Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Nie kupiłeś przypadkiem gierki z innego regionu? Jeśli tak to spróbuj zmienić region MS Store na ten, z którego wziąłeś grę. Miałem tak z pierwszym Soul Caliburem, w Polsce jest nieobecny, dlatego poleciałem na zakup do UK. Teraz gierka wyświetla się jako posiadana tylko przy zmianie regionu sklepiku na UK właśnie.
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Kupiełm przez konsole i nie sprawdzałem reginu ale chyba jest OK. Chyba jest inny problem. Kupiłem Red Dead Redemption 2:Tryb Fabularny. Byłem pewien że to sam tryb fabularny a teraz jak wchodze w szczegóły w MS Store to jest napisane że "Do zagrania w RDR2 :Tryb Fabularny wymagane jest Red Dead Online" - bez sensu. Po kij wydawali to osobno jak i tak trzeba miec obydwa żeby działało? Wiem że to nie wina MS tylko rockstar ale pytanie czy mi przyjma zwrot? Można kupić niewiele drożej cały pakiet.
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Autor jeśli nie grałes więcej niż 2 godziny to nie ma problemu ze zwrotem z tego co wiem
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l WTF, do grania w tryb fabularny trzeba kupić Online? Gdzie tu logika?
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Może to jakiś bug i się da obejść bo jak sprzedają osobno multi i singla i takie jaja i to nie przy nowym tytule to coś nie tak.
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Dobry patent na dojenie kasy, nie ma co, ten rockstar to zgłupiał do reszty.
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Nie ma opcji zwrotu tej gry na koncie MS. Wszedłem w historie zamówień, znalazłem zakup ale nie ma opcji ZAŻĄDAJ ZWROTU zgodnie z instrukcją. Są jakieś inne sposoby dokonywania zwrotów. ??? 6 minut temu, messer88 napisał: Może to jakiś bug i się da obejść bo jak sprzedają osobno multi i singla i takie jaja i to nie przy nowym tytule to coś nie tak. Chyba nie błąd. Jest w opise. Nie doczytałem bo to nie logiczne. Ale moja wina ze nie doczytałem.
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l 1 minutę temu, LiŚciu napisał: Są jakieś inne sposoby dokonywania zwrotów. ??? Najlepiej wejść na czat supportu i zajmą się tym od ręki, sprawdzone rozwiązanei.
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Najlepiej wejść na czat supportu i zajmą się tym od ręki, sprawdzone rozwiązanei. Tylko jak tam teraz ten automat z dupy jest to chyba albo trzeba przez telefon załatwiać albo na czat przez zachodnią wersję strony xboxa.
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Kochany Rockstar nie zawodzi Takich jak Liściu, co natną się na zakup pewnie jest więcej, a część z nich zamiast zażądać zwrotu dokupi online, hajsik leci, bajlando. Co za mastermindy dojenia graczy
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l "No kurestwo straszne. Czat bot poległ, przekierował mnie do "prawdziwej osoby" ale jak wybrałem problem to info że tego problemu nie rozwiązuje się on line.
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l @LiŚciu sprawdź pod tym linkiem: https://support.xbox.com/pl-PL/help/subscriptions-billing/buy-games-apps/refund-orders Tylko w 'dodatkowych szczegółach' opisz dokładniej problem, bo czasami mokebe obsługujący zgłoszenia odrzuca z miejsca takie bez opisu xd
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l 2 minuty temu, LiŚciu napisał: "No kurestwo straszne. Czat bot poległ, przekierował mnie do "prawdziwej osoby" ale jak wybrałem problem to info że tego problemu nie rozwiązuje się on line. Poczekaj, spróbuj później - powinno pojawić się na liście do refunda.
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l 2 godziny temu, Bzduras napisał: Poczekaj, spróbuj później - powinno pojawić się na liście do refunda. Thx, sprawdze później. Chce to zwrócić i kupie ten pakiet dwóch trybów.
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l @ASX Jeff Grubb i sporo osób w necie plotkuje o współpracy MS z Nintendo którą zobaczymy pod koniec roku. Nawet ostatnio media społecznościowe MS/Xboxa robią sobie dobrze jak wcześniej Sega xcloud na switcha?
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l xCloud na switcha to jedyna sensowna historia. Raczej kolejnych konwersji gier Microsoftu nie ma co oczekiwać, bo po prostu tych gier nie ma
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Autor raczej Switch jest za słaby na portowanie takich gier jak Halo czy nawet stare już Sea of Thieves
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Skończy się na postaciach w supersmashu albo jakiś Banjo zrobione pod switch
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l 4 minutes ago, ASX said: raczej Switch jest za słaby na portowanie takich gier jak Halo czy nawet stare już Sea of Thieves Halo Collection raczej by pociągnał.
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l 8 minut temu, 20inchDT napisał: ACG teasuje, że MS chce położyć łapska na IP MGS MGS?
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Dobra, yebnałem zwrot przez xbox.com/refund. Za 10 minut mail że zwrócili mi kase (na koncie msstore już się pojawiła w banku jeszcze nie ale to już kwestia banku). Sprawnie tam w tym mikrosfciarzowie poszło thx za pomoc edit: rockstar to stara k..... z tym sprzedawaniem trybów "osobno tylko razem" Edytowane 13 kwietnia 20214 l przez LiŚciu