Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jezu te rzeczy tak podniosły cene?40+ Games Are Available Today With Xbox Game Pass Ultimate (October 1) | Pure Xbox
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Przecież nawet już nie wszystko wychodzi na płycie na Xboxaale co wyszło to wyszło Teraz kupiłem Silent Hilla to jest pełna gra na nośniku, sprawdziłem instalując offline i śmiga naprawdę porządnie. Takie BombRushCyberfunk znalazłem nówkę anglika za 99zł, więc taniej niż na XBL, a co wyszło tylko w cyfrze to kupię na promie. Jest git, ale gdybym miał konsole w pełni cyfrową to już bym zamawiał wazelinę, bo jebanie dopiero nadchodzi.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja nabiłem kody z Eneby właśnie póki jeszcze nie zmieniło cen, wyszło 66zl za miesiąc wiec całkiem spoko. GPU do stycznia 2027, potem się zobaczy.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 godzinę temu, suteq napisał(a):Nie, w apce Xboxa dalej jest za 63zł na miesiąc z gierkami day 1masz rację, pc tier zostaje
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jedynym powodem dla którego mam GP, była jego niska cena. Teraz ten argument znika. Mam jeszcze 1 rok nabity, muszę skończyć CO:E33 i Silksonga i nara.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Fortnite Crew + Ubisoft Classics xDMogliby jeszcze dorzucić do kompletu tę słynną skórkę dla konia do Diablo IV za 280zł.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Teraz, bartiz napisał(a):VPN na Indie dalej działa?ojjj od dawna nie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, wojtas011 napisał(a):masz rację, pc tier zostajeCzyli konsolorze wydupceni ostro ;)Ale kolejny XBOX to będzie konsola czy PC ? Jakiego GP będzie się używać? Jeju jak cieszę się że szambo wybiło i ludzie jadą z nimi w necie. Przydałby się Business Update i spocona murzynka razem ze Spencerem i Mattem od maili zwalniających ;)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, Czokosz napisał(a):Fortnite Crew + Ubisoft Classics xDMogliby jeszcze dorzucić do kompletu tę słynną skórkę dla konia do Diablo IV za 280zł.Wrzucenie Fortnite Crew do XGP ma tyle samo sensu co jakby dali bilet miesięczny na komunikację miejską. Jeszcze zrozumiałbym jakby zamiast tego był abonament do wow-a plus season passy do wszystkich gier od microsoftu (cod/diablo). Tutaj ktoś chyba nie wyczuł konsumenta GP.Edit. Czyli rzeczywiście okaże się że na PC warto trzymać a konsolę lepiej pogonić do żyda.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Pass an PC prawie za połowę ceny Ultimate, a ma gry na premierę. Premium 1,5 dolca tańszy niż PC nie ma, jak to się im skleiło. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez tedi007
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dobra, ale co do kumulowania abo - jeśli za tą podwyżką faktycznie będzie szła coraz lepsza jakość (a nie oszukujmy się, w 2025 XGP dostarczył już za dwóch, a tu jeszcze kilka sztosów się szykuje) to może i po konwersji będzie szło przeboleć. #racjonalizacja
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, SpacierShark123 napisał(a):Wrzucenie Fortnite Crew do XGP ma tyle samo sensu co jakby dali bilet miesięczny na komunikację miejską.Ma sporo sensu, widać, ze celują w tate gracza call of duty, w abo dostanie gre + muliti i abo fortnite dla syna
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czekam, aż grubas wyjdzie i powie że "Ta decyzja o podwyżce nie przyszła nam łatwo"
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Autor Na PC Game Pass wciąż rośnie, więc jeszcze nie wszedł w taka fazę intensywnego golenia. Z naciskiem na jeszcze, bo kwestią czasu jest unifikacja i zrównanie cen z konsolami.No i tak jak pisałem juz wielokortnie na rynku konsol stagnacja, a zyski muszą rosnąć, więc będą golić konsolowcoe ile tylko się będzie dało. To z pewnością nie jest ostatnia podwyżka.Piękne to były czasy kiedy za 10 dolców miesięcznie można było mieć dostep do setek gier i nowości na premiere ale niestety te czasy bezpowrotnie minęły.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Stagnację to ma w mózgu ten łeb co pomyślał, że podniesienie cen o 50% w przypadku Ultimate to świetny pomysł i na pewno ludziom się spodoba jak im się powie, że to po ich feedbacku
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, Bzduras napisał(a):Stagnację to ma w mózgu ten łeb co pomyślał, że podniesienie cen o 50% w przypadku Ultimate to świetny pomysł i na pewno ludziom się spodoba jak im się powie, że to po ich feedbacku Obstawiam, że feedback po tej podwyżce u nich już nie istnieje.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 4 minuty temu, Bzduras napisał(a):Stagnację to ma w mózgu ten łeb co pomyślał, że podniesienie cen o 50% w przypadku Ultimate to świetny pomysł i na pewno ludziom się spodoba jak im się powie, że to po ich feedbacku Może serio był taki feedback? Na forum jest kilka świrów którzy marudzą na to że gra jest za tania jak okaże się dobra xD
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Kurwa nie mogę z tego tłumaczenia, tak wiem że inni też golą i sam z nich pizgam.Ale chociaż są w stanie utrzymać swoją bazę użytkowników, nie zmieniają swojej wizji co generację. Potrafią zachować fizyczne nośniki (na tyle ile się da), dostępność konsol w sklepach (wejdźcie na RTV Euro za 1799zl Ps5).I to w obliczu potężnej STAGNACJI na rynku
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 5 minut temu, Pupcio napisał(a):Może serio był taki feedback? Na forum jest kilka świrów którzy marudzą na to że gra jest za tania jak okaże się dobra xDNajwięcej takich to akurat w dziale Nintendo grasuje Ale no nie wiem, może i jakiś potężny bot napisał do spemcera w robloxie PMkę, że on chce dać mu więcej pieniędzy i jakoś przeszło. Już absolutnie nic mnie nie zdziwi w przypadku Mikrosofta
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mogliby podnosić cenę stopniowo o 5% co jakiś czas, ale dowalili 50% w jednej chwili. Tam w MS już tylko pracują Hindusi nawet w marketingu?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Kurde już nawet dla ASXa to za duży chuj do dupy żeby dalej bronił MS. Czekać tylko aż wróci Daddy i powie że "xbox na kolanach z pełnymi ustami". Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez Observer
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor 2 minuty temu, Observer napisał(a):Kurde już nawet dla ASXa to za duży chuj do dupy żeby dalej bronił MS. Czekać tylko aż wróci Daddy i powie że "xbox na kolanach z pełnymi ustami".U mnie się nic nie zmieniło, ostatnią podwyżkę GP, konsoli i gier też krytykowałem. Tak samo skasowania Everwild i Perfect Dark. No nazbierało się trochę tego