Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ktoś bierze na premiere? Ja sie skusiłem bo demko mi mega siadło no i capgods dał normalną cene za gre wideo a nie jakieś pojebane 3 bomby
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Niestety u mnie Pragmata przegrała z Horizonem Dżapan i naprawieniem zębów u denta, ale wskoczę kiedyś na pewno w giereczkę. Przybijcie Diance piątkę ode mnie
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Demko fajne, wygląda mi to na taki drugi/trzeci sort od Capcomu. Od pierwszej chwili skojarzenia z Binary Domain, co w sumie jest rekomendacją. Nienajwyższych lotów głosy i dialogi, jak główny bohater do mnie wyjeżdża z "musimy coś zrobić before it's too late", to wiadomo, że pisał to stażysta na kolanie. Z drugiej strony fajny smaczek przy drugim przejściu i znalezieniu odblokowanej broni. Sama rozgrywka też się broni. Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez dominalien
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Uruchomilem demo wczoraj na tv 4k i 120 fps na full. Optymalizacja wypas.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Spoko że na ps amator nawet na quality celują w 60 i raczej sie to udaje. W tej grze rzeczywiście te komputerkowe odbicia na powierzchniach będą robić robote
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Oczywiście, że zamówione - demka nawet nie ściągałem, więc brane w ciemno.