Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 272 - numer przesunięty

Featured Replies

Opublikowano

Drodzy Czytelnicy, w związku z obecną sytuacją w kraju (z czym wiąże się m.in. zamknięcie wielu punktów z prasą), postanowiliśmy kwietniowy numer PSX Extreme przesunąć z czwartku 26 marca na środę 1 kwietnia. Tym samym zapowiedź najnowszego wydania pojawi się w piątek 27 marca. 

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 9,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie oszukujmy się - nie jest kolorowo w przypadku prasy, część magazynów pewnie tego nie przeżyje jeśli potrwa to dłużej, ale robimy wszystko, by PE dojechało. 

• Kombinujemy - na pewno będziemy namawiać do zamawiania numerów przez sklep z darmową dostawą do domu. Nie ma możliwości, żeby ta sytuacja nie odbiła się na sprzedaży. Poza osobami regularnie kupującym

• Wczoraj roczna prenumerata zamówiona i zapłacona. Trza Wam pomóc chłopaki bo świetną robotę wykonujecie a czasy ciężkie.

Opublikowano

Ufff, bałem się że nowy numer po wakacjach albo jak zniknie wirus :) A te kilka dni wytrzymamy.

Opublikowano

Cyberpunk 2077 ma większe opóźnienie i świat się nie zawalił. 

Ta epidemia dobitnie pokazuje że dla prasy drukowanej podstawą jest prenumerata.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie oszukujmy się - nie jest kolorowo w przypadku prasy, część magazynów pewnie tego nie przeżyje jeśli potrwa to dłużej, ale robimy wszystko, by PE dojechało. 

Opublikowano

@Roger myślę, że powinniście teraz mocno reklamować prenumeratę na FB. Choć nie wiem jak teraz Poczta Polska funkcjonuje.

EDIT: Widzę, że macie możliwość kupna pojedynczych numerów na stronie, możecie liczyć na zakup ode mnie :lapka:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Kolega wyżej dobrze mówi. Promujcie prenumeratę ile wlezie. Na FB pewnie słabe zasięgi, ale może PPE wspomoże?

Opublikowano

Pixel wychodzi drugiego kwietnia- można by razem wysłać prenumeratę. Jak dojdą to oba, a jak nie to żaden :D

Opublikowano
22 godziny temu, Roger napisał:

Nie oszukujmy się - nie jest kolorowo w przypadku prasy, część magazynów pewnie tego nie przeżyje jeśli potrwa to dłużej, ale robimy wszystko, by PE dojechało. 

jaka jest teraz sprzedaz gazety? 15 tys?

Opublikowano

a wersja online bedzie dostepna ? w normalnym terminie 

Opublikowano

Czekam mocno na ten numer. Będzie kilka interesujących mnie recenzji, a jest to chyba ostatnia rzecz, którą wolę przeczytać w psx niż obejrzeć na jutubie. 

Opublikowano

Ciekawe co na okładce, może coś w ten deseń? :)

dtk7ugmk6r941.jpg

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, busdriver napisał:

a wersja online bedzie dostepna ? w normalnym terminie 

E-wydanie będzie w okolicach premiery kioskowej, tj. 1 kwietnia (nie żadne prima aprilis! :)). 

Numer się domyka właśnie. @aux cover może nie taki, ale chyba wyszło całkiem nieźle. No i też będzie nieco więcej lektury na czas kwarantanny. 

Opublikowano

A gdzie teraz można kupić drukowaną prasę jak wszystko pozamykane? U mnie ostatnio i tak kiepsko z dostępnością Szmatławca. W Empiku musiałem kupować, ale teraz nieczynny.

Opublikowano
Godzinę temu, Emtebe napisał:

A gdzie teraz można kupić drukowaną prasę jak wszystko pozamykane? U mnie ostatnio i tak kiepsko z dostępnością Szmatławca. W Empiku musiałem kupować, ale teraz nieczynny.

Prasę można jeszcze dostać na stacjach benzynowych lub w salonikach prasowych znajdujących się na terenach większych sklepów poza galeriami handlowymi.Ja mam obok siebie taki na przykład w Kauflandzie,i mam nadzieję,że do premiery numeru nie zamkną.

Opublikowano

Wczoraj roczna prenumerata zamówiona i zapłacona. Trza Wam pomóc chłopaki bo świetną robotę wykonujecie a czasy ciężkie.

Opublikowano
17 godzin temu, Perez napisał:

cover może nie taki, ale chyba wyszło całkiem nieźle

Roger też ostatnio hajpował okładkę, więc liczę na coś dobrego. Czyżby Resident albo "siódemeczka" + mała ilość napisów? Oby.

Opublikowano
  • Autor

W piatek rano wpadnie zapowiedz, to sie wyjasni :).

Opublikowano

Poszła roczna prenumerata, jak będzie możliwość to i tak będę kupował w kiosku czy jakimś saloniku. 

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Poszła roczna prenumerata, jak będzie możliwość to i tak będę kupował w kiosku czy jakimś saloniku. 

Ja to samo. 

Opublikowano

A co mi tam, też wziąłem prenumeratę na rok, pierwsza w życiu :D Ewentualne opóźnienia mnie nie zrażają, bo w sumie magazyn i tak zawsze kupuje przy okazji albo jak mi się przypomni. 

Opublikowano

Prenumerata na rok poszła powodzenia :good:

Opublikowano

W galeriach Inmedio powinno być otwarte, ostatnio kupiłem tam nowy numer magazynu AUDIO. 3mam kciuki za PE, myślę że przetrwamy, przecież pracujecie zdalnie! W końcu ta kwarantanna się skończy, kurde belans!