Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Czytałem właśnie newsa.

Zobaczymy na jak długo.

• Odpowiedzi 36,1 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano
  • Autor

Ja tak opłacam starą cenę konsolowego Game Passa od ponad roku i jak na razie cena się nie zmieniła

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):

Ile sie tych xboxow sprzedało w tej generacji? Są jakieś dane konkretne?

Nie wiem ile w tym prawdy, ale wygląda to niby tak.

Screenshot_20251007_151421_Chrome.jpg

Opublikowano
  • Autor

to proste, z tego samego powodu dlaczego Sony przestało podawać liczbę subskrybentów Plusa, nie ma się czym chwalić więc tego nie podają

Opublikowano

Może się wstydzą. xd Ja generalnie wychodzę z założenia, że jak nie ma oficjalnych danych to nie ma się czym chwalić. Sony kiedyś szczyciło się ilością sprzedanych gier praktycznie dla każdej dużej gry, teraz albo podają liczbę graczy jak MS albo milczą co każe raczej sugerować, że większość wydawanych przez nich tytułów nie spełniła pokładanych oczekiwań. Za to tam gdzie radzą sobie najlepiej, czyli w HW, podają już twarde dane.

Liczby to część propagandy sukcesu.

Opublikowano

Ja nie wiem ile by musieli mieć sprzedane by się pochwalić. Nawet patrząc na switcha 151m w skali świata to nadal kropla w morzu. Więc nigdy nie będzie tak że jakaś konsola dobiję do 500m sztuk, to nie możliwe, czego oni oczekują? Konsolowcy to specyficzna grupa odbiorców.

Edytowane przez czarek250885

Opublikowano
42 minutes ago, ASX said:

Dopóki nie anulujesz, będziesz miał starą kwotę

Teraz jeszcze szantaż stosują, prawdziwy smyczpass daddy

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał(a):

Dopóki nie anulujesz, będziesz miał starą kwotę

rzeczywiście tak jest, ja nawet dzisiaj włączyłem automatyczne odnawianie i mam cenę jeszcze sprzed poprzedniej podwyżki xD pewnie dlatego że mam gamepassa nieprzerwanie od 2019 bodajże.

Lojalność opłaca się xboss

image.png

Opublikowano
1 minute ago, MaZZeo said:

rzeczywiście tak jest, ja nawet dzisiaj włączyłem automatyczne odnawianie i mam cenę jeszcze sprzed poprzedniej podwyżki xD pewnie dlatego że mam gamepassa nieprzerwanie od 2019 bodajże.

image.png

Kurde, warto byłobyć wiernym subskrybentem. Zazdroszczę :)

Opublikowano
21 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Teraz jeszcze szantaż stosują, prawdziwy smyczpass daddy

Z drugiej strony możesz napisać, że szanują długoletnich członków, w innych dziedzinach to mało spotykane, to zawsze nowi są traktowani lepiej, a tych stałych mają w głębokim poważaniu.

Opublikowano

Czyli jednak MS świadomie wyłączył serwery dla dobra graczy, żeby ludzie nie robili głupot i nie anulowali korzystnego dealu? Damn, ten Soul to jednak niezły insider ekspert.

Opublikowano
24 minuty temu, MaZZeo napisał(a):

Lojalność opłaca się xboss

image.png

Zwykłe frajerstwo. Wydałeś 4tyś zł i nie posiadasz żadnej gry.

Ja nigdy nie byłem lojalny korporacji a GPU mogę doładować w każdej chwili za 50zł na enebie.

Opublikowano
26 minut temu, devilbot napisał(a):

Zwykłe frajerstwo. Wydałeś 4tyś zł i nie posiadasz żadnej gry.

Ja nigdy nie byłem lojalny korporacji a GPU mogę doładować w każdej chwili za 50zł na enebie.

nie wiem gdzie naliczyłeś te 4tyś złe ale nigdy nie kupiłem jeszcze GPU w tej cenie. Zawsze kupowałem to gdzieś indziej sporo taniej, zwracam tylko uwagę że rzeczywiście można mieć subskrypcję jeszcze w starej cenie w oficjalny sposób.

A to że "nie posiadam" żadnej gry to mnie mało obchodzi xD wyrosłem już ze zbierania plastikowych śmieci którymi obecnie są wydania pudełkowe.

Opublikowano

widać, ze to nie hojny microsoft, tylko unia europejska ochroniła przed podwyżką dla aktualnie subskrybujących

w usa normalnie od Listopada wpada podwyżka dla aktualnych

Edytowane przez wojtas011

Opublikowano
  • Autor

znowu ta zła unia europejska broni graczy

Opublikowano

Nie puszczaj bo cena wzrośnie do 115 zł

hqdefault.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał(a):

znowu ta zła unia europejska broni graczy

O jaki przepis chodzi? Netflix normalnie podnosił ceny.

Opublikowano
40 minut temu, Observer napisał(a):

O jaki przepis chodzi? Netflix normalnie podnosił ceny.

Że muszą powiadomić o zmianie cen 30 dni przed

Opublikowano

Czyli M$ wcale nie taki dobry tylko dla aktualnych subskrybentów cenę podniesie za 60 dni od ogłoszenia. Zatem do konca roku cena Utlimatedla wszystkich poszybuje w górę.

Opublikowano
12 minutes ago, LukeSpidey said:

Czyli M$ wcale nie taki dobry tylko dla aktualnych subskrybentów cenę podniesie za 60 dni od ogłoszenia. Zatem do konca roku cena Utlimatedla wszystkich poszybuje w górę.

No chyba nie bo @MaZZeo nadal płaci kwotę sprzed dwóch podwyżek.