sporo dodanej zawartości oraz dużą bazę aktywnych graczy. Nagle chęć maksymalizacji zysków na takim projekcie ma mnie dziwić ?

Opublikowano
  • Autor

No właśnie to wszystko rozbija się o chęć maksymalizacji zysków, dlatego nie powinno cię dziwić w jakim kierunku to wszystko idzie.