Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Horizon II Forbidden West

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 314,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Skończone, no kurła teraz nie pozostaje nic innego jak hibernacja i czekanie na dlc. Jest już jakieś info o takowym w planach? Nie pamiętam jak to wyglądało w przypadku Frozen West i kiedy było o nim wiadomo.

Opublikowano

5 godzin za mną i dołączam do pozytywnych opinii. Lubię HZD, przeszedłem 2 razy, więc tutaj od samego początku czuję się jak ryba w wodzie, tym bardziej że podstawa rozgrywki pozostała ta sama. O grafice nie ma co się rozpisywać, jest po prostu genialna. Muzyka też zasługuje na pochwały.

W końcu dialogi i wszelkie cutscenki wyglądają bardzo naturalnie, mimika twarzy i animacje są na wysokim poziomie. Przez to każda z postaci wydaje się być ciekawsza, żywsza. W jedynce po prostu stali jak kukły, monotonnie wygłaszając swoje kwestie dialogowe.

Początek FW porównałbym trochę do Wiedźmina 3 - tutorial, potem dotarcie do pierwszego małego miasteczka i rozwiązywanie problemów tamtejszego społeczeństwa, oraz konieczność pokonania określonego przeciwnika żeby ruszyć dalej w podróż. 

Jak na razie dostałem to, czego oczekiwałem.

Opublikowano

60h na very hard, pewnie na normalu max 50h - nie ukrywam parę sekwencji irytujących/wymagajacycg było i trzeba było coś tam restartować. Ale do 100% to jeszcze zostało z 30-40h, trzeba zajrzeć pod każdy kamień its :D

Opublikowano
14 minut temu, Rillas napisał:

60h na very hard, pewnie na normalu max 50h - nie ukrywam parę sekwencji irytujących/wymagajacycg było i trzeba było coś tam restartować. Ale do 100% to jeszcze zostało z 30-40h, trzeba zajrzeć pod każdy kamień its :D

Dobrze liczę, że grałeś po ok 15h dziennie? :yao:

17 minut temu, Bigby napisał:

O grafice nie ma co się rozpisywać, jest po prostu genialna

W jakim trybie grasz? 

Opublikowano
3 minuty temu, balon napisał:

W jakim trybie grasz? 

Od samego początku w Rozdzielczości.

Opublikowano
4 minuty temu, balon napisał:

Dobrze liczę, że grałeś po ok 15h dziennie? :yao:

Sen jest dla słabych!

Opublikowano

I każda inna funkcja życiowa chyba też :nosacz3: pozdro wariacie i oby tak dalej, to jest prawdziwy zagrajmer a nie te tatuśki co zagrają godzinę przed spaniem i wielcy gracze hehe

Opublikowano
14 minut temu, Rillas napisał:

Sen jest dla słabych!

Wolne miałeś czy pracujesz gdzieś? :D 

A69D58A2-1056-4AE4-9DCD-B59D176F3FD1.jpeg

Opublikowano
1 godzinę temu, Cedric napisał:

No i Złomianki mają fajny, lekki klimat

Serio przetłumaczyli Chainscrape na Złomianki? Xddd

Opublikowano

zRif55n89mGK5ihtxMzgCOrrBftTgiRx.jpg

Szacun @Rillas ja ostatnią taką sesje miałem w multi U2 jak XP było x5 :dynia: ponad 24h grania i łączenia z ziomkiem na przerwie co składał skrzynie biegów do Pandy we Fiacie w BB

Wspaniałe czasy, aż mi się łezka w oku zakręciła :/

Opublikowano

Mi by moje stare plecy chyba pękły od tylu godzin z padem w rękach. A ręce by odpadly.

Opublikowano

Byłem młodszy o jakieś 12 lat i dynamiczny jak Pupcio któremu wtedy pierwsze łoniaki rosły. Dzisiaj po takiej sesji moglibyście dla mnie zamawiać karawan w firmie pogrzebowej i miejsce na cmentarzu.

Opublikowano

Coś jest na rzeczy, kiedyś to kilkunastogodzinne sesje w gry na pegazusie, psx czy nawet eso na ps4 nie robily problemu. Teraz już po kilku godzinach czuję że mi oczy albo łzawią lub szczypią i tak organizm daje znać aby tego dnia odstawić gry telewizyjne.

Opublikowano

Starość jest na rzecz ;)

Większość forumka jest już koło 40.