Opublikowano 18 grudnia 20222 l Just now, Czoperrr said: Hattrick w finale no no Z karnych sie nie liczy
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Ale by bylo jakby Messi i Mbappe nie trafili w konkursie rzutow karnych
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Ten mecz to jest fusball w najlepszym wydaniu Jak sobie przypomne finaly LM z tymi kurwa Liverpoolami i Realami to az wstret mnie bierze. Mundial krolem turniejow
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 1 minutę temu, maciucha napisał: Meczyk życia I to po takim gownie bez emocji w pierwszej polowie xd Kto to slyszal 1 minutę temu, schabek napisał: Ten mecz to jest fusball w najlepszym wydaniu Jak sobie przypomne finaly LM z tymi kurwa Liverpoolami i Realami to az wstret mnie bierze. Mundial krolem turniejow Akurat final Milan-Liverpool i Dudek dance to tez czolowka meczykow zycia
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Właściciele PSG nie mogli sobie wymarzyć żeby ten turniej i finał lepiej wyglądały. Tylko Neymar zwalił, ale grał świetnie z Chorwacją, było o włos hat-tricka.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 1 minutę temu, kanabis napisał: Akurat final Milan-Liverpool i Dudek dance to tez czolowka meczykow zycia Jeszcze jak kolego. Ja mowie o tych syfach z ostatnich lat
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 39 minut temu, Figaro napisał: Niech ten unikacz podatków to wygra, żeby pewien gwałciciel się popłakał przed telewizorem. Będzie zwieńczenie kariery jak w filmie. Albo ogladasz z nami albo z resetera, zdecyduj sie.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Nie no jakby to strzelil Mbappi to juz by byla przesada. Nie mozna byc takim koksem
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 1 minute ago, kanabis said: Nie no jakby to strzelil Mbappi to juz by byla przesada. Nie mozna byc takim koksem To Kolo Muani byl
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Do zejścia Dymaryji to był najbardziej jednostronny finał od 98, a potem takie cudo.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 1 minutę temu, Bartg napisał: To Kolo Muani byl Ja mowie o tej ostatniej ostatniej akcji co Mbappe wszedl z lewej w pole karne.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l 1 minutę temu, Ludwes napisał: ja pierdole, przecież to jest mecz zycia Dla mnie nadal MU - Bayern z 99.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l To teraz tlenu poproszę, bo to final jakiego chyba w życiu nie widziałem.