Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Horizon II Forbidden West

Featured Replies

Opublikowano

Obstawiam że każdy mężczyzna w dodatku będzie głupi, nieporadny, słaby lub zły (do wyboru)

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 313,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Czas przestać tu wchodzić bo będzie bombardowanie spoilerami z podstawki xd

Opublikowano

Wracam się z pytanie czy jest ktoś w stanie poratować zapisałem gry z ukończoną fabułą gry Horizon Forbidden West . Osobiście wbiłem platynę na PS4 niestety konsole sprzedałem i nie miałem wykupionego PS Plus i przepadł mi zapis konsoli tez juz nie mam . Aktualnie gram na PS5 . Zapis potrzebny do ogrania dodatku gry wychodzi za kilka dni a warunkiem żeby zagrać  w DLC jest UKONCZENIE GŁOWNEJ FABUŁY. 

Opublikowano

Mogłeś skopiować sejwa na USB. Poza tym taki sejw od innej osoby nie będzie działał na twoim koncie.

Opublikowano
7 minut temu, Square napisał:

Mogłeś skopiować sejwa na USB. Poza tym taki sejw od innej osoby nie będzie działał na twoim koncie.

Nawet jeśli ktoś zalogował by sie na moim koncie PS Plus i ze swojej konsoli wrzucił by zapis w chmurze ?  

Opublikowano
Teraz, Square napisał:

Do chmury nie wrzuci sejwa z innego konta.

od dziękuje bardzo za odpowiedz 

Opublikowano

Najprościej odpalić grę na poziomie Story i zrobić speedrun.

Opublikowano

Pierwszy tweet to z podstawki, drugi to trailer, więc poczekajmy na dodatek. Ale ogólnie tak, przynajmniej na konsolach.

Opublikowano

Nareszcie przenajświętsza Ajloyka zmierzy się z Horusem. Już od Zero Dawn i misji w górach gdzie napotykamy te monstra, zamrożone przez wieki, było napięcie i oczekiwanie, poprzez Frozen Wilds(FW) i Forbidden West(FW) na pojedynek z nimi. Oj czekam mocno. 

Opublikowano
4 godziny temu, YETI napisał:

Widzę tu nowe standardy graficzne :banderas:

Najpiękniejsza gra w historii :kratoswoke:.

Opublikowano

Czekamy na historię przymuszonego grania wysłane z Tapatalka, następnie nagły skok euforii, spadek, przejście 4 razy z rzędu i puszczenie na OLX.

Opublikowano
36 minut temu, Schranz1985 napisał:

Coś czuję że te dlc będzie lepsze od podstawki.

Podobnie było z Frozen Wilds, gdzie DLC to był w zasadzie wyciąg z podstawki i kilka bonusów na ok. 10 H.

Opublikowano

Ciekawe czy mały rozmiar DLC to dzięki archiwizacji na ps5 czy z powodu długości gry.

Opublikowano
38 minut temu, Donatello1991 napisał:

Jedziem.

20230417_093614.jpg

Pięknie, też wsiadam 19stego. Będzie orgazm graficzny, to na pewno :)

Opublikowano

nom, jak to dobrze, że w ramach wspomnianej solidarności "jedni" w przeciwieństwie do "drugich" w żadnym wypadku ani nie wrzucali zwiastunów promujących AH na główny kanał YT, ani tym bardziej nie promowali rozgrywki na swoich socialach. czy może jednak promowali?

z jednej strony zazdroszczę życia z takim zerojedynkowym podejściem, też chciałbym umieć nie akceptować niektórych praw rządzących tym światem, z drugiej jednak poziom frustracji względem konkurencyjnego korpo jest u niektórych na tyle duży, że dzień bez nachalnej ekspozycji swojego stanowiska uznają za dzień stracony - tego z kolei absolutnie nie zazdroszczę