Opublikowano 6 marca6 mar Ja wyrwałem za 60zł ale to na PS4 na PS5 to po 140-150zł. Tylko tak jak mówię może być tak, że jak dwójka wyjdzie i będzie super to nagle może być większe zainteresowanie pierwszą częścią.
Opublikowano 6 marca6 mar Myślę, że tak będzie. Pierwsza część jest bardzo dobrą grą więc myślę, że w dwójce też dowiozą
Opublikowano 12 lipca12 lip Ale lipa, ze po ukonczeniu gry nie mozna swiata gry nadal eksplorowac. W takie grze az sie o to prosi. Chetnie bym jeszcze poszukal skarbow i znajdzek, ktore ominalem.
Opublikowano 12 lipca12 lip 9 minut temu, Lukas_AT napisał(a):Ale lipa, ze po ukonczeniu gry nie mozna swiata gry nadal eksplorowac.Że co? Wszędzie przecież można wrócić i zebrać co się chce.
Opublikowano 12 lipca12 lip Też sobie nie przypominam aby był z tym problem a na pewno biegałem po świecie żeby zebrać / zobaczyć wszystko.
Opublikowano 12 lipca12 lip Nie moglem sie cofnac do wioski z tej areny, na ktorej jest ostatni boss.Teraz zaczalem nowa gre plus i zapisy gry z konca poprzedniej gry zniknely. I tak chetnie przejde nowa gre plus, wiec teraz zrobie 100%.
Opublikowano 12 lipca12 lip Po napisach jesteś przy teleporcie, normalnie też chyba da się przejść.Nie zrobiłeś ręcznego zapisu? Auto zapisów nie masz już dostępnych?
Opublikowano 12 lipca12 lip Mozesz ten teleport mi umknal. Mialem 4 auto-zapisy, ale nie wiedzialem, ze wszystkie zostana usuniete, gdy zaczne nowa gre plus - a tylko ja na chwile sprawdzilem. Ostatni manualny zapis mam moze 45 min wczesniej. Ale i tak chetnie zaczne od nowa, wiec wszystko jedno.
Opublikowano 12 lipca12 lip 4 godziny temu, Lukas_AT napisał(a):Ale lipa, ze po ukonczeniu gry nie mozna swiata gry nadal eksplorowac. W takie grze az sie o to prosi. Chetnie bym jeszcze poszukal skarbow i znajdzek, ktore ominalem.Dosłownie z poradnika PowerPyxa: