Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DualSense i PSPortal

Featured Replies

Opublikowano

Też bym wolał żeby ten ficzer był, bo technicznie rzecz biorąc to żaden problem jest.

Nieprzypadkowo nawet w Androidzie procentowy stan baterii musisz właczyć w opcjach, bo defaltowo jest wyłączone (chyba że w ostatnio coś się zmieniło)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 232,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wiedza userów niczym z komentarzy z fb   WIęc tylko napisze, że ps5 uruchamia się z trybu uśpienia z domu a grać można na drugim końcu polski, byleby był router na częstotliwości 5ghz. Już p

• Wygrał XD  

• Ja tam liczę że jeszcze jest jakiś odsysacz kwaśnych potów popularnych na forum przy premierze ps4, niektórym mógłby też pazury obcinać

Opublikowano

Cześć, włączyłem dziś Dirta 5 z plusa i dualsense tak "terakota" jakby w środku. Spusty normalnie stawiają opór. Czy to tak ma być? Nie spadł nigdy ani nic..

Opublikowano
23 godziny temu, Figuś napisał:

za jakiś czas będą poniżej trzech paczek chodzić

Albo i po 200 jak elektro markety zaczną je dodawać do konsol :)

Opublikowano

to taka modyfikacja do gier gdzie używa się jednej ręki jak bayonetta i nierek :nosacz3:

Opublikowano
8 godzin temu, oFi napisał:

to taka modyfikacja do gier gdzie używa się jednej ręki jak bayonetta i nierek :nosacz3:

A co się robi z drugą ręką? Bo chyba nie marszczy freda do elektronicznych babek z gierek?

Opublikowano
2 godziny temu, BEBZ napisał:

A co się robi z drugą ręką? Bo chyba nie marszczy freda do elektronicznych babek z gierek?

:oh_you:

Opublikowano

Mam dziwną awarie dualsense.

Przyciski: PS (od włączania pada), trójkąt, kwadrat, kółko i krzyrzyk działają tylko po wczesniejszym wciśnieciu i przytrzymaniu touchpada. Reset pada nic nie daje. Wcześniej wszystko było ok. Mam też drugiego pada i działa normalnie. 

Wie ktoś co może byc nie tak?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powylaczalem wszystkie ficzery DS’a, ale Sony wciaz mnie obraza dlugoscia uzytkowania. Przegladam stronke scuff’ow juz milionowy raz i zaraz klikne “Kup teraz” byle tylko gralo sie z 10h dluzej bez ladowania. Elite Controller Series 2 laduje raz na dwa tygodnie. 
Ma ktos scuff’a? Te paltetki fajnie dzialaja?

Opublikowano

Nic nie wyłączaj tylko kup oryginalną ładowarkę . Graj a jak skończysz odstawiaj pada i ładuj . Ciesz się życiem zamiast biadolić playstation jest dla graczy ;)

Opublikowano

Zdechł premierowy DS. Drift lewej gałki.

Od dual analoga na psx-a, przez kolejne generacje nie miałem problemów z driftem kontrolera, także jest coś nie tak z tymi padami. 

Ciekawe czy te kolorowe też mają ta wadę czy coś poprawili?

Opublikowano

W teorii pady zostały poprawione jakoś pół roku po premierze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Świeżo zakupiony czarny dualsense nie chce się naładować, pomimo że na kablu normalnie włącza się i działa, pojawią się też znak zapytania przy ikonie pada po wejściu w menu konsoli próbowałem z innymi wejściami, to samo, kabel jest w porządku,  ponieważ ładuje starszego pada bez problemu, nie mam pojęcia co jest grane

Opublikowano
3 minuty temu, Teelingman napisał:

Świeżo zakupiony czarny dualsense nie chce się naładować, pomimo że na kablu normalnie włącza się i działa, pojawią się też znak zapytania przy ikonie pada po wejściu w menu konsoli próbowałem z innymi wejściami, to samo, kabel jest w porządku,  ponieważ ładuje starszego pada bez problemu, nie mam pojęcia co jest grane

Jak świeżo zakupiony to odnieś/odeślij do sklepu niech wymieniają,

Opublikowano

Jak jest ten znak zapytania to pad i tak się ładuje. Jeżeli próbujesz ładować w Rest Mode to pad nie będzie się ładował jeżeli ma 3 kreski. Masz aktualny FW na nim?

Opublikowano

W nowych padach dali grubszą sprężynę do triggerów.

Opublikowano

Z moich obserwacji to jednak pad z z ps4 trzyma zdecydowanie dłużej od tego z ps5. DS w pełni naładowany wystarcza mi a raczej nam na mniej więcej 8-10h ciorania i to z wyłączonymi triggerami, dźwiękiem. No ustawiony tak aby jak najmniej zżerał energii. Zamówiłem dokującą stację do ładowania (bo podpinanie pod kabel do konsoli jak jakieś zwierzę na smyczy już nie odpowiada) i chyba wezmę się na sposób dokupując drugiego pada i grając na przemian :)

Najważniejsze że konsola chodzi cichutko, nic nie cyka, nie wyje, pod tym względem jest bardzo dobrze.