Opublikowano wczoraj o 13:14 1 dzień Autor Ja tak opłacam starą cenę konsolowego Game Passa od ponad roku i jak na razie cena się nie zmieniła
Opublikowano wczoraj o 13:16 1 dzień 3 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):Ile sie tych xboxow sprzedało w tej generacji? Są jakieś dane konkretne?Nie wiem ile w tym prawdy, ale wygląda to niby tak.
Opublikowano wczoraj o 13:24 1 dzień Ahmad pisał kiedyś, że VGChartz to jest taki random, że głowa mała. Jak nie masz oficjalnych danych producenta to generalnie liczba jest losowa.
Opublikowano wczoraj o 13:27 1 dzień No niestety nikt oficjalnych nie podaje, nie wiem czemu to taka straszna tajemnica.
Opublikowano wczoraj o 13:29 1 dzień Autor to proste, z tego samego powodu dlaczego Sony przestało podawać liczbę subskrybentów Plusa, nie ma się czym chwalić więc tego nie podają
Opublikowano wczoraj o 13:30 1 dzień Może się wstydzą. xd Ja generalnie wychodzę z założenia, że jak nie ma oficjalnych danych to nie ma się czym chwalić. Sony kiedyś szczyciło się ilością sprzedanych gier praktycznie dla każdej dużej gry, teraz albo podają liczbę graczy jak MS albo milczą co każe raczej sugerować, że większość wydawanych przez nich tytułów nie spełniła pokładanych oczekiwań. Za to tam gdzie radzą sobie najlepiej, czyli w HW, podają już twarde dane.Liczby to część propagandy sukcesu.
Opublikowano wczoraj o 13:37 1 dzień Ja nie wiem ile by musieli mieć sprzedane by się pochwalić. Nawet patrząc na switcha 151m w skali świata to nadal kropla w morzu. Więc nigdy nie będzie tak że jakaś konsola dobiję do 500m sztuk, to nie możliwe, czego oni oczekują? Konsolowcy to specyficzna grupa odbiorców. Edytowane wczoraj o 13:38 1 dzień przez czarek250885
Opublikowano wczoraj o 13:51 1 dzień 42 minutes ago, ASX said:Dopóki nie anulujesz, będziesz miał starą kwotęTeraz jeszcze szantaż stosują, prawdziwy smyczpass
Opublikowano wczoraj o 14:13 1 dzień Godzinę temu, ASX napisał(a):Dopóki nie anulujesz, będziesz miał starą kwotęrzeczywiście tak jest, ja nawet dzisiaj włączyłem automatyczne odnawianie i mam cenę jeszcze sprzed poprzedniej podwyżki xD pewnie dlatego że mam gamepassa nieprzerwanie od 2019 bodajże.Lojalność opłaca się
Opublikowano wczoraj o 14:15 1 dzień 1 minute ago, MaZZeo said:rzeczywiście tak jest, ja nawet dzisiaj włączyłem automatyczne odnawianie i mam cenę jeszcze sprzed poprzedniej podwyżki xD pewnie dlatego że mam gamepassa nieprzerwanie od 2019 bodajże.Kurde, warto byłobyć wiernym subskrybentem. Zazdroszczę :)
Opublikowano wczoraj o 14:18 1 dzień 21 minut temu, Czoperrr napisał(a):Teraz jeszcze szantaż stosują, prawdziwy smyczpass Z drugiej strony możesz napisać, że szanują długoletnich członków, w innych dziedzinach to mało spotykane, to zawsze nowi są traktowani lepiej, a tych stałych mają w głębokim poważaniu.
Opublikowano wczoraj o 14:18 1 dzień Czyli jednak MS świadomie wyłączył serwery dla dobra graczy, żeby ludzie nie robili głupot i nie anulowali korzystnego dealu? Damn, ten Soul to jednak niezły insider ekspert.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 24 minuty temu, MaZZeo napisał(a):rzeczywiście tak jest, ja nawet dzisiaj włączyłem automatyczne odnawianie i mam cenę jeszcze sprzed poprzedniej podwyżki xD pewnie dlatego że mam gamepassa nieprzerwanie od 2019 bodajże.Lojalność opłaca się Zwykłe frajerstwo. Wydałeś 4tyś zł i nie posiadasz żadnej gry.Ja nigdy nie byłem lojalny korporacji a GPU mogę doładować w każdej chwili za 50zł na enebie.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. 26 minut temu, devilbot napisał(a):Zwykłe frajerstwo. Wydałeś 4tyś zł i nie posiadasz żadnej gry.Ja nigdy nie byłem lojalny korporacji a GPU mogę doładować w każdej chwili za 50zł na enebie.nie wiem gdzie naliczyłeś te 4tyś złe ale nigdy nie kupiłem jeszcze GPU w tej cenie. Zawsze kupowałem to gdzieś indziej sporo taniej, zwracam tylko uwagę że rzeczywiście można mieć subskrypcję jeszcze w starej cenie w oficjalny sposób.A to że "nie posiadam" żadnej gry to mnie mało obchodzi xD wyrosłem już ze zbierania plastikowych śmieci którymi obecnie są wydania pudełkowe.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Będę myślał o tych mądrościach posiadania odpalając streaming, idąc do kina, czy odpalając Apple Music
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. widać, ze to nie hojny microsoft, tylko unia europejska ochroniła przed podwyżką dla aktualnie subskrybującychw usa normalnie od Listopada wpada podwyżka dla aktualnych Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez wojtas011
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. 4 godziny temu, ASX napisał(a):znowu ta zła unia europejska broni graczyO jaki przepis chodzi? Netflix normalnie podnosił ceny.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 40 minut temu, Observer napisał(a):O jaki przepis chodzi? Netflix normalnie podnosił ceny.Że muszą powiadomić o zmianie cen 30 dni przed
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Czyli M$ wcale nie taki dobry tylko dla aktualnych subskrybentów cenę podniesie za 60 dni od ogłoszenia. Zatem do konca roku cena Utlimatedla wszystkich poszybuje w górę.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 12 minutes ago, LukeSpidey said:Czyli M$ wcale nie taki dobry tylko dla aktualnych subskrybentów cenę podniesie za 60 dni od ogłoszenia. Zatem do konca roku cena Utlimatedla wszystkich poszybuje w górę.No chyba nie bo @MaZZeo nadal płaci kwotę sprzed dwóch podwyżek.