Opublikowano 8 stycznia 20214 l Nigdy nie było, i mam nadzieję nigdy nie będzie gier dostępnych tylko XGP, każdą grę zawsze można normalnie kupic, więc nie wiem skąd to ci przyszło do glowy
Opublikowano 8 stycznia 20214 l 27 minut temu, ASX napisał: Nigdy nie było, i mam nadzieję nigdy nie będzie gier dostępnych tylko XGP, każdą grę zawsze można normalnie kupic, więc nie wiem skąd to ci przyszło do glowy Przyszło mi to do głowy dlatego że podobną politykę miało EA. Z tego co kojarze gry EA są dopiero od niedawna na Steam. Do tej pory jedynie były dystrybuowane przez Origin i wiele lat nie można ich było nabyć nigdzie indzie a na pewno nie na Steam. Kojarze że niedawno była pompa że gry od EA są do kupienia na steam. Nie sprawdziem tego w przypadku gier od MS ale stąd ta potencjalna analogia mi przyszła do głowy.
Opublikowano 8 stycznia 20214 l Nie dość, że gry z XGP można normalnie kupić na płytach (o ile wydawca wydał), to jeszcze mając XGP i kupując grę w MSstore jest ona 20% tańsza.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Obejrzałem ten gameplay w 4k i grafa jest jak najbardziej spoko, nie wiem ocb z tą dramą, że jest kiepska?
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Po prostu na rynku za dużo kolorowych gier, to teraz wszyscy do nich równają. Mnie też się podoba.
Opublikowano 14 stycznia 20214 l Brat mojego kolegi pracuje w Bloober Team i podobno na wakacjach mają ogłosić nowy projekt. Ciekawe co to będzie.
Opublikowano 14 stycznia 20214 l Godzinę temu, Ukukuki napisał: Brat mojego kolegi pracuje w Bloober Team i podobno na wakacjach mają ogłosić nowy projekt. Ciekawe co to będzie. SH
Opublikowano 14 stycznia 20214 l No no, wiedzę, że ruszyli z marketingiem. Ciekawi mnie czy wyjdą ponad przeciętność i będzie to ich najlepsza gra do tej pory.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l 5 minut temu, Daddy napisał: Z tymi mistrzami to trochę pojechali po bandzie, jeszcze powinien być dopisek gpu albo 3 i pół bomby piękny kawalerze. Ale tak w ogóle to reklama fajna. Edytowane 19 stycznia 20214 l przez lpcl
Opublikowano 19 stycznia 20214 l wg. reklama niby gry a połowa bilbordu to reklama studia ''mistrzowie'' xD
Opublikowano 19 stycznia 20214 l 4 minuty temu, Daddy napisał: wg. reklama niby gry a połowa bilbordu to reklama studia ''mistrzowie'' xD Samozwańczy miszczowie, nie ma jak dobra samoocena.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l Nie ta skala ale coś mi się wydaje że Medium będzie całkiem nieźle dopracowane bez siary jak cyber.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l No zobaczymy, po bardzo dobrym Layers of Fear i mocno średnich Layers of Fear 2 i Blair Witch nazywanie się mistrzami horrorów jest mocno na wyrost. Ale dajmy chłopakom kredyt zaufania. Czekam na grę bo niby są klimaty SH i muzykę też współtworzył Yamamoka co daje jakieś tam nadzieje. Fajnie że będzie w GP, właśnie po to kupiłem Series S.
Opublikowano 19 stycznia 20214 l 1 godzinę temu, Absolem napisał: Już mistrzowie cyberpunka robili, wystarczy tego wstydu. No na dzień dzisiejszy bliżej im napewno do mistrzów horroru, niż CDPR do mistrzów rpg
Opublikowano 19 stycznia 20214 l Mam niesamowity hype na tę gre, chyba większy niż na wszystko inne ostatnio. Nie mogę się doczekać, aż zagram w coś, co dzieje się w Krakowie. Ostatnia gra z polskim miastem w tle, w jaką grałem, to Gorky 17