Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, PanKamil napisał:

Nie ma bata, forza horizon 6 w Polsce.

https://m.ceneo.pl/88072703

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Wyświetleń 209,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
Teraz, krupek napisał:

Ja wiem, że wyjście z grupy jednak sukces, ale trochę pokory po takim chujowym meczu :reggie:

To nie byl ch.ujowy mecz. To zelazny Czesiobus, nowa taktyka ktorej od nas beda uczyc sie inni.

Opublikowano

Dla francji to bez roznicy czy my czy meksyk idziemy na gangbang

Opublikowano

Teraz to już prosta droga do finału i rewanż z argentyna

Opublikowano

To teraz byle do karnych.

Opublikowano
1 minutę temu, amarok napisał:

Przypomina mi się awans Widzewa do pierwszej ligi, kiedy kibice z Łodzi wygwizdali piłkarzy najebali wyrobom piłkarzopodobnym mimo sukcesu za styl, w jakim tego dokonali

Opublikowano

Idziemy śladami Grecji, tera skromne po 1:0 do samego finału i mamy to

Opublikowano

Francuzi zrobią taką karuzelę z naszymi obrońcami, że jeszcze będziemy żałować, że nam Argentyna nie strzeliła więcej i nie pożegnaliśmy się z mundialem po fazie grupowej. Fajnie, że wchodzimy do fazy pucharowej, ale co z tego? Czy można się spodziewać lepszej i innej gry niż dzisiaj z Argentyną? Raczej nie :nosacz2:

Edytowane przez Quantum Flux

Opublikowano

Jak chce się zdobywać mistrza trzeba pokonać najlepszych. Najpierw więc Francja :shieeet:

Opublikowano

ciężki mecz, ale się udało. gratulacje dla Szczęsnego. gratulacje dla braku straconych goli po dwóch meczach jako jedyni. Brawo za zakwalifikowanie się do 1/8 po 30 latach. I tyle. 

Przypominam  że przed mundialem każdy był przekonany, że przejebiemy z każdym.

Opublikowano

Ciesze sie, ze obstawilem Ymbapem krolem strzelcow.

Opublikowano
Teraz, Figaro napisał:

ciężki mecz, ale się udało. gratulacje dla Szczęsnego. gratulacje dla braku straconych goli po dwóch meczach jako jedyni. Brawo za zakwalifikowanie się do 1/8 po 30 latach. I tyle. 

Przypominam  że przed mundialem każdy był przekonany, że przejebiemy z każdym.

Chyba Ty O_o' 

Opublikowano

Najpiękniejszy awans świata :bad:

Opublikowano

Nauczyliśmy francuzow jeść widelcem to i grać w piłkę ich nauczymy

Opublikowano

Niby cieszy awans, ale jakiś taki niesmak jest. Trochę jak wyruchać babę, ale brzydką, albo grubą.

Opublikowano

Właśnie słyszałem fajerwerki za oknem.

Święto i radość w polskiej komórce.

Opublikowano

A czaicie teraz rozpracowywanie naszej taktyki przez francuzów? Jak im puszczą nasze mecze i na sali zapadnie niezręczna cisza :kekw: