Opublikowano 6 maja6 maj Wróciłem do gry. Przed RE9 przydałoby sie wbić . Aktualnie mecze merce. Juz załatwione. Nie bylo łatwo. Wymęczyłem sie ze ho ho. Teraz czas na DLC
Opublikowano wczoraj o 10:29 1 dzień Dodana później kamera tpp jest dobrze zrobiona? Nie bardzo lubię fpp, więc kusi wersja gold i zmiana kamery, no ale gra pewnie była robiona z myślą o widoku fpp.
Opublikowano wczoraj o 11:29 1 dzień Nie gra się tak naturalnie jak w RE4R, ale jest poprawna i działa jak należy. Od kiedy ją wprowadzili ani razu nie wróciłem do FPP.
Opublikowano wczoraj o 18:35 1 dzień 8 godzin temu, agst napisał(a):Dodana później kamera tpp jest dobrze zrobiona? Nie bardzo lubię fpp, więc kusi wersja gold i zmiana kamery, no ale gra pewnie była robiona z myślą o widoku fpp.Ja polecam widok z pierwszej osoby. Ten z trzeciej jest OK, ale widać, że cała gra została stworzona pod widok z pierwszej osoby.
Opublikowano wczoraj o 18:52 1 dzień Dla mnie to wyglądało jak średniej jakości mod i to wrzucony tylko po to żeby oprócz tego słabego dlc było coś jeszcze w edycji golden. Na pierwsze przejście zdecydowanie odradzam