Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Resident Evil 4 Remake

Featured Replies

Opublikowano

@Pupcio- zależy gdzie. Np. rimejku DS u siebie na premierę nie widziałem w elektromarketach. Tutaj się waham czy brać na PS5, czy na PC, gdzie demko dobrze śmigało. 

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 235,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Omg 

• Koniec, zrobione absolutnie wszystko co się dało w tej grze. Jak już się wie co i jak, to przez Pro leci się dosyć szybko nawet będąc "golasem". Może za jakiś czas rzucę się na run bez save'ów. 

• Niestety ale nie jest to efekt wow jaki miałem przy RE2R. Przeszedłem wioskę i dalej mi się w sumie nie chce. Oryginał nigdy nie zginie. Jednak wolę klepać tego expa w Tibii, w świecie gier video już

Opublikowano

Urlop na piątek piźnięty, ale będzie grańsko od północy :banderas::hype:

Opublikowano

Cacpom podkręca klimat nowym trailerem :obama:

Spoiler

Opublikowano
5 godzin temu, Szermac napisał:

Urlop na piątek piźnięty, ale będzie grańsko od północy :banderas::hype:

Ja wziąłem na bogato, bo na dwa tygodnie. Ciekawe ile razy zdążę przejść tę grę :tokar:

Opublikowano
6 godzin temu, Josh napisał:

Ja wziąłem na bogato, bo na dwa tygodnie. Ciekawe ile razy zdążę przejść tę grę :tokar:

Tu nie o :platinum: chodzi tylko o speedowanie :P no ciekawe jakie rekordziki padna :hi: 

Opublikowano
8 godzin temu, MEVEK napisał:

Tu nie o :platinum: chodzi tylko o speedowanie :P no ciekawe jakie rekordziki padna :hi: 

Platyna to tylko rozgrzewka przed właściwym graniem w tego Residenta. Pewnie wpadnie po kilku dniach ostrego grania, a później zacznie się szarpanie na serio :vegeta_smile2:

Oryginał jak się znało perfekt to był do wyspeedowania w 1.5-3h, sądzę że tutaj mogą wpadać podobne rekordy.

Opublikowano

Moje ulubione zajęcie w klasycznym RE4 to było strzelanie w głowy maksymalnie dopasowanym RED9 i te pękające łby :banderas:

Opublikowano

Mniej backtrakingu niz w 2. W zasadzie przesz do przodu caly czas 

Opublikowano

Praktycznie cały czas lecisz do przodu, do nowych lokacji i pomieszczeń. Jak nie masz parcia na zbieranie znajdziek to backtracking w tej części jest totalnie malutki. Z tego co pamiętam nie ma nawet takiego huba jak wioska z ósemki, który by spinal wszystkie lokacje.

Opublikowano

Remake pewnie będzie działał na podobnej zasadzie, chociaż twórcy coś przebąkiwali o rozbudowaniu osady i dodaniu sub-questów. Pewnie będzie tak jak w Village: kto chce, ten się pobawi w dodatkowe aktywności, a kto nie, ten będzie leciał prosto przez grę.

Opublikowano

Ten jeszcze ma luty :D
Przy pre-orderze widzę, że jest do zaciągnięcia jakaś paczka ammo i coś jeszcze xd

Edytowane przez Szermac

Opublikowano

Ja biere jednak plytke :kaz: zawsze to jednak namacalny produkt :nyam2: