June 12, 20205 yr Moim zdaniem najciekawsza gra pokazu, wygląda super mimo iż twórcy to chyba jakieś randomy. Czekam
June 12, 20205 yr Zupełnie jakbym widział Star Fox Adventures, Zeldę i Kameo. Cudne. Biorę w premierę.
June 12, 20205 yr Author Kameo, też miałem takie pierwsze skojarzenie, jeżeli dobrze pamiętam, był to tytuł startowy dla x360.
June 12, 20205 yr 3 godziny temu, Bzduras napisał: Oby to nie był eks, bo wygląda świetnie Wygląda na to że to tzw. console launch exclusive
June 12, 20205 yr No jedno z większych zaskoczeń. Na początku trailera wydawało się że jakaś popierdółka, ale potem...no wygląda świetnie.
June 12, 20205 yr 2 godziny temu, ASX napisał: Wygląda na to że to tzw. console launch exclusive No i super bo to najciekawsza gra z wczorajszego pokazu
June 12, 20205 yr Wyglada jak Overlord dla dzieci. Ogolnie spoko, mam tylko wrazenie, ze wszystkie mechaniki juz zobaczylem na trailerze.
June 12, 20205 yr Powiem szczerze mega zaskoczenie, moja pozycja numer dwa ustępuje tylko Ratchetowi. Piękna oprawa, a to co się tam dzieje urzeka. Na 100% sprawdzę jak tylko wyjdzie. Nie wiem czemu od razu przypomniało mi się never alone.
June 13, 20205 yr 18 godzin temu, Mejm napisał: Wyglada jak Overlord dla dzieci. Ogolnie spoko, mam tylko wrazenie, ze wszystkie mechaniki juz zobaczylem na trailerze. Czyli sugerujesz, ze juz znasz ta gre i mozna olac? Dla mnie bomba. Kocham takie perelki dla dzieci. Oby tylko nie byla za trudna
June 13, 20205 yr W dniu 12.06.2020 o 08:05, Bzduras napisał: Oby to nie był eks, bo wygląda świetnie <3 Ps5/4 i epic games store.
June 14, 20205 yr Sorry ale nie zwykłem patrzeć na gry przez pryzmat platform na jakie wychodzi. Gdyby wychodziła na Xboxa to pisałbym to samo
June 14, 20205 yr Godzinę temu, - V - napisał: ASX ale wiesz, że to na XSX nie wyjdzie, nie? Właśnie nic bardziej mylnego.